Gogul'a kurtlar diye yazdım ki çıkan ne oldu tam bir felaket.Bu aptal siteye de zaten bunları yazmak için üye oldum.
Siz burada ülkücülük oynadığınızı mı sanıyorsunuz?Memleket elden gidiyor elden madem çok milliyetçisiniz (yoksa işsiz güçsüz insanlar topluluğu mu) sahip çıkın o zaman vatanınıza.Aptal bir oyunda lonca kurmakla vatansever olunmuyor.Gerçek hayatta tatmin edemediğiniz egoları burada tatmin ediyorsunuz hem de vatansever milliyetçi ayağına yatarak.Doğru ya zaten sizin için önemli olan din ve islam kardeşliği,Türkçülüğün,Türklüğün bir değeri yok.
<> Kurt Loncası <>
-
- Acemi Savaşçı
-
- Acemi Savaşçı
Re: <> Kurt Loncası <>
Asıl vatanseverlik Hüseyin Nihal ATSIZ'IN gösterdiği Türkçülük /Turancılık yoludur,davasıdır.Araba kürde kardeş diyen Türkeş değil.
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
lahy1 yazdı:selam arkadaşlar
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Fatih sultan mehmet han ı rahemtle anıyorum
Aleyküm Selam Dostum bu güzel paylaşımın için teşekkürler.
Fatih Sultan Mehmet Han Türk Milletinin yetiştirdiği yegane büyük lider ve kumandan bu gün yaptıklarının tarihteki etkisini bu gün bile görmek mümkündür daha genç yaşında alınmaz denilen şehri almış yıkılmaz denen surları yıkmış karadan gemileri yürütmüş o yaşta dahi bir lider Çağ açıp çağ kapatmış Avrupada Türk kakimiyetini kabul ettirmiş Avrupalılara Vatikana baş eğdirmiş yegane lider. Ruhu Şad Mekanı Cennet olsun .
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
atsizturkcu yazdı:Gogul'a kurtlar diye yazdım ki çıkan ne oldu tam bir felaket.Bu aptal siteye de zaten bunları yazmak için üye oldum.
Siz burada ülkücülük oynadığınızı mı sanıyorsunuz?Memleket elden gidiyor elden madem çok milliyetçisiniz (yoksa işsiz güçsüz insanlar topluluğu mu) sahip çıkın o zaman vatanınıza.Aptal bir oyunda lonca kurmakla vatansever olunmuyor.Gerçek hayatta tatmin edemediğiniz egoları burada tatmin ediyorsunuz hem de vatansever milliyetçi ayağına yatarak.Doğru ya zaten sizin için önemli olan din ve islam kardeşliği,Türkçülüğün,Türklüğün bir değeri yok.
Merhaba Arkadaş sen sayfamıza Selam vermeden geldin biz yinede Selam alalım.
Aleyküm Selam.
Gönül isterki ki Milliyetçi bir kardeşimize burada ağır ithamlarda bulunmak zorunda kalmayalım ama ne yazık ki sen beni şimdi bunu yapmaya mecbur bıraktın. Ülkücülük oyun değildir Amaçtır ben ve benim gibi milyonlarca insanın Davasıdır. Ama burasu oyun platformu Siyaset Platformu değil... Loncanın ismi Kurt Türk Milletinin simgesi olduğu için Kurt ama bu ne benim nede hiç bir arkadaşımızın Faşist olduğunu göstermez keza değilizde Yaradılanı severiz Yaradandan ötürü Allah'ın yarattığı her bir kulun değeri vardır bizim gözümüzde İnsanları sen şu ırktansın sen bu ırktansın diye dışlamayız ki Allah'ın gücüne gitmez mi kulunun hor görülmesi ?
Sana Miliyetçiliği yanlış öğretmişler arkadaşım sen milliyetçi olmasmışsın Irkçı Faşist olmuşsun malesef Atsız atayı bende okudum severimde ama Faşist olucak kadar değil senin ülkün Türk ülküsüdür bizimkisi İslam Türk Ülküsüdür Biz Allah'ın birliğini herşeyden çok bilen inançlı insanlarız bunu ne kadar yapabiliyoruz ne kadar layık olabiliyoruz yada layık olabiliyormuyuz tartışılabilir ama Faşist değiliz dediğim gibi yaradılanı severiz yaradandan ötürü. Burası Siyaset Platformu değil oyun Platformu bizlerde boş vakitlerinde eğlenmek için bu platformda vakit geçiren insanlarız Değer verdiğimiz milletimizin ismini taşımışız burada Bu bizim sen gibi Faşist olduğumuzu göstermez burayıda siyaset platformuna çevirmez.
Diğer bir konuda arkadaşım sen bu dava için ne yaptın yada ne yapabilirsin bilmiyorum ama inan ben kadar yapmamışsındır. Tabi Faşizm davası için değil Vatan sevdası için tanımadığın bilmediğin İnsanlar hakkında böyle yorumda bulunman hiç hoş değil. Lonca sayfamızda siyaseti hoş karşılamıyoruz ve bu sayfada siyasi konulara girmessen seviniriz.
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
atsizturkcu yazdı:Asıl vatanseverlik Hüseyin Nihal ATSIZ'IN gösterdiği Türkçülük /Turancılık yoludur,davasıdır.Araba kürde kardeş diyen Türkeş değil.
Turan Her Türk'ün gönlünde yatan Kızıl Elmadır Arkadaşım ama bu Faşist'çe bir duygu değildir. Arabı Kürdü Düşman gören bir zihniyet değildir Türk Milletinni birleşip Dünyaya tekrardan adaleti yayabilmesinin Misyonudur Vatanı sev herkes gibi Milletini sev herkes gibi ama Faşist olma Allah'ın yarattığı Kul'u Hor görme bu ne senin ne hiç birimizin Haddine değildir Allahın yarattığını hor görmek kimse kimseden üstün değil. Mahkeme-i Kübrada hiç birimiz sen Türktün sen Kürttün yada sen Ermeniydin diye yargılanmıyaz bu kardeşinin lafını dinle bu Faşist duygulardan arındır kendini sevme vatanına kin güdeni ihanet edeni ama bunuda koca bir ırka mal etme ...
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
-
- Acemi Savaşçı
Başımıza ne geldiyse bu islam kardeşçiliğinden ve tatlı su milliyetçiliğinden gelmedi mi?Türkçü olmak için vatanın tümden satılmasını mı bekliyorsunuz?
Ayrıca Faşizm İtalyan bir fikirdir.Ben yabancı fikirlere tenezzül etmeyecek kadar Türk'üm.
Senin ülkün Türk benimkisi İslam Türk demişsin.Din kişinin vicdani sorunudur.Siyasete alet edilemez.Laikliğin tanımı yani.Herkes neye isterse inanabilir önemli olan Türk olmasıdır.
Ve son olarak da.Senin başbuğun önce Türkçü iken sonradan zora girince işler ve de oy sevdası için ümmetçiliği sokup,Türkçüleri mhpden tasfiye etmedi mi.Bu adam ne yaptı ki başbuğ olur.Bizim son başbuğumuz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'tür.
Ayrıca Faşizm İtalyan bir fikirdir.Ben yabancı fikirlere tenezzül etmeyecek kadar Türk'üm.
Senin ülkün Türk benimkisi İslam Türk demişsin.Din kişinin vicdani sorunudur.Siyasete alet edilemez.Laikliğin tanımı yani.Herkes neye isterse inanabilir önemli olan Türk olmasıdır.
Ve son olarak da.Senin başbuğun önce Türkçü iken sonradan zora girince işler ve de oy sevdası için ümmetçiliği sokup,Türkçüleri mhpden tasfiye etmedi mi.Bu adam ne yaptı ki başbuğ olur.Bizim son başbuğumuz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'tür.
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
atsizturkcu yazdı:Başımıza ne geldiyse bu islam kardeşçiliğinden ve tatlı su milliyetçiliğinden gelmedi mi?Türkçü olmak için vatanın tümden satılmasını mı bekliyorsunuz?
Arkadaşım. Burası Siyaset Platformu değil diye yazdım düşüncelerine saygımız var. Ama bu senin düşüncelerin herkes seninle aynı düşüncede olucak diye bir kaide yok keza benim nezdimde Alparslan Türkeş çok değerli bir kişidir senin değildir bu tartışma konusumudur ben senin yanlış düşüncede olduğunu düşünüyorum sende benim yanlış düşüncede olduğumu düşünüyorsun haklı olarak ikimizde kendi siyasi düşüncelerimizin doğru olduğuna inanıyoruz. Ben bu platformun siyasi tartışma Platformu olmasını istemiyorum burada siyaset tartışılmasınıda istemiyorum ama sen bu konuyu illede konuşalım tartışalım saygı çerçevesi içerisinde diyorsan elbette konuşalım en nihayetinde aynı sevdaya iki farklı yönden sevdalanmış insanlarız birbirimizi anlayamayacak birşey yok ortada. Ama buradan değil görüşmek istersen telefon numaramı skype yada msn adresimi veririm oturur saatlerce siyaset konuşuruz hiç sorun değil ama dediğim gibi buradan değil burası oyun platformu siyaset değil.
