Etkinlik Öneri ve Yorumları

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Absolute Power

Re: Etkinlik Yorumları

Mesaj gönderen HAMMER62 »

HAMMER62 yazdı:Peki bu Finaller ne zaman olacak ve ödül finalerden ne zaman sonra verilecek eklenti paketinde verilecekte ortalama bir şey söyler misniz 1 hafta 1 ay 2 ay filan
birde sayıları eşit olanalar için ne yapılacak finale arzlardan 2 grubunda puanı aynı 5*5 mesala ?
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen KaPLaN »

HAMMER62 yazdı:Peki bu Finaller ne zaman olacak ve ödül finalerden ne zaman sonra verilecek eklenti paketinde verilecekte ortalama bir şey söyler misniz 1 hafta 1 ay 2 ay filan
Merhabalar,

Finallerin tarihi henüz netleşmediği için bu sorunuzu cevaplandıramıyorum.Tarihler belirlendiği zaman facebook sayfamızdan ve formumuz üzerinden duyuracağız.Lonca Savaşları'nı kazanan kullanıcılarımızın ödülünü eklenti paketini yayınladığı zaman teslim edilecektir.Tahmini yada ortlama bir süre belirtmemiz doğru olmaz.Puanı eşit olan loncalarımız aralarında PvP mücadelesi yaparak finale çıkacak olan loncaları belirleyeceklerdir.

Bilginize
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Loncalar Arası Ermeydanı (Sancak Savaşı Etkinliği) tarzında etkinlikler yapılması halinde oyuna ilginin artıcağını umuyorum ; işin ucunda ödül olarak sancak savaşındaki gibi - 10 Ejderha - 10 Dinazor olabilir.
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Hummer »

Sayın Zifan,

Yaklaşık 45 dakika önce yapılan Facebook bil kazan adlı etkinlikte sorduğunuz sorunun cevabını Tarhiçede bulamadım cevabın yazılı olduğu kısmı buraya yazabilir misiniz? Teşekkürler.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Hummer yazdı:Sayın Zifan,

Yaklaşık 45 dakika önce yapılan Facebook bil kazan adlı etkinlikte sorduğunuz sorunun cevabını Tarhiçede bulamadım cevabın yazılı olduğu kısmı buraya yazabilir misiniz? Teşekkürler.
Merhaba Hummer,
Soru ve cevap kaynağımız, Necmi'nin anlattıkları [34] görev metnidir.
İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
Fahrenheit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen Fahrenheit »

Merhabalar;
Dün Facebook Bilkazan Etkinliğini kazanıp belirtilen Mihril ismindeki facebook profiline özel mesaj ile karakter ve sunucu ismimi belirttim.Mihril isimli profilden Onay mesajı gelmesine rağmen henüz ödülüm hesabıma yüklenmedi.Acaba benim ektra birşey yapmama gerek var mı ödülü teslim almak için?
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Fahrenheit yazdı:Merhabalar;
Dün Facebook Bilkazan Etkinliğini kazanıp belirtilen Mihril ismindeki facebook profiline özel mesaj ile karakter ve sunucu ismimi belirttim.Mihril isimli profilden Onay mesajı gelmesine rağmen henüz ödülüm hesabıma yüklenmedi.Acaba benim ektra birşey yapmama gerek var mı ödülü teslim almak için?

Merhaba ,
Kazandığınız ödül etkinlik biter bitmez değil,gerekli birime yapılan bilgilendirme sonrası hesabınıza yüklenir.Yoğunluk sebebiyle geri dönüş kısa bir süre aksayabilir,aynı paylaşımı her platformda yapmanız süreci hızlandırmaz.
Anlayışınız için teşekkür eder,İyi eğlenceler dileriz.
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Etkinlik Önerileri

Merhabalar
Tılsım sunucusunda yaşadığım bir olay çercevesinden sonra "Ölüm oyunu" etkinliğine her loncadan 2 adamın içeriye alınmasını talep ediyorum.
Zifan'ında göz yummuş olduğu bu haksızlık çercevesinde kınıyorum ;)
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

KEMALIZMX yazdı:
Merhabalar
Tılsım sunucusunda yaşadığım bir olay çercevesinden sonra "Ölüm oyunu" etkinliğine her loncadan 2 adamın içeriye alınmasını talep ediyorum.
Merhaba KEMALIZMX,
Hernekadar ölüm oyunlarında bireysel ve başabaş mücadeleler görmeyi arzu etsekte,etkinlik öncesi
yapılan anlaşmalara müdahale etmemiz tek tek kontrol etmemiz yazık ki mümkün değil daha öncede belirttiğim gibi etkinlik gidişatını belirleyen siz oyuncularsınız,biz görevliler mevcut kural işleyişini ve salondaki nizamı sağlamakla yükümlüyüz.Nasıl ki sizin şikayetçi olduğunuz durumlar söz konusuysa karşı taraf içinde aynı durum söz konusudur ve adil olunmaktan bahsediliyorsa her iki taraf gözlemlenerek oyuna devam edilmiştir.
İlginize teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Zifan yazdı:
KEMALIZMX yazdı:
Merhabalar
Merhaba KEMALIZMX,
Hernekadar ölüm oyunlarında bireysel ve başabaş mücadeleler görmeyi arzu etsekte,etkinlik öncesi
yapılan anlaşmalara müdahale etmemiz tek tek kontrol etmemiz yazık ki mümkün değil daha öncede belirttiğim gibi etkinlik gidişatını belirleyen siz oyuncularsınız,biz görevliler mevcut kural işleyişini ve salondaki nizamı sağlamakla yükümlüyüz.Nasıl ki sizin şikayetçi olduğunuz durumlar söz konusuysa karşı taraf içinde aynı durum söz konusudur ve adil olunmaktan bahsediliyorsa her iki taraf gözlemlenerek oyuna devam edilmiştir.
İlginize teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.

@Merhaba Zifan
Evet ölüm oyunlarında bireysel ve başabaş mücadele etmeyi bende sizin gibi arzuluyorum malesefki olmuyor.Sizinde belirtmiş olduğunuz gibi yapılan anlaşmalara tabikide sizde müdahale edemessiniz fakat içeride olan ortamı dışarıdan görme imkanınız vardır ve bu imkan karşısında gerekli yaptırımları uyguluyabilirsiniz.Öncelikle etkinlikte yaşadığım olayı size beyan etmek istiyorum.
Savaşçı sınıfında 75 kişi arasından ilk 5'e kalmış bulunmaktaydım ve her oyuncununda yapmış olduğu gibi etkinlik salonunda geziniyordum altını çiziyorum Her oyuncunun yapmış olduğu gibi etkinlik odasında geziniyordum
Etkinlik odasından çıkarıldım sebepi savaşmadığımdan ötürüymüş "ETKİNLİKCİ Gökhan"nın dediği gibi bölgeden :)
Şifacıda Orthrond karakterindeydim ve asitci yaparak çarımı savaşıyordum diğer kişiler savaşmıyorlardı sadece 4 vs 1 şeklinde peşimden koşuyorlardı sizde gördünüz ordaki atmosferi ve müdahale etmediniz bunun cevabını almak ıstıyorum.
İçeride bulunan kişiler tanıdığınız felanmıydı adammı kayıyorsunuz bunuda söylerseniz memnun olurum

İyi Forumlar

“Etkinlikler” sayfasına dön