Çemberlitaş Kutu Bulamıyorum!!
Re: Çemberlitaş Kutu Bulamıyorum!!
Bayrampaşa ve Gaziosmanpaşa civarında 1 tane kuta bulamadım... Nereden temin edeceğim ben bu kutuyu? 10 üzeri yere telefon ettim hiçkimse de kutu yok... Bir firmanın numarası da değişmiş... Şu kutuyu biran önce almam lazım birdaha fuar olduğunda alacağım 6 kutu stok olsun...
[İçerik Silinmiştir]Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.Forum hesabınız 7Gün uyarı amaçlı kapatılmıştır.
BlackParadise
BlackParadise
Ray malifalitiko
Küfürbaz ergen
sen beni eze bilmen için önce Adam olman lazım bu 1,42 lvl çarın kesilince Ana bacı küfür eden sensin Acısı kimin belli 2,Atabeyxtwiter miydi neydi tam hatıramıyorum o çara girdin latifliydi sanırım 4-0 mı ne yenilmişin wal gibi kalmıştın
,Beni kestiğin 1 anı söyle kestiğin karakter gbi çarı vereyim sana
Sana neden kılım biliyo musun.....Küfür etmenden,hırsızlık yaptığından,karaktersiz oluşundan ve son olarak Oyun bağımlısı olduğun için
şimdi oyununa bak egolarını tatmin et 
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
Egolarımı Senlede Tatmın Edebilirim
Bu 1 .. '2 . Onlar Eskıde Kaldı Şimdi Benı Kes Ben karekterımı vereceğim
3. cüsü Siz cok adam oldunuz belli SAncakta Hırsızlık yapıp Tılsıma Giden Benm Değilmi Cok haklısın bebegım Öpüyorum senı
Hani Tılsımına .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "