Cihan-ı Hükümran Bkz.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
malama35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Cihan-ı Hükümran Bkz.

Mesaj gönderen malama35 »

Selamlar;

Ben Cihan- ı Hükümran loncasının eski bir üyesiyim. Oyuna epeydir giremiyorum. Lonca hakkında güncel bilgi bulamadım forumda. Şuan lonca üyeleri kimler loncanın durumu ne öğrenmek için açtım bu konuyu. Ferhat veya herhangi bir sorumlu kişi bilgi verebilirse, iletişime geçerse sevinirim. Teşekkürler..
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Cihan-ı Hükümran Bkz.

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Selamun aleyküm ilker başkan Askerden döndüysen msn den ulas bana cihan ı hükümranı ben kapattım tekrar acan arkadaslara basarılar fakat bizim eski cihan ı hükümran la hiç bir ilgisi yok bildirmek isterim CİHAN I HÜKÜMRAN 2 ye başarılar dilerim.

FERHAT. YoSuNGöZLüM ZaLiMFeLeK
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

malama35 yazdı:Selamlar;

Ben Cihan- ı Hükümran loncasının eski bir üyesiyim. Oyuna epeydir giremiyorum. Lonca hakkında güncel bilgi bulamadım forumda. Şuan lonca üyeleri kimler loncanın durumu ne öğrenmek için açtım bu konuyu. Ferhat veya herhangi bir sorumlu kişi bilgi verebilirse, iletişime geçerse sevinirim. Teşekkürler..
Merhaba İlker, Cihan-ı HükümraN hala kendi yoluna devam ediyor.Bazıları bu uzun yolda, kendi çıkarları doğrultusunda haraket etti ve Cihan-ı HükümraN felsefesinden uzaklaştı.Biz yine burdayız ve devam ediyoruz.Seni de tekrar aramızda görmek dileğiyle...
malama35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen malama35 »

İlginiz için teşekkürler dostlarım. Artık girebiliyorum oyuna. Lonca kadrosuna eklenebilirsem tekrar mutlu olurum oyundan da görüşelim. Sağlıcakla kalın.
CAMPEL QOBOX
Lerot Boxca
Kullanıcı avatarı
kraqer
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kraqer »

selamün aleyküm kardeşim cihan hükümran loncası g.antepliler var qenel olarak şuan lonca qüzeL şekİLde devam ediyor cihan hükümran loncası cenqiz temsil ediyor .!
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

Yaklaşık 1 yıldır ara verdiğim oyuna dönmeye niyetleniyorum bende eski loncam ch ye katılmak isterim tekrardan. Secretmissile
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W

“Genel Sohbet” sayfasına dön