ANADOLU HATTI - AYLIK MECMUA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
OutOfTime
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: ANADOLU HATTI - AYLIK MECMUA

Mesaj gönderen OutOfTime »

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
En son Fuerte tarafından 05 May 2012 17:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Tahrik içeriği silinmiştir.
Out Of Time
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Öncelikle Dergide emeği geçen bütün arkadaşları tebrik ediyorum, bu işi yapmak gerçekten çok zor ve büyük emek istiyor. Ayrıca yeniden hayata geçirdiğiniz bu dergide banada yer vermiş olmanız büyük incelik.

Yukarıdada belirttiğim gibi dergi yapmak sadece aydan aya yapılan bir iş değil neredeyse ayın her gününü tasarım için harcıyor ve herkese hitap etmesi adına görselinizi konuşturuyorsunuz. Şuda varki böyle meşakatli bir işin ardından yayına almak ve arkanıza yaslanıp yorumları okumak gibiside yok.

Kıyamet dergimiz ile tetiklediğimiz dergi kültürü umarım bütün loncalara yansır özellikle büyük loncalardan beklentim bu yönde eminim kendilerini bu şekilde daha güzel tanıtıp daha kaliteli bir oyuncu kitlesini elde edeceklerdir.

Bahsi geçmişken Kıyamet Dergimizin yayınıda birkaç gün gecikti bu gecikme için takipçilerden özür diliyorum kısmetse birkaç güne yayında olacak.

Anadolu Hattı emekçilerini tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Selam,

[GM]HellRiDerS, ilk sayımızda bizi kırmayıp röportaj teklifimizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.
Ben İKV'nin ilk ve en iyi loncasında dergi sorumlusu olmaktan çok mutluyum ve yine Türkiye'nin ilk ve en iyi Online oyununda bu camiaya dergi sunmak çok güzel bir şey.

Tabii ki bu dergiyi çıkarmak cidden kolay bir iş değil. İçeriğindeki konulara her ay yeni bir şeyler eklemek ve bunları okuyucu okurken gözü yorulmayacak sadelikte tasarıma dökmek zor da olsa gerçekten zevkli bir uğraş.

Bahsettiğiniz gibi, Kıyamet Mecmuası ile yayılan dergi kültürünün bütün loncalara ve İKV fanlarına yansımasını biz de istiyoruz, böylelikle ortaya tatlı da bir rekabet çıkacaktır. Başarı dilekleriniz için teşekkürler, Kıyamet Mecmuası'nın yeni sayısını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yorum yapan arkadaşlara; emeğe duyduğunuz saygı ve tebriklerinizden ötürü teşekkür ederim.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
deeLidumruL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen deeLidumruL »

Dergiyi Çok beğendim Özellikle arif (Dev Lathander) 'i unutmamanızı takdir ettim.Ve röportaj vermek isterlerse ilerideki sayılarınızda Kindar Abura NESLİHAN Zembekoğlu Reha gibi eski gm ' leri görmek isteriz.. Malum Gelenler Gidenleri Aratıyor.

başarılar.
İmza düzenlendi . ceza uygulanacaktır bilginize
Kullanıcı avatarı
compas01
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen compas01 »

Dergi güzel olmuş emeği geçenlerin eline sağlık
JasoNStathaMII

BEDİRHAN

JasoNStathaM
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

EN ve İLK lerin loncası Raiders of Anatolia'dan bir İLK daha!!! Bir lonca olarak, bir aile olarak ilk kez sanal dergi çıkaran oluşum olduk. Büyük emek harcadık, gönül dergi çıkışını 1 Mayısa denk getirmek isterdi fakat bir takım teknik aksaklıklar oldu. Yorumlar için tüm ekip adına teşekkür ederim.
deeLidumruL yazdı:Dergiyi Çok beğendim Özellikle arif (Dev Lathander) 'i unutmamanızı takdir ettim.Ve röportaj vermek isterlerse ilerideki sayılarınızda Kindar Abura NESLİHAN Zembekoğlu Reha gibi eski gm ' leri görmek isteriz.. Malum Gelenler Gidenleri Aratıyor. başarılar.
Önerin için teşekkür ederiz. Zaten aklımızda gelecek sayı ile alakalı bir takım isimler mevcut. Sözünü ettiğin bu İKV emektarları ile de tabii ki röpotaj seçeneklerimize ekleyeceğiz/ekledik.

ATABEY/Serkan - Kuklacı RoA Bşk. Yrd.
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SpyderFreak »

Önceki sayılarınız kıvamında olsa da, bu birkaç gömlek daha üstün olmuş. Keyifle okudum, tebrikler RoA.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Kullanıcı avatarı
Kedy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kedy »

Herşeyiyle güzel bir dergi yazarlarını gönülden tebrik ediyorum, zevkle okudum.
Ne yalan söyleyeyim Dergide gözlerim sancagı aradı.

RoA yı sancakta da görmek isteriz, loncanıza başarılar.
İyi Forumlar...

Kullanıcı avatarı
Chardo
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Chardo »

Ekip çalışmasının verdiği meyve olan başarılı bir dergi ortaya çıkmış.Ellerinize sağlık...
Kullanıcı avatarı
KasimHaktanyana
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: PaŞaHaKTaNYaNa

Mesaj gönderen KasimHaktanyana »

Çok güzel röportajlar var ikvnin gelişmesinde büyük katıları olan yöneticilerle röportajlar var. ikv'nin en ve ilk'leri olmaya devam ediyoruz.Arif cınar ve koray yar'a röportajları için teşekür ederiz çok güzel bir dergi daha yine ikv oyuncularına sunan LONCAİLEM (RoAiLEM)'e teşekür ederim ;)
Kasım Haktanyana

Haksızlık karşısında SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön