Karaköyün söylentileri son zamanlarda giderek arttı fakat yöneticiler bu konuda açıklama yapmadı bir açıklama bekliyoruz
2.si lag sorunu (yazmaktan bıktım artık bunu) bu konudada halen bir açıklama yapılmadı en kısa süredi yapılmalı yoksa oyundaki 200 kişiden 100 ü oyunu bırakcak
Karaköy ve lag sorunu
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Karaköy ve lag sorunu
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Re: Karaköy ve lag sorunu
karaköyün yakın zamanda gelceğini sanmıyorum. 
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
bence en erken 2012 ekim fuarda gelir.. o zaman gelmezse 2013 haziran.
Herkes Gider Mi ?
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
Yeni eklenti paketinin geleceği yakın.Çünkü yoneticiler bile dile getiriyor.Mesela nerul kanuni yatağanı ne zaman verilecek sorusuna yeni eklenti paketiyle demişti.Bu ay savaşlar bitiyor.Büyük ihtimalle 2 ay içerisinde yeni eklenti paketi çıkacak.Ama karakoy mu onu bilemiyorum.Büyük ihtimal yeni bolgeyle lag sorunu artacak.
Ben tek siz hepiniz
ben yenş eklenti paketinin lonca sistemiyle ilgili olacağını sanıyorum.bildiğiniz üzere oyundaki lonca sistemi içler acısı 
aykut gökçe
- xrtoo
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bence bu aylardır devam eden lag karaköy bölgesin eseride olabilir,yani çalışmalar yüzünden olabilir bence her an eklenebilir ben öyle düşünüyorum.
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Sürekli aynı konuları durup durup açmanız çok anlamsız. Daha önce bir çok arkadaşında söylediği gibi oyuncuların çoğu henüz çemberliye girip gaffar'ı kesmemişken siz karaköy açıklaması istiyorsunuz... :arrow: :idea: :?
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
harkonen yazdı:Karaköyün söylentileri son zamanlarda giderek arttı fakat yöneticiler bu konuda açıklama yapmadı bir açıklama bekliyoruz
2.si lag sorunu (yazmaktan bıktım artık bunu) bu konudada halen bir açıklama yapılmadı en kısa süredi yapılmalı yoksa oyundaki 200 kişiden 100 ü oyunu bırakcak
1. Karaköyün geleceğini hikayelerden, datalardan sıradaki bölgenin karaköy anlıyorlar ve geleceğine inanıyorlar.
2. Lag sorununu çözmek biraz zor çözülmesi için uzun bir zaman bekleyeceksin belkide çözülmeyecek ve oyuncu diye birşey kalmayıp oyun geliştirimine son verilecek. Ki karaköyün gelmesi lazımken açıklama yapmıyorlar demek ki geliştirmeyi kestiler diye düşünüyorum. Adamlar bizle tecrübe kazandı baksana şimdi daha değişik oyunlara yönlendiler.
Beni düşüncem bu yönde bilmediğimden yanlıs ithamlarda bulunmuş olabilirim sadece tahmin ettiklerim bunlar.
Herkesin üstünü dizmesi beklenmeden çemberli geldi hatırlatırım, Hiç bir oyun geliştiricisi dur bazı üstünü dizemeyen oyuncular var onları bekleyelim onlar dizince getiririz. Onları beklerken üstünü dizmiş kişiler sıkılıp oyunu bhırakıcaklar.IIxDRaCuLaxII yazdı:Sürekli aynı konuları durup durup açmanız çok anlamsız. Daha önce bir çok arkadaşında söylediği gibi oyuncuların çoğu henüz çemberliye girip gaffar'ı kesmemişken siz karaköy açıklaması istiyorsunuz... :arrow: :idea: :?
Ayrıca dediğin kısır döngüdür her zaman yeni başlayanlar olur.
Herkese iyi ve laglı oyunlar..[/color]
- XGaFFaRDeDeX
- İri Fare Avcısı

MMMmiyaAAvvVVvvv :lol: :lol: :lol:Kedy yazdı:harkonen yazdı:Karaköyün söylentileri son zamanlarda giderek arttı fakat yöneticiler bu konuda açıklama yapmadı bir açıklama bekliyoruz
1. Karaköyün geleceğini hikayelerden, datalardan sıradaki bölgenin karaköy anlıyorlar ve geleceğine inanıyorlar.
2. Lag sorununu çözmek biraz zor çözülmesi için uzun bir zaman bekleyeceksin belkide çözülmeyecek ve oyuncu diye birşey kalmayıp oyun geliştirimine son verilecek. Ki karaköyün gelmesi lazımken açıklama yapmıyorlar demek ki geliştirmeyi kestiler diye düşünüyorum. Adamlar bizle tecrübe kazandı baksana şimdi daha değişik oyunlara yönlendiler.
Beni düşüncem bu yönde bilmediğimden yanlıs ithamlarda bulunmuş olabilirim sadece tahmin ettiklerim bunlar.
Herkesin üstünü dizmesi beklenmeden çemberli geldi hatırlatırım, Hiç bir oyun geliştiricisi dur bazı üstünü dizemeyen oyuncular var onları bekleyelim onlar dizince getiririz. Onları beklerken üstünü dizmiş kişiler sıkılıp oyunu bhırakıcaklar.IIxDRaCuLaxII yazdı:Sürekli aynı konuları durup durup açmanız çok anlamsız. Daha önce bir çok arkadaşında söylediği gibi oyuncuların çoğu henüz çemberliye girip gaffar'ı kesmemişken siz karaköy açıklaması istiyorsunuz... :arrow: :idea: :?
Ayrıca dediğin kısır döngüdür her zaman yeni başlayanlar olur.
Herkese iyi ve laglı oyunlar..[/color]
L.O.D.O.S
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: za xd
Gaffar dede şu an gulme krizindeyim.Komik bi oldugunu sanıyorsun her konun altına miyav diye yazmayı?Şu an gülmekten oluyorum gul gul oldum.Aferim amacına ulaştın artık susarsın.
Ben tek siz hepiniz