Ceza bilgileri:
Ceza başlangıç tarihi : 01.05.2012 12:08
Ceza süresi ve türü : 5 gün susturma
Karakter adı :
Şikayet bilgileri:
Şikayet No :
Şikayet tarihi : 01.05.2012 12:07
Şikayetten 1 dk sonra susturulmakta güzel oyunu oynayan gm ler varda haberimiz mi yok?yada bazıları loncalarında gm türü şeyler var onlar hemen müdahele ediyor anlamadım gitti? 1 dk arayla
Herhalde karşımdaki gm yada gm sevgilisi?
Re: Herhalde karşımdaki gm yada gm sevgilisi?
Şikayetlerin anlık incelendiği zamanlar da oluyor ki bu sizleri rahatsız değil, mutlu etmeli. Farklı şeyler düşünmenize gerek yok.
Bilginize.
Bilginize.
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
:arrow:Erdogan yazdı:Şikayetlerin anlık incelendiği zamanlar da oluyor ki bu sizleri rahatsız değil, mutlu etmeli. Farklı şeyler düşünmenize gerek yok.
Bilginize.
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
Ben küfür ettim neden erken susturuldum diye mi sitem ediyorsun? Bence bu sitem edilecek degil mutlu olunacak bir eylemdir.
Herkese iyi forumlar..
Herkese iyi forumlar..
Zamanında "Moderasyonlar çok geç veriliyor." denilirdi,şimdi de "Şikayet edildikten 1 dk. sonra sus veriliyor." deniliyor.İlginç...
- baddxdream
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Geçmişte örnekleri yaşandı . Olmaz diye bişi yok . Kurcalamak lazım arkasını 
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
COK BILMISLIK YAPMA NAN !!!baddxdream yazdı:Geçmişte örnekleri yaşandı . Olmaz diye bişi yok . Kurcalamak lazım arkasını
- baddxdream
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kuklacı yazıo hesapta . BEYAZGÜLÜM örnegini yaşadık biz siz nerdeydiniz pardonxKAFAKOPARANx yazdı:COK BILMISLIK YAPMA NAN !!!baddxdream yazdı:Geçmişte örnekleri yaşandı . Olmaz diye bişi yok . Kurcalamak lazım arkasını
kötürüya
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
BAK HALA KONUSUYOR !!!baddxdream yazdı:Kuklacı yazıo hesapta . BEYAZGÜLÜM örnegini yaşadık biz siz nerdeydiniz pardonxKAFAKOPARANx yazdı:COK BILMISLIK YAPMA NAN !!!baddxdream yazdı:Geçmişte örnekleri yaşandı . Olmaz diye bişi yok . Kurcalamak lazım arkasını![]()
- deeLidumruL
- Cin Avcısı
çok sakat var çok :lol:
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize