Merhaba,
Engin gördüğüm kadarıyla oyundaki adaletsizlikten, adam kayırmalardan ve vasatın bile altında olan yönetim anlayışından sende nasibini almışsın, kelime oyunları ile konuyu geçiştirmeye çalışan ve çalıştıkçada batan bir HellRiDerS görüyorum ve üzülüyorum onun adına , Bu GM yada yöneticilerin yakınlarına yaptıkları torpillerinden dolayı oyundan soğudum üzücüdür ki bu ve benzeri şekillerde yüzlerce kişi mağdur oluyor oyunda, oyunda küfürlerinden dolayı defalarca şikayet ettiğim kişilerin çoğu 3 günlük bile sus almıyorlar ama sen anında ceza almışsın engin bu da senin kısmetsizğilin biri ile tartışacaksan önce sorman lazım bir GM yada yönetici tanıdığın varmı diye ,
Ayrıca GM arkadaşlar oyun içindeki şikayet sistemi değişip Telefon ile şikayet uygulamasına geçildi de bizim mi haberimiz olmadı öyleyse yazın cep telefonlarınızı bu gibi durumlarda cep telefonu ile size ulaşıp şikayetlerde bulunalım yormayın bizi ama vermezsiniz çünkü arkadaş değiliz sizinle değilmi bizler sadece ezik oyuncularız :mrgreen:
İKV nin Yönetimine sormuşlar '' neren eğri diye onlardan gelen cevap da nerem doğruki'' olmuş (Anlayana)
Ayrıca bir önerim var dikkate alınır alınmaz bilemem ,
Bundan sonraki GM yada Yönetici Seçimleri Sadece bilgisayar bilgisi , eğitim derecesi , oyunla ilgilenme saati gibi benzeri niteliklerin yanına bir de ''OLAYLARA OBJEKTİF BAKABİLEN , OYUNCULARI DİKKATE ALABİLEN , OYUNA BİRŞEYLER VEREBİLEN, VERİLEN YETKİ İLE KENDİNİ PADİŞAH SANMAYACAK MÜTEVAZİ, EN ÖNEMLİSİ DE DÜRÜST VE ADALETLİ ADAM GİBİ ADAMLAR seçerseniz oyuncular olarak bizlerde rahata kavuşuruz...
İyi Forumlar..
[GM]HellRiDerS' in dikkatine
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: xDxDxD
Re: [GM]HellRiDerS' in dikkatine
BU cocuk gm heLLrideRs miaLiNciSozLukxD yazdı:HellRiDerS yazdı:Merhaba sazobalix7
Malesef insanlar herzaman açık arar bulmaya görsün sanki dünyadaki tüm kötülükleri yapan kişiymiş muamelesi ile karşılaşırsın işte yöneticiliğin ilk kuralıda sana böyle yaklaşanlara sakın duygusal davranma, buna yenik düşmedir
Kuralları uyguladığımızdanmıdır nedendir bilinmez oyuncu yöneticiyi hiçbir zaman sevmez bu her oyun ve her plartform için geçerlidir.
''SAZOBALİ dan açıklama'' isimli konunuzda size argo kelime ile hakarette bulunan oyuncuya aynı argo kelime ile hakarette bulunduğunuz için sazobalixx3 isimli kullanıcı hesabınıza yönelik cezayı ben uyguladım. Asıl amacım konunuzun konu dışına çıkmayarak istediğiniz şekilde devam etmesiydi ama diğer kullanıcıya argo kelimeden aynı cezayı vermişken ve sizde aynı argo gelime ile yanıt vermişken ona ceza uygulayıp size uygulamamak sadece taraf tutmak olurdu.
Diğer konuya gelicek olursak, hadi sürtme lafını kaldıralım içme diyelim sanırım diğer ''otellerde sabahlama'' kelimesi sizin ağzınızdan çıkmamış onula ilgili açıklamayı çok aradım ama bulamadım. Neyse işinize gelirse onunda açıklamasını yaparsınız.
Biz mümkün mertebe şeffaf davranıyoruz bakın hemen hemen bütün Game Master arkadaşlarımızın imzasında Facebook adresleri mevcut ekleyenlerede vakit buldukça yanıt vermeye çalışıyoruz, Facebook tan ulaşıp ''xx sunucusunda küfürlü konuşma var ilgilenirmisin'' diyerek sunucuya davet eden adamın davetini kabul edip sunucudaki tartışmayı durdurmak adam kayırmakmıdır, yoksa oyuncuya verilen önemmidir.
...
Beyler , toplu halde gidiyoruz şakirt abimiz heklicek yoksa :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
BaNaTmAoC
xDxDxD
HastasiyizDeDe
Ez Çima Daye .!!
06.05.1972 UNUTMAK İHANETTİR !
xDxDxD
HastasiyizDeDe
Ez Çima Daye .!!
LEPRECHAUN yazdı:Şu bahsi geçen ekran görüntülerini biriniz özel mesaj olarak atabilirmi
Yalnızlık paylaşılmaz ..
-
- İskele Babası
HellRiDerS yazdı:Merhaba sazobalix7
Malesef insanlar herzaman açık arar bulmaya görsün sanki dünyadaki tüm kötülükleri yapan kişiymiş muamelesi ile karşılaşırsın işte yöneticiliğin ilk kuralıda sana böyle yaklaşanlara sakın duygusal davranma, buna yenik düşmedir
Kuralları uyguladığımızdanmıdır nedendir bilinmez oyuncu yöneticiyi hiçbir zaman sevmez bu her oyun ve her plartform için geçerlidir.
''SAZOBALİ dan açıklama'' isimli konunuzda size argo kelime ile hakarette bulunan oyuncuya aynı argo kelime ile hakarette bulunduğunuz için sazobalixx3 isimli kullanıcı hesabınıza yönelik cezayı ben uyguladım. Asıl amacım konunuzun konu dışına çıkmayarak istediğiniz şekilde devam etmesiydi ama diğer kullanıcıya argo kelimeden aynı cezayı vermişken ve sizde aynı argo gelime ile yanıt vermişken ona ceza uygulayıp size uygulamamak sadece taraf tutmak olurdu.
Diğer konuya gelicek olursak, hadi sürtme lafını kaldıralım içme diyelim sanırım diğer ''otellerde sabahlama'' kelimesi sizin ağzınızdan çıkmamış onula ilgili açıklamayı çok aradım ama bulamadım. Neyse işinize gelirse onunda açıklamasını yaparsınız.
Biz mümkün mertebe şeffaf davranıyoruz bakın hemen hemen bütün Game Master arkadaşlarımızın imzasında Facebook adresleri mevcut ekleyenlerede vakit buldukça yanıt vermeye çalışıyoruz, Facebook tan ulaşıp ''xx sunucusunda küfürlü konuşma var ilgilenirmisin'' diyerek sunucuya davet eden adamın davetini kabul edip sunucudaki tartışmayı durdurmak adam kayırmakmıdır, yoksa oyuncuya verilen önemmidir.
...
Ben sazobalix6 id li hesabımı kastetmiştim son derece açık bir şekilde. Siz bana sazobalixx3 hesabımdan bahsediyorsunuz. O hesaptan yazılmış tek yorum bu konunun ilk sayfasında mevcut.
Sizden biraz üste çıkmanızı istiyorum. Sizin yazınızda kırmızı ile belirttiğim yerde ona ceza verip size vermemek sadece taraf tutmak olurdu. Pekala şimdi soruyorum size. Benim yazdığım cümle o kadar esnetilip sizin anladığınız anlamlara çekildi. Benim foruma eklediğim resimlerde ve size bildirim olarak yaptığım resimlerde BETERBÖCEK isimli karakterden bana "ahmet avcıyada bunu aktaracam" demesi tehdit olmuyormu?
Şimdi Destek Ekibine sizi aktaracam dese eyvallah.
Neden özellikle Ahmet AVCI?
Bu cümlesini tehditten sayıp kişiye de sunucu yasaklaması cezası vermeniz gerekiyordu. Şeffaf cevap verirsen sevinirim Koray YAR. + 1 Aşağıda okuyacağınız soruma cevap bayan ağır gelmiş sunucu yasaklaması almamış. Dengelemeniz gerekiyor.
Oyunda kullandığım cümle " hangi gm ile sabahlara kadar içtiniz, otellerde sabahladınız" olduğunu defalarca dile getirdim.
Otellerde sabahlamak denildiğinde bir bayan ile bir bayın ilişkiye girmesi mi geliyor aklınıza direkt olarak. Bilindiği üzere otellerde konaklamak, sabahlamak için inşaa edilir ve işletilirler. Başka kullanım amacı ile gidildiyse ben bilemem.
Tamam siz o anlamda anladınız, bana cezayı verdiniz. Sadece bana yapacağınız açıklama ile kabul ediyorum cezanızı.
Ama önce biraz bekleyip isteyecem o açıklamayı.
Bakalım teraziniz ne kadar hassas.
Bayandan yana ağır mı basıyor?
Erkekten yana mı ağır basıyor?
Olması gereken eşit durması bu yazılarınızdan anlaşıldığı üzere.
İşteyken kontrol etmeden gönderdiğim için kırmızı ile dediğim yeri bulamazsınız diye tekrardan düzenleme gereği duydum.
-
- İskele Babası
Bana vermiş olduğunuz cezanın aynısını BETERBÖCEK isimli karaktere de vermişseniz; cezamı kabul edicem.
Temmuz isimli karakterden 02.05.2012 Tarihinin ilk saatlerinde size oyun içi şikayet et sistemi ile bildirim gönderildi.
Bu bildirimde BETERBÖCEK in yazdığı cümlenin içersinde "...gmler ile *** partisi mi yaptınız..." gibi bir şeyler geçiyordu.
Bu şikayet niçin değerlendirilmedi ?
BETERBÖCEK niçin halen cezasını almadı ?
(Bana ekran görüntüsünü gönderin derseniz eğer size olan güvenim tamamen sıfırlanmış olacak. Dilediğiniz zaman dilediğiniz oyuncunun konuşmalarını görebilirsiniz. Lakin bu bir oyuncu tarafından sizin kurmuş olduğunuz şikayet et sistemi tarafından size bildirildiyse ve hala fotoğraf isterseniz size kocaman bir alkış yaparım)
Pek saygıya değer GM ler eşitlikten bahsettiğiniz bu dönemlerde terazinizin hassaslığını görelim.
Sizin benim cümlemden anladığınız anlamda bir bayana yapılabilecek en ağır hakaretmiş. Buna gm leri karıştırmışım.
Bahsi geçen kişinin de yaptığı hakaret bir erkeğe yapılabilecek en ağır hakaret değilmi. Buna gm leri alet ediyor birde.
İşte bir önceki iletimde bahsettiğim sizden istediğim açıklama.
İlgili kişiden açıklamayı bekliyorum.
Not: Bu konu büyük ihtimal kilitlenecek. Bu forum hesabımda süresiz uzaklaştırma alacak.
Temmuz isimli karakterden 02.05.2012 Tarihinin ilk saatlerinde size oyun içi şikayet et sistemi ile bildirim gönderildi.
Bu bildirimde BETERBÖCEK in yazdığı cümlenin içersinde "...gmler ile *** partisi mi yaptınız..." gibi bir şeyler geçiyordu.
Bu şikayet niçin değerlendirilmedi ?
BETERBÖCEK niçin halen cezasını almadı ?
(Bana ekran görüntüsünü gönderin derseniz eğer size olan güvenim tamamen sıfırlanmış olacak. Dilediğiniz zaman dilediğiniz oyuncunun konuşmalarını görebilirsiniz. Lakin bu bir oyuncu tarafından sizin kurmuş olduğunuz şikayet et sistemi tarafından size bildirildiyse ve hala fotoğraf isterseniz size kocaman bir alkış yaparım)
Pek saygıya değer GM ler eşitlikten bahsettiğiniz bu dönemlerde terazinizin hassaslığını görelim.
Sizin benim cümlemden anladığınız anlamda bir bayana yapılabilecek en ağır hakaretmiş. Buna gm leri karıştırmışım.
Bahsi geçen kişinin de yaptığı hakaret bir erkeğe yapılabilecek en ağır hakaret değilmi. Buna gm leri alet ediyor birde.
İşte bir önceki iletimde bahsettiğim sizden istediğim açıklama.
İlgili kişiden açıklamayı bekliyorum.
Not: Bu konu büyük ihtimal kilitlenecek. Bu forum hesabımda süresiz uzaklaştırma alacak.
-
- İskele Babası
Umarım araştırıyorsunuzdur. Geçiştiriyorsanız ayıp gerçekten.
- YaNMiRiNDyRBeKir
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
sazobali boşversene ispatlı bir ton fotoğraf yığdım çoğu konuda bir kere bile cevap verilmedi..en sonunda kitlicekler konuyu gitcekler
R E L A X X E E F E N D Y Y

-
- Acemi Savaşçı
Uzunnn zaman sonra hepinize merhaba , rötarlı Askerlik nihayet bitti .
Foruma şöyle bir göz atayım dedim , demez olaydım karşıma yine Sazobali çıktı
Forumu biraz inceledim de, yakın zamanda destek ekibinede girmiş Sazo kardeş , Rehber olmuş , bak şimdi .
Demeyede sormayada gerek yok , bildiğimiz Sazo işte , hayret ettiğim nokta ise, sazo eline hıyarı almış , turfanda bunlarrr GDO yok doğal bunlarrr diye bağırıyor , diğer arkadaşlarda ellerinde tuzluk peşinde koşuyorlar, banada banada diye ... Tamam yaz geldi taze hıyar ( badem de denir ) güzel kokar ama önce bu hıyarı pazarlayanın geçmişine şöyle bir bakın , bu arkadaş tüm hayatı boyunca hormonlu ve tarım ilacı kalıntısı olan ürünler satmış, bi hıyara neden tav oluyorsunuzki ?
Aslında bu durum bizim hayat felsefemiz, Ülkeleri bombalayan talan eden amerikalılar, yıkım sonrası gıda yardımı yapıp, ilaç dağıttığında hepimiz yaşasın amerika diye bağırmıyormuyuz .
Şimdilik müsadenizle , saygı ve sevgilerimle
- YaNMiRiNDyRBeKir
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
sazobali tanımasamda bu konuda haklı BETERBÖCEĞİN arkadaşları bir zahmet yazmayınn
R E L A X X E E F E N D Y Y

YorgunAdam yazdı:
Uzunnn zaman sonra hepinize merhaba , rötarlı Askerlik nihayet bitti .))
Foruma şöyle bir göz atayım dedim , demez olaydım karşıma yine Sazobali çıktıben Askere gitmeden öncede ( eski forumda ) bu arkadaşın istinasız her hafta 1 hesabı kapanırdı ve sürekli haklıyım derdi
, Nocommnet yaşıyorsa hala ve devam ediyorsa görevine çok iyi hatırlar Sazoyu , gerçi Sazoyu bilmeyen yok, İKV forumlarında yüzlerce hesabı kapanan , ama sürekli haklıyım diyen tek dünya üstü varlıktır o .
))
Forumu biraz inceledim de, yakın zamanda destek ekibinede girmiş Sazo kardeş , Rehber olmuş , bak şimdi .) sen tüm hayatını onları eleştirmek, hakaret etmekle geçir, sonra ekibe katıl , eee ne perhiz bu ? hani sen haklıydın ? haklı isen haksızın ! yanında ne işin var ? Rahat durmamış olacak ki şutlanmış , ve hala eleştiriyor , e demezlermi sana , Bre bilader daha dün birlikte aynı masada idiniz , o zaman sorun yoktuda, atılıncamı kötü oldular ..
Demeyede sormayada gerek yok , bildiğimiz Sazo işte , hayret ettiğim nokta ise, sazo eline hıyarı almış , turfanda bunlarrr GDO yok doğal bunlarrr diye bağırıyor , diğer arkadaşlarda ellerinde tuzluk peşinde koşuyorlar, banada banada diye ... Tamam yaz geldi taze hıyar ( badem de denir ) güzel kokar ama önce bu hıyarı pazarlayanın geçmişine şöyle bir bakın , bu arkadaş tüm hayatı boyunca hormonlu ve tarım ilacı kalıntısı olan ürünler satmış, bi hıyara neden tav oluyorsunuzki ?
Aslında bu durum bizim hayat felsefemiz, Ülkeleri bombalayan talan eden amerikalılar, yıkım sonrası gıda yardımı yapıp, ilaç dağıttığında hepimiz yaşasın amerika diye bağırmıyormuyuz .) Sazoda birine ( çok özür dilerim ) yollu, otelci, alkol masası çerezi diye hakaret etmiş, sonrada diyorki, onu diyen falanca hesabımdı, ben dedim ama bununda yönetimde akrabası var lafa bak beri gel kargaya bak peynir de .
)) Biraz haya lütfen ,tamam herkes hata yapabilir, herkes sinirine yenik düşebilir, herkesin bir eşref saati vardır ammenna , ama hakkında malumat edindiğiniz, yada sinir olduğunuz birini en zayıf anında yakalayıp kurtlar sofrasına atmak delikanlılığa uymaz, bizim serdengeçti mahalle delikanlısı tavındaki mazlumu koruyan felsefemize hiç uymaz. Hele hele adı kouda geçen şahıs bir bayan ise .... Nokta.
Şimdilik müsadenizle , saygı ve sevgilerimle
Çok güzel özetlemişsin arkadaşım, ağzına sağlık. Umarım senin bu gördüklerini, İKV Yönetimide görür ve gerekli moderasyonu bu zatlara uygularlar.
Yeter sazoabli ne forumda ne oyunda seni istemiyoruz......
Out Of Time