[GM]HellRiDerS' in dikkatine

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
sazobalixx5
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

[GM]HellRiDerS' in dikkatine

Mesaj gönderen sazobalixx5 »

Merhaba;

Gerekli yanıt destek iletişim kanalımız tarafından size yollanmıştır, sizden ricamız bu konu ile ilgili resmi ikv forumlarında konu açmamanızdır keza uyarı ile kapatılmış veya silinmiş konuların tekrarında uyarılmaksızın silinebilir, kapatılabilir.

Bilginize sunar göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkürederiz.
[GM]HellRiDerS - Koray YAR

Bahsettiğiniz bilgilendirme yalandan başka birşey değildir. Bana esaslı bir bilgilendirme yaparsanız belki o zaman o resimleri foruma eklemekten vazgeçeceğimi belirtmek isterim.
Önce şikayetler üzerine susturma cezası verilmiş olsaydı bilgilendirme maili otomatikman gelirdi.
Ben oyundayken şikayet et butonunu kullanabilirlerdi.(saat 02:00 'a kadar oyunda hiç kopma yaşamadım. Oyun içi şikayet et sistemi ile size bildirmeleri için yeterli bir süre bu.) Hatırlatırım şikayet et butonunun kullanılamadığı durumlarda bildirim şeklinde sizlere destek iletişim forumu aracılığı ile iletilen şikayetleri değerlendiriyordunuz. Şimdi ne değişti ? Ahmet AVCI isimli kişinin tanıdığı olması mı ona bu ayrıcalığı kazandırıyor? ya da...
Onur AKGÜL isimli Denetmen Ekibi kadronuzdaki kişinin ablası olması mı ona bu ayrıcalığı kazandırıyor?
Birde o resimleri foruma eklememe mi niçin istiyorsunuz?
Bahsi geçen karakter rahatsız olduysa başta yazmayacaktı. Ekran görüntüsünü alma hakkı bana verilmiş. Paylaşma hakkı da bende. Fazla rahatsız oluyorsa T.C. adaletine başvurmak çok basit en yakın adli birime rahatsızlığını bildirebilir. Bir hakaretim söz konusu ise mahkeme bana 120 gün gibi bir hapis cezası verecektir. Bu cezada en az 7.500,00 TL gibi bir para cezasına çevrilecektir. Hakaret söz konusu değil ise mahkeme masraflarını karşılar evine geri döner.
Bildiğim kadarı ile sizler onun avukatı değilsiniz. Onu savunmanızın nedeni nedir? Avukatı iseniz size vekaletini versin işlemleri siz başlatın. Eklediğim resimlerde kişi veya birden fazla kişileri rencide edici, hakarete maruz bırakan, küçük düşüren bir kelime yok. Sizde resimleri kaldırıp hesaplarımı süresiz uzaklaştırmayın forumdan. Barlarda içen milyonlarca insan var bunlar rencide mi oluyor? Otellerde kalan milyonlarca insan var bunlar rencide mi oluyor?
Az mantıklı düşünün bu cümleye ceza veren kişi düşünsün özellikle.
bANAtMAOc
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: xDxDxD

Re: [GM]HellRiDerS - Koray YAR ' ın dikkatine

Mesaj gönderen bANAtMAOc »

admin atma dedim bak simdi ne oldu :)
aLkoLzm Tertemizim ;)

xDxDxD
sazobalix6
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen sazobalix6 »

İlginç gerçekten konuyu açtığım hesabımda forumda yasaklanmış.
Sanırsam s harfini gördükleri gibi yasaklıyorlar artık.
Susturmak çözüm değil akla uyar bir cevap bekliyorum sizden. Bu konudaki sorularımı eksiksiz yanıtlayacak cevaplar bekliyorum. Karşınızda 7 yaşında okula yeni başlamış, dersleri güzel olduğu için bilgisayar alınan bir kişi yok. Susturma, forumda yasaklama, oyunda yasaklama bir çare değil.
Her gün arkadaşlarımdan ricada bulunup sazobalixx serisi şeklinde forum kullanıcı hesapları alabilmek için hotmail adresi almalarını istiyecem. Malum benim kullanmış olduğum 3 internet kullanıcısı yeterli olmuyor. Nereye kadar aynı tavrınız devam edecek. Cevaplardan kaçmamanızı öneririm size. Umarım ben sakinlemişken akla yatkın cevaplar verirsiniz. Forum hesaplarımı kapatmak sizin için çözüm değil gerçekten.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

adam haklı
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Gokhan25
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Gokhan25 »

KONULARI KİTLEMEK , KALDIRMAK, SİLMEK, KULANICILARA YASAK KOYMAK ÇÖZÜM OLSAYDI SAHİPLENMEYE ÇALIŞTIKLARINIZI BÖYLE ZATEN BATIRMAZDINIZ. OLDUĞUNUZ YERDE PATİNAJ YAPIYORSUNUZ, HİÇ DÖNÜP ÖZ ELEŞTİRİ YAPIYORMUSUNUZ ? HERGÜN TEPKİLİ OYUNCU SAYINIZI ARTIRIYORSUNUZ BUNUN NEDENİNİ DÜŞÜNEN VAR MI ?

İNSANLARIN DİNİNE , İNANCINA, MİLİ DEĞERLERİNE KÜFÜR EDENLERE CEZA VERMEMEYİ SEÇENEK OLARAK GÖRÜYOR, DİĞER TARAFTAN BİR OYUNCUNUN BAŞKA BİR OYUNCU İLE KONUŞMASINA 16 GÜN CEZA VERİYORSUNUZ. NEYE GÖRE ? KALDI Kİ AÇIKÇA ORDA GM LERE BUNU İLETİP CEZA VERDİRECEĞİNİDE ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE İFADE EDİYOR MADAM. ŞİKAYET EDİLENİ DEĞİL ŞİKAYET EDENİ CEZALANDIRMAKTAN HALA VAZGEÇEMEDİNİZ.

EĞER BU CEZA SİSTEMİNİZDE BÖYLE BİR UYGULAMA VAR İSE, BU CEZAYI VEREN KİŞİYE BENDE ULAŞARAK AYNI AYNI ŞEKİLDE BİR KONUŞMADAN HABERDAR EDİP CEZA VERMESİNİ İSTEYECEĞİM. BU İSTEĞİM DOĞRULTUSUNDA CEZA VERİLECEK Mİ ? CEVABI HEPİMİZ BİLİYORUZ. BEN SÖZ KONUSU YAYINLANAN RESİMLE AYNI OLAN BİR MEVZUYU 1 HAFTA ÜST ÜSTE ŞİKAYET ETTİM, HİÇ BİR CEZA VERİLMEDİ ? BİZİMDE İLLE DE OTURUP SİZLE İÇKİMİ İÇMEMİZ GEREKİYOR ? KEYFİ MODERASYON LÜKSÜNDEN FAYDALANABİLMEK İÇİN SİZE HAMBURGER , LAHMACUN MU YEDİRMEMİZ GEREKİYOR ? YOKSA TÜM BU AYRICALIKLARA SAHİP OLMAK İÇİN, OKŞANINCA LAMBADAN ÇIKAN CİN MİSALİ EGOLARINIZIMI OKŞAMAMIZ LAZIM ?

YAZIKLAR OLSUN, LANET OLSUN SİZE DİYECEĞİM AMA GÖRÜNEN O Kİ ZATEN OLAN OLMUŞ DAHASI BİR ŞEY DEĞİŞTİRMEZ.
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Biz yanıtlarımızı verirken kendimizi sizin yerinize koyuyoruz ama siz yorumlarınızda hep acımasız ve teraflı düşünüyorsunuz bu çok garip bir döngü keza ikv resmi forumlarının kurallarını itina ile okumanızı öneririm. Bizler sadece kuralları uyguluyoruz.

İkv resmi forumları destek iletişim kanalı değildir, kişileri karalamaya yönelik konular barındırılmaz, kaldıki hakaret etmedim dediğiniz söz bile olayın nekadar vahim olduğunun kanıtı, oyunda Game Master görüp ceza sistemi çok hafif namusumuza laf atılıyor süresi çok kısa diye eleştirenler şimdi burada bizi yargılıyor.

Siz bir bayanan kiminle nerede nasıl gezdiğiniz yargılayamazsınız madem çocuk değilsiniz barda sürtme ve otelde sabahlama kelimelerinin nereye gideceğinide bilmeniz gerekiyor. Bence konuyu daha fazla uzatıp birbirmizi kandırmayalım.

Mantıklı yanıtlarınıza, yanıt vermek isterim o yüzden konuyu kilitlemedim.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
AhmetKAYA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Re: [GM]HellRiDerS' in dikkatine

Mesaj gönderen AhmetKAYA »

Öncelikle yazılardan görüldüğü gibi BETERBÖCEK yav... gibi küfürler kullanıyor..!

2. ahmet avcıya bunu söyliyeceğim anlatacam ahmete sonu nerde bitiyor görelim demiş ! (yani yönetici tanıdığı olduğu için tehdit etmiş)

3. insanlar istediğini yazmakta özgürdür sabahlamışsınız demiş sazobali küfür felan etmemiş !

4. tehdit ve yav.. la başlayan küfüründen dolayı ;

BETERBÖCEK '' ede ceza İSTİYORUZ !

SAZOBALİ ne der bilemem benim diyeceklerim bu kadar..
'' Titrek bir mum alevinin havaya bıraktığı bulanık bir is Ve göz gözü görmez bir sis değildik biz ''

Ferhat Süsen

Resim
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

HellRiDerS yazdı:Merhaba;

Biz yanıtlarımızı verirken kendimizi sizin yerinize koyuyoruz ama siz yorumlarınızda hep acımasız ve teraflı düşünüyorsunuz bu çok garip bir döngü keza ikv resmi forumlarının kurallarını itina ile okumanızı öneririm. Bizler sadece kuralları uyguluyoruz.

İkv resmi forumları destek iletişim kanalı değildir, kişileri karalamaya yönelik konular barındırılmaz, kaldıki hakaret etmedim dediğiniz söz bile olayın nekadar vahim olduğunun kanıtı, oyunda Game Master görüp ceza sistemi çok hafif namusumuza laf atılıyor süresi çok kısa diye eleştirenler şimdi burada bizi yargılıyor.

Siz bir bayanan kiminle nerede nasıl gezdiğiniz yargılayamazsınız madem çocuk değilsiniz barda sürtme ve otelde sabahlama kelimelerinin nereye gideceğinide bilmeniz gerekiyor. Bence konuyu daha fazla uzatıp birbirmizi kandırmayalım.

Mantıklı yanıtlarınıza, yanıt vermek isterim o yüzden konuyu kilitlemedim.

arkadaşım biz sizden 6-7 aydır lag sorunu için detaylı bi cevap bekliyoruz siz bizi 6-7 aydır oyalıyorsunuz
Lonca sistemini öve öve getirdiniz baktık paralı oyunun %70 inin hevesi kursağında kaldı

özellikle lag sorunu bunu düzeltmedginiz sürece acımasız ve taraflı olmaya devam edicektir forum kullanıcıları
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Şu bahsi geçen ekran görüntülerini biriniz özel mesaj olarak atabilirmi
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
AhmetKAYA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen AhmetKAYA »

LEPRECHAUN yazdı:Şu bahsi geçen ekran görüntülerini biriniz özel mesaj olarak atabilirmi

mesajlarını kontrol et ;)
'' Titrek bir mum alevinin havaya bıraktığı bulanık bir is Ve göz gözü görmez bir sis değildik biz ''

Ferhat Süsen

Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön