kurtreis yazdı:kurtreis yazdı:Selamun Aleyküm
Merhaba Arkadaşlar. Bende bulunan Loncamızın eski dönemlerinde çekilmiş bir çok fotoğrafı var bu fotoğraflar ile Kurt Nostalji adı altında bir video film hazırlıycam. Bu Video da yer alması gerektiğini düşündüğünüz fotoğraflar var ise yada lonca yada loncadaşlarınızla çekilmiş eski fotoğraflar var ise elinizde bunları bana ulaştırırsanız Video filme eklerim.
Reis bende de bi kaç foto olması lazım bakayım duruyorsa mail atarım sana oyunla pek alakam kalmadı oynayamıyo değil artık oynamıyorum. rapor filan idare ediyorum. muhtemelen çalışmıcam artık tek maaş idare etmeye alıştık
arada sırada foruma bakıp sizden haberleri alıyorum. reis seninle konuştuğumuz karakter olayı vardı ya bizim erdem'e (kuzen) söyledim o karakteri devretmiş birisine sanırım başka bir sunucuya taşımış bitek büyücü duruyormuş. istersen onu aktarabiliriz istediğin kullanıcıya...
sizi özledim ama oyuna girmeye korkuyorum tekrar alışmamak için 3 gündebir evdeki eşyaların yerini değiştiriyorum :lol: maksat iş çıkartmak...
Reis fedai çarım hala 35 lvl beni listeden çıkart istersen loncanın utanç kaynağı olmayayım..
muhtemelen beni unutmuşsunuzdur ama ben hiçbirinizi unutmadım hepinizin ayrı bir yeri var sizi seviyorum kendinize iyi bakın allahaısmarladık. :| :| :|
geri gel oyuna dön diye yazacaksınız diye bu zamana kadar hiçbir şey yazmadım sadece okudum güldüm üzüldüm sevindim. ne olur geri gel demeyin kendinize iyi bakın...
oğluşumun fotoğraflarını yakın bir zamanda sizinle paylaşabilirim ileride