Çemberlitaş Yeni Taktik!!!(90 A 10 için)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TiTFoRTaT
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Çemberlitaş Yeni Taktik!!!(90 A 10 için)

Mesaj gönderen TiTFoRTaT »

Arkadaşlar bildiğiniz gibi çemberlitaş dikkat gerektiren zahmetli bir bölge.Bunları göz önüne alarak ben bir taktik düşündüm YALNIZ Bu taktiği denemedim veya deneyene tanık olmadım!!!Gelin beraber tartışalım...

Şimdi burda 90 A 10 kesim taktiğini ifşa edemem...ama bahsedeceğim konu herkesin işine yarayabilir eğer işe yararsa(dediğim gibi denemedim).
Önce yapacağımız iş 4 büyücününde buz oku yerine yıldırım yetenğini kullanması olacaktır. 8-) 8-) 8-)
böylece 3 kat etki ettiğinde buzdan daha yüksek vuruşlar elde ederiz.3 kat etki şudur: düşmanın üzerinde elektrik etkisi varsa %50 ihtimalle vurduğunuz yıldırım 3 kat etki eder.EEE zaten 4 büyücüyüz, düşmanda mutlaka elektrik etkisi kalacaktır ve en az 2 kişide 3 kat etki ile vuracaktır?
Unutmayın sığnak-migratta elektrikle nasıl 15bin vurduğumuzu?Bankamızda ne kadar çok elektrik hasarı eşya olduğunu? :)
Bunları düşünerek bir değerlendirme yaptım ve 4 büyücününde buz yerine elektrik kullanması ölümcül bir güç olacaktır dedim ama denemediğimi tekrar belirteyim :D :D
Hem semiha hanım 9 cana indiğinde d.kırılır ve konstlar açıldığında meteor elektrik dalınırsa daha başarılı olacağına inanıyorum sonuçta 4 büyücü en az 2 si 3 kat atacaktır buda en az büyücü başına 10bin extra vuruş demek!!
Kritikle ilgili totemlerse bence çok saçma meteorun kritik geleceği varsa zaten gelir yıldırımın kritiği ayrıdır...
Şimdi hep beraber konuyu saptırmadan ve saçma sapan eleştirilerde bulunmadan tartışalım :arrow: :arrow:
Kullanıcı avatarı
YaNMiRiNDyRBeKir
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Devgenç

Re: Çemberlitaş Yeni Taktik!!!(90 A 10 için)

Mesaj gönderen YaNMiRiNDyRBeKir »

90 a 10 kesim taktiğini ifşa edemem derken uçan kuş bile biliyor kardeş

ve ayrıca elektrikle deneyen çok oldu veya 4 elek olmasada 1 elekle kesenlerde var. ama sanmam 4 elekle gireceklerini. :)
R E L A X X E E F E N D Y Y

06.05.1972 UNUTMAK İHANETTİR !

Resim
Kullanıcı avatarı
Mchqeen
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Mchqeen »

4 büyü gittin büyüler buz elek :)
ehhh makineleri nasil kesmeyi düsünüyosun :) 3 skilmi gircen :)
Kullanıcı avatarı
YaNMiRiNDyRBeKir
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Devgenç

Mesaj gönderen YaNMiRiNDyRBeKir »

Mchqeen yazdı:4 büyü gittin büyüler buz elek :)
buz elek mi dedi ? fizik elek dedi.
R E L A X X E E F E N D Y Y

06.05.1972 UNUTMAK İHANETTİR !

Resim
Kullanıcı avatarı
TiTFoRTaT
İskele Babası
İskele Babası

YaNMiRiNDyRBeKir yazdı:90 a 10 kesim taktiğini ifşa edemem derken uçan kuş bile biliyor kardeş

ve ayrıca elektrikle deneyen çok oldu veya 4 elek olmasada 1 elekle kesenlerde var. ama sanmam 4 elekle gireceklerini. :)
zaten onu dememdeki sebep herkesin kendi taktiği oluşu sonuçta herkes emeğiyle buldu bunları ve kimisi 45e 10 kimisi 10 A10 kimiside hala daha gaffar kesmedi...hem bu konumuz değil.

1 elektriğin bi faydasının olacağını düşünmüyorum çünkü düşmanda elektrik etkisini bırakma ihtimali zaten düşük bi ihtimal ama 4 elektrikle etki bırakmak daha kolay ayrıca sen elektirk buz sandın HAYIR BEN ELEKTRİK + METEORu kastetdim.
4 büyücüde meteor+elektrik olsa nasıl olur diye tartışalım demiştim... :P :P
Kullanıcı avatarı
Berimpex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Berimpex »

YaNMiRiNDyRBeKir yazdı:90 a 10 kesim taktiğini ifşa edemem derken uçan kuş bile biliyor kardeş

Ne la sen her konuda varsın olüm işin gücün yokmu hangi konuya baksam seni görüyorum hadi yazmana bişe demiyorum. Hep ego tavır hep bi azarlayıcı, beğenmeme , karamsar. Normal hayatının çok sinirli geçiyor heralde tamamda foruma yansıtma bunları biz senimi çekeceğiz burda. Bütün milletin konularını beğenmiyosun, laf atıyosun her konuya cevap yazıyosun işin gücün yokmu senin ?
Kullanıcı avatarı
TiTFoRTaT
İskele Babası
İskele Babası

Mchqeen yazdı:4 büyü gittin büyüler buz elek :)
ben orda buz oku yerine elektrik diye belirttim meteor yerine elektrik değil.
yani demek istediğim
meteor15/15
elektrik 15/15
geri kalanıda gruba kalmış hem 3 skıll girersek çemberlitaştan çıkamayız :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

Güzel fikir denemeye degebilir ama bir kusuru var Meteroit + Elektirik takıları icat etmediler yoksa kesin denenirdi hep su yönetim suclu yoksa biz şimdiye kadar 100 kere denerdik :D
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
TiTFoRTaT
İskele Babası
İskele Babası

efsun olarak şefler hariç elimizdeki şaheser bir asa yetecektir.Sonuçta d.kırma ve elektrik etkisi en büyük hasarımız dediğim gibi elektrik etkisi kalmışsa %50 ihtimalle yıldırım yeteneği 3 kat etki eder ve çemberlitaşta makineler hariç büyük hasarlar verecektir. zaten 4 büyücünün 4 ününde elektrik vermesindeki amaç: 3 etki getirtebilmek yani ne kadar çok elektrik etkisi kalırsa o kadar çok 3 kat etki denebilir. ;)
ve ayrıca şeflerde fiziksel ve elektrik dengelebilir(mesela kolye altornator yüzük nucleuss gibi) yada 2 şerli olarak bir çift büyücü elektrik efsunlu ve diğer çift büyücü de fiziksel efsunlu eşya giyebiliriz. sonuçta çemberlitaş ekibin koordinasyonuna göre zorlaşan veya kolaylaşan bir gb
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lestrange »

Fizik ve Elektirik seti olan büyüler (+1650) tercih edilmeli bence bu iş için.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön