Büyücü için en güzel para kasma yeri neresidir?(49 level)
Büyücü için en güzel para kasma yeri neresidir?(49 level)
arkadaşlar 49 level büyücüm var ama param yok en kolay parayı nerden kasabilirim?
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Re: Büyücü için en güzel para kasma yeri neresidir?(49 level
"Para Kasmak" derken yaratık öldürerek kazanmayı kastediyorsan Meran Şehri idealdir.
Keyifli Forumlar.
Keyifli Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
bence akrepler neden dersen orada çeşitli madenler de var hem yaratıktan düşen itemi satarsın hemde git gel sırasında onca maden çekersin (tavsiyem gece hatta sabahın erken saatlerinde bunu yapman)
- Asinefer32
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Inception
cincir solucan arası tavsıye ederım madencı sarraf olmanı artı yoldakı cınlere kese kese solucana kadar gıder cöp esyaları cantana doldurur topaz ve osmırıdyum madenlerını de cekebılırsın bu arada ben oyle yapıyodum cop esyaları cıncırde satabılırısn cok serı bı sekılde para kasabılırsın ... orn ben sadece 1 haftada 100m kasmıstım bu güzergahta sadece cop esya satarak cıncıre ..
:arrow: Cincir----Solucan yolu gıt gel ederek kasacan en ıyı para cop esya maden cekme yerı bence hepsı bı arada buyu ıcın en ıı yer... k gele keyıflı forumlar
:arrow: Cincir----Solucan yolu gıt gel ederek kasacan en ıyı para cop esya maden cekme yerı bence hepsı bı arada buyu ıcın en ıı yer... k gele keyıflı forumlar

EfeMehmet Karademir
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Karacinde kasmanı öneriyorum. Bol bol Solucanın oralarda kasman en idealdir. Sarraf Lokman vermeni öneririm bol bol topaz çıban felan çek saf maden çıkarsa satıp bol para kazanırsın. Karacinlerdende çıkan çöp madenleri cincırda satarsın Günde 10 15m kasarsın rahat. Ben 1 Ayda 100 150m kastığımı hatırlıyorum.
ogopogo yazdı:arkadaşlar 49 level büyücüm var ama param yok en kolay parayı nerden kasabilirim?
Kasa erişimin varsa 2 kasanda bomboş olsun. Solucanın bulunduğu bölgenin içerisinde item kas envanteri ve 2 kasayı doldur sonra hepsini işportaya sat bunu devamlı yaparsan Hızlı para kasabilirsin.
Asinefer32 yazdı:cincir solucan arası tavsıye ederım madencı sarraf olmanı artı yoldakı cınlere kese kese solucana kadar gıder cöp esyaları cantana doldurur topaz ve osmırıdyum madenlerını de cekebılırsın bu arada ben oyle yapıyodum cop esyaları cıncırde satabılırısn cok serı bı sekılde para kasabılırsın ... orn ben sadece 1 haftada 100m kasmıstım bu güzergahta sadece cop esya satarak cıncıre ..
Arkadaşlar dedikleriniz beni çok etkiledi. Fakat günde 100-150 m kasıyorum diyorsunuz ya acaba plus paketiniz var mı? Merakımdan soruyorum yanlış anlaşılsın istemem.XxxChesTeRxxX yazdı:Karacinde kasmanı öneriyorum. Bol bol Solucanın oralarda kasman en idealdir. Sarraf Lokman vermeni öneririm bol bol topaz çıban felan çek saf maden çıkarsa satıp bol para kazanırsın. Karacinlerdende çıkan çöp madenleri cincırda satarsın Günde 10 15m kasarsın rahat. Ben 1 Ayda 100 150m kastığımı hatırlıyorum.![]()
- Beykozlu0894
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: WTF TURKUAZ
Katılıyorum arkadaşlara cicır-solucan arası gıt gel yoldakı madenlerı de cek paya para kasarsın.rap97 yazdı:Asinefer32 yazdı:cincir solucan arası tavsıye ederım madencı sarraf olmanı artı yoldakı cınlere kese kese solucana kadar gıder cöp esyaları cantana doldurur topaz ve osmırıdyum madenlerını de cekebılırsın bu arada ben oyle yapıyodum cop esyaları cıncırde satabılırısn cok serı bı sekılde para kasabılırsın ... orn ben sadece 1 haftada 100m kasmıstım bu güzergahta sadece cop esya satarak cıncıre ..
:arrow: Cincir----Solucan yolu gıt gel ederek kasacan en ıyı para cop esya maden cekme yerı bence hepsı bı arada buyu ıcın en ıı yer... k gele keyıflı forumlarXxxChesTeRxxX yazdı:Karacinde kasmanı öneriyorum. Bol bol Solucanın oralarda kasman en idealdir. Sarraf Lokman vermeni öneririm bol bol topaz çıban felan çek saf maden çıkarsa satıp bol para kazanırsın. Karacinlerdende çıkan çöp madenleri cincırda satarsın Günde 10 15m kasarsın rahat. Ben 1 Ayda 100 150m kastığımı hatırlıyorum.![]()
- Sakaryalee
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Karacin kasa erişimi varsa 2 çantayı çöp doldur ve sat..
Mesela eldiven ve ayakkabı gibi itemler az para eder onları at yer kaplamasın ..
Çöpleri satarak para kazanırken aynı zamanda maden çek zaten iridyum mavi topaz çıkarsa ondanda para kazanırsın iyi bi item çıkarsa oda para eder..
Yok ben şansıma güveniyom sağlam item çıkar çöple felan uğraşmam diyorsan tabiki meran şehri ..
Mesela eldiven ve ayakkabı gibi itemler az para eder onları at yer kaplamasın ..
Çöpleri satarak para kazanırken aynı zamanda maden çek zaten iridyum mavi topaz çıkarsa ondanda para kazanırsın iyi bi item çıkarsa oda para eder..
Yok ben şansıma güveniyom sağlam item çıkar çöple felan uğraşmam diyorsan tabiki meran şehri ..
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Plus Paket Varken Kasmıştım Ben. Plus Paket'in Yoksa Para Kasma işini Unut.Yani Yaratık Kesip Çöp item satmada.rap97 yazdı:Asinefer32 yazdı:cincir solucan arası tavsıye ederım madencı sarraf olmanı artı yoldakı cınlere kese kese solucana kadar gıder cöp esyaları cantana doldurur topaz ve osmırıdyum madenlerını de cekebılırsın bu arada ben oyle yapıyodum cop esyaları cıncırde satabılırısn cok serı bı sekılde para kasabılırsın ... orn ben sadece 1 haftada 100m kasmıstım bu güzergahta sadece cop esya satarak cıncıre ..
:arrow: Cincir----Solucan yolu gıt gel ederek kasacan en ıyı para cop esya maden cekme yerı bence hepsı bı arada buyu ıcın en ıı yer... k gele keyıflı forumlarArkadaşlar dedikleriniz beni çok etkiledi. Fakat günde 100-150 m kasıyorum diyorsunuz ya acaba plus paketiniz var mı? Merakımdan soruyorum yanlış anlaşılsın istemem.XxxChesTeRxxX yazdı:Karacinde kasmanı öneriyorum. Bol bol Solucanın oralarda kasman en idealdir. Sarraf Lokman vermeni öneririm bol bol topaz çıban felan çek saf maden çıkarsa satıp bol para kazanırsın. Karacinlerdende çıkan çöp madenleri cincırda satarsın Günde 10 15m kasarsın rahat. Ben 1 Ayda 100 150m kastığımı hatırlıyorum.![]()