Asıl bilgisayarım teknik serviste olduğu için eski bilgisayara oyunu kurmak istedim.
Önce CD üzerinden oyunu kurdum yukarıdaki resimdeki hatayı aldım. Daha sonra internet üzerinden setubu indirip kurdum ve yine aynı hatayı aldım.
İnternette saatlerce araştırdım ama net bir sonuç alamadım.
dwmapi.dll bu dosya yoksa orjinalini bulup yüklüyecen ve aynı hata devam ediyorsa onu silecen büyük olasılıkla bu dosyan bozuk eğer varsa silince düzeldise yeniden yüklemene gerek yok ama aynı hata devam ediyorsa başka bir pcden senin sürümüne uygunu bulup dene.
Her sey bu Windosun olmassa olmaz dosyasının değişik taracıların çakılmasından kaynaklanıyor. Çakışa çakışa bu dosya kendinden geçiyor oda onu arıyor bulamayınca hata veriyor bilmem ne bilmem ne işte.
Açılış dosyası olmadığından silince hata alacagını zannetmiyom. Zati yedeklerde yenisini yükler.
Yasaklanmış bir host oalrak görüyor tarayıcın.
Mozilla ile standart tarayıcında çakıyorda olablir.
Kesin çözümü varda sen bunu silde ondan sonra bakarız.
Daha önce denemiştim.
Dosya Silme Hatası mscvrt silinemiyor. Erişim engellendi.
Diski dolu veya yazmaya karşı korumalı olmadığından ve dosyanın şu anda kullanımda olmadığından emin olun.
Başlat menüsünden çalıştıra “C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts” bunu yazın
Karşınıza cıkan ekranda not defteri ile açın
Karşınıza cıkan yazıların hepsini silin ve aşagıdaki verdigim kodu ekleyin
127.0.0.1 localhost
İNTERNET TARACINI VARSAYILANA GETİR.
Bu sorunlara çözüm önerileri getiren tüm siteleri inceledim zaten. Verdiğin olayı denemiştim, bir daha denedim olmadı...