~ Osmanlı Loncası ~
Re: ~ Osmanlı Loncası ~
Destek istedikten sonra oyun içerisinde düzeltemeyeceği yanlış olmaz canım benim. 
Hayırlı Sabahlar , Güzel Bir Haftasonu Geçirmeniz Dileklerimle .
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Celal abi sorun da orada destek bunu yapmıyor benim başıma 2 defa geldi 1.de hem eşyalarım çalındı hemde karakterler 2.de eşyalar çalındı ama destek hiç bir şey yapmadı söyledim de
Bu ara da Günaydın
Bu ara da Günaydın
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Günaydınlar,
Yapmıyorsalar kendileri ayıp eder. 2-3 item için dil dökecek ya da fesatlık karıştıracak değiliz.
Dostluk, kardeşlik oldukça item de maden de para da oluk oluk akar.
Yapmıyorsalar kendileri ayıp eder. 2-3 item için dil dökecek ya da fesatlık karıştıracak değiliz.
Dostluk, kardeşlik oldukça item de maden de para da oluk oluk akar.
Günaydın OlmCay 
Olcay günaydın, Eren günaydın, Celal abi günaydın.
Herkese günaydın işte. 
Benim meseleyi bu sayfa üzerinde kapatalım, çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun özelden devam ederiz konuşmaya. Sayfamızın asıl gündemi bu sıralar oyuncu turnavısında yapılan haksızlık, bu konuda sessiz kalmamaya birlik olmaya devam edeceğiz. Pazar akşamı 19:00 son tarihimizdir, daha sonrasında herhangi bir netice, ödül teslimatı vs. kabülümüz değildir. Ödül de bir kenara haklı, haksız kanıtlansın/açıklansın bu da yeterli. Adalet yerini bulmalı.
Benim meseleyi bu sayfa üzerinde kapatalım, çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun özelden devam ederiz konuşmaya. Sayfamızın asıl gündemi bu sıralar oyuncu turnavısında yapılan haksızlık, bu konuda sessiz kalmamaya birlik olmaya devam edeceğiz. Pazar akşamı 19:00 son tarihimizdir, daha sonrasında herhangi bir netice, ödül teslimatı vs. kabülümüz değildir. Ödül de bir kenara haklı, haksız kanıtlansın/açıklansın bu da yeterli. Adalet yerini bulmalı.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Herkese Günaydın.-Öğlen olmuş :roll:
Ödül konusuna gelince ya sabrediyoruz yada bekliyoruz..
Ödül konusuna gelince ya sabrediyoruz yada bekliyoruz..
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
- Arenos
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Öncelikle Selamün Aleyküm,
Yasin kardeşim biliyosun ne yardımım olabilirse çekinmeden söyleyebilirisn her ne konuda olursa olsun..
Zararını birlikte omuz omuza karşılarız..
Bu arada takılıp baya kötü bir şeklide düştüm antrenmanda arkadaşımla birlikte
Çenem ve burnumun altını yere çarptım, heryerim yanıyo. Arkadaşımı kurtardım ben gittim açıkçası
Yasin kardeşim biliyosun ne yardımım olabilirse çekinmeden söyleyebilirisn her ne konuda olursa olsun..
Zararını birlikte omuz omuza karşılarız..
Bu arada takılıp baya kötü bir şeklide düştüm antrenmanda arkadaşımla birlikte
Çenem ve burnumun altını yere çarptım, heryerim yanıyo. Arkadaşımı kurtardım ben gittim açıkçası
oOo Arenos oOo
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY!