Doktordoctor yazdı:oncelikle bu yazılanlara uyarsan seni sığınaktan kovarlar onu sana soyliyim medi 1 nedemek ya hic verme daha iyi 1 puanda meditasyon 20 daha fazla kudret veriyor okadar bb 1 puanda 8 kudret harcıyor sunu dene bide
15 sifa ve bilgisi
15 kaldırma
15 ck
15 direncler
10 bb
1 çağrı
1 sakinleştirme(işe yarıyor)
diğer 1 ide kafana gore ver tabi bunun için +5 olması lazım ve ashab uret mutlaka
çağrı ve sakinleştirmeyi kimi şifa kullanır kimisi kullanmaz.
her yetenegin yeri var ihtiyac duyanı var duymayanı var da ; kesinlikle tavsiye etmeyecegim şey şu tarih itibariyle ashab uretmektir.
Çağrı daha çok migratta işe yarar karkum kesiminde
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur Sadıkane belki ol alemde serdar olur Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Doktordoctor yazdı:oncelikle bu yazılanlara uyarsan seni sığınaktan kovarlar onu sana soyliyim medi 1 nedemek ya hic verme daha iyi 1 puanda meditasyon 20 daha fazla kudret veriyor okadar bb 1 puanda 8 kudret harcıyor sunu dene bide
15 sifa ve bilgisi
15 kaldırma
15 ck
15 direncler
10 bb
1 çağrı
diğer 1 ide kafana gore ver tabi bunun için +5 olması lazım ve ashab uret mutlaka
sakinleştirme sığınakta neye yarar ? hiç kulanmadım. bb neden 10 çemberliyemi giriyorsun ?
15 sifa ve bilgisi
15 kaldırma
15 ck
15 direncler
5 medi
1 bb
1 çember
1 çağırma hayvan her yerde işine yarar şifanın
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
15 sifa ve bilgisi
15 kaldırma
15 ck
15 direncler
10 bb
1 çağrı
Katılıyorum çağırma çok işe yarıyor
size saldıran karşı klandan birini sersemletip yavaşlatarak güvenli bölyege gitmek için
Yeraltında size saldıran yaratıkları oyalamak için
Migoda Karkumlar için
15 sifa ve bilgisi
15 kaldırma
15 ck
15 direncler
10 bb
1 çağrı
sakinleştirme sığınakta neye yarar ? hiç kulanmadım. bb neden 10 çemberliyemi giriyorsun ?
15 sifa ve bilgisi
15 kaldırma
15 ck
15 direncler
5 medi
1 bb
1 çember