Sen istiyorsun ki herkes Irkçı olsun pekiya Türk olmadığı halde sen ben gibi bu vatana sevdalı milyonlarca insan var bu bayrağa sevdalı milyonlarca Türk olmayan insan var senin siyasi düşüncen bunları hiçe sayıyor. Bu kabul edilemez.
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
-
- Acemi Savaşçı
Peki msnden konuşalım bakalım.kurtreis yazdı:atsizturkcu yazdı:Başımıza ne geldiyse bu islam kardeşçiliğinden ve tatlı su milliyetçiliğinden gelmedi mi?Türkçü olmak için vatanın tümden satılmasını mı bekliyorsunuz?
Arkadaşım. Burası Siyaset Platformu değil diye yazdım düşüncelerine saygımız var. Ama bu senin düşüncelerin herkes seninle aynı düşüncede olucak diye bir kaide yok keza benim nezdimde Alparslan Türkeş çok değerli bir kişidir senin değildir bu tartışma konusumudur ben senin yanlış düşüncede olduğunu düşünüyorum sende benim yanlış düşüncede olduğumu düşünüyorsun haklı olarak ikimizde kendi siyasi düşüncelerimizin doğru olduğuna inanıyoruz. Ben bu platformun siyasi tartışma Platformu olmasını istemiyorum burada siyaset tartışılmasınıda istemiyorum ama sen bu konuyu illede konuşalım tartışalım saygı çerçevesi içerisinde diyorsan elbette konuşalım en nihayetinde aynı sevdaya iki farklı yönden sevdalanmış insanlarız birbirimizi anlayamayacak birşey yok ortada. Ama buradan değil görüşmek istersen telefon numaramı skype yada msn adresimi veririm oturur saatlerce siyaset konuşuruz hiç sorun değil ama dediğim gibi buradan değil burası oyun platformu siyaset değil.
Sen istiyorsun ki herkes Irkçı olsun pekiya Türk olmadığı halde sen ben gibi bu vatana sevdalı milyonlarca insan var bu bayrağa sevdalı milyonlarca Türk olmayan insan var senin siyasi düşüncen bunları hiçe sayıyor. Bu kabul edilemez.
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
atsizturkcu yazdı:Peki msnden konuşalım bakalım.kurtreis yazdı:atsizturkcu yazdı:Başımıza ne geldiyse bu islam kardeşçiliğinden ve tatlı su milliyetçiliğinden gelmedi mi?Türkçü olmak için vatanın tümden satılmasını mı bekliyorsunuz?
İletişim adreslerimi sana Özel msj olarak gönderiyorum Arkadaşım forum üstünden paylaşım yasak olduğu için özel mesaj olarak gönderiyorum.
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- lahy1
- Teşkilat Neferi
Dostum murat
ağzına sağlık arkadası gerekli şekilde bilinclendirmişsin,burası bir oyun platformu siyaset yapıaolcak eyr değil dir keza oyundaki loncamız kurt loncasıdır türklüğün temsilcisidir ama aramızda türk olmayan ülkücü dahi olmayan arkadaslarımızda bulunmaktadır bu üzden burda siyaset konusup tartısabilirizde belki ama uygun yeri değildir yiende sayfamıza hoş geldin sefa geldin ama en kötüsü bilip bilmeden ithamlarda bulunmaktır unutma dinimizcede cok günahtır allaha emanet olun
ağzına sağlık arkadası gerekli şekilde bilinclendirmişsin,burası bir oyun platformu siyaset yapıaolcak eyr değil dir keza oyundaki loncamız kurt loncasıdır türklüğün temsilcisidir ama aramızda türk olmayan ülkücü dahi olmayan arkadaslarımızda bulunmaktadır bu üzden burda siyaset konusup tartısabilirizde belki ama uygun yeri değildir yiende sayfamıza hoş geldin sefa geldin ama en kötüsü bilip bilmeden ithamlarda bulunmaktır unutma dinimizcede cok günahtır allaha emanet olun
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX