OGLIM SEN KIMSIN LA O GECEN ABI LİDERLİGİ SAT ECEL BASCAM DIODUN ZUAHHAHAHAHA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: DUA ET FOTO ALMAMISIM
İmzama iyi bak forum bebesi. Kendin gibi sanma kimseyi. Alın teridir onlar senin banlanan çarların gibi çalıntı değiller.
Sen kendini forumlarda avutursun anca ufaklık.
Neyse konuyu saptırmamak lazım seni kendi haline bırakıyorum.
En son Cloutier tarafından 04 May 2012 15:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
OGLIM SEN KIMSIN LA O GECEN ABI LİDERLİGİ SAT ECEL BASCAM DIODUN ZUAHHAHAHAHA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: DUA ET FOTO ALMAMISIM
İmzama iyi bak forum bebesi. Kendin gibi sanma kimseyi. Alın teridir onlar senin banlanan çarlarların gibi çalıntı değiller.
Sen kendini forumlarda avutursun anca ufaklık.
Ne ara sancakda ecel latıf tas kanat dusurdun ? ne ayaksın ben gece gunduz sancaktyım ayık ol
2.CİSİ SOYUP SOYUP BASKA KARAKTERE BURUNMUSSUN
3. BİZLERİ KANDIRABILIRSIN AMA KENDINI KANDIRAMASSIN
4. CÜ BEN YAPIYORUM AMA İNKAR ETMIYORUM KOCUM 150 200 Kısıyı patlatmısımdır
Serkaninci yazdı:kardeş kusura bakma ama bence gene gereksiz bir konu
bu konunu neresi gereksiz bana bi söylermisin adam uğraşmış yapmış bu arada ellerine sağlık iyi olmuş böyle bir çalışma
bana bu konunun bir tek yararını söyler misin..ayrıca sahinkurt la alıp veremediğim yok kendisiyle eminönünden muhabbetimizde vardır.ordaki nick BAKİİ idi .baya iddaalı zar atmışlığımız var yani..neyse konuya gelecek olursak bu madenleri oyundada görebiliyoruz ? bu konunun bir + sı veya - si yok .. ama bu kadar abartılacak bir faydasıda YOK ! neyse..herkes istediğini düşünmekte özgürdür..burda 20 kişi bu konuyu beğendi ben beğenmedim diye. o 20 kişi haklı olacak diye bir kaide yok iyi günler.
'' Titrek bir mum alevinin havaya bıraktığı bulanık bir is Ve göz gözü görmez bir sis değildik biz ''
Serkaninci yazdı:kardeş kusura bakma ama bence gene gereksiz bir konu
bu konunu neresi gereksiz bana bi söylermisin adam uğraşmış yapmış bu arada ellerine sağlık iyi olmuş böyle bir çalışma
bana bu konunun bir tek yararını söyler misin..ayrıca sahinkurt la alıp veremediğim yok kendisiyle eminönünden muhabbetimizde vardır.ordaki nick BAKİİ idi .baya iddaalı zar atmışlığımız var yani..neyse konuya gelecek olursak bu madenleri oyundada görebiliyoruz ? bu konunun bir + sı veya - si yok .. ama bu kadar abartılacak bir faydasıda YOK ! neyse..herkes istediğini düşünmekte özgürdür..burda 20 kişi bu konuyu beğendi ben beğenmedim diye. o 20 kişi haklı olacak diye bir kaide yok iyi günler.
Konunun çok yararı var. Örnek olarak Yeraltı çıktığında bu madenlerin nereden çıktığını çoğu kişi bilmiyordu. Bunla aynı şekilde oyuna yeni başlamış veya fazla bilmeyen birisi madenlerin saflarını merak edebilir, Zamk mesela çoğu kişi hala bilmiyordur neyden çıktığını.
Vede son olarak çok düşmanın var sanırsam oyunda. 20 Kişi ben beğenmedim diye beğendi yazmışsın.
Çekemeyenler var sen aldırma güzel bir paylaşım emeğine sağlık