İLK KEZ BAN ALIYORUM NE KADAR SUSARIM ?
İLK KEZ BAN ALIYORUM NE KADAR SUSARIM ?
Arkadaşlar ilkkez sebebini gerçekten anlamadan ban yedim kaç gün susarım ? :?
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İLK KEZ BAN ALIYORUM NE KADAR SUSARIM ?
Merhaba,
Almış olduğunuz ceza işlemlerinde kayıtlı mail adreslerinize, ceza aldıktan sonra oyuna girdiğinizde ve GSM üyeliğinize bilgilendirme mesajları gönderilmektedir.
GSM bilgilendirme ekranı veya mail hesabınızda bilgilendirme mesajı bulunmuyor ise; İKV Destek Formu'na giderek bildirim tipinizi Ceza itiraz-Bilgilendirme olarak belirleyiniz. Formda sizden istenen bilgileri doldurarak başvurunuzu gönderebilirsiniz.
Başvurunuz incelenerek en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme maili gönderilecektir.
İyi forumlar.
Almış olduğunuz ceza işlemlerinde kayıtlı mail adreslerinize, ceza aldıktan sonra oyuna girdiğinizde ve GSM üyeliğinize bilgilendirme mesajları gönderilmektedir.
GSM bilgilendirme ekranı veya mail hesabınızda bilgilendirme mesajı bulunmuyor ise; İKV Destek Formu'na giderek bildirim tipinizi Ceza itiraz-Bilgilendirme olarak belirleyiniz. Formda sizden istenen bilgileri doldurarak başvurunuzu gönderebilirsiniz.
Başvurunuz incelenerek en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme maili gönderilecektir.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
ben 25 kez sus yedim küfür ağırlıgına göre değişiyo mal-salak gibi hakaretse 3 gün aile değerlerineyse 7 gün 2 sininde arasındaysa 5 gün sanırım 
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
25 kez yuh artıkharkonen yazdı:ben 25 kez sus yedim küfür ağırlıgına göre değişiyo mal-salak gibi hakaretse 3 gün aile değerlerineyse 7 gün 2 sininde arasındaysa 5 gün sanırım

LEPRECHAUN
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
27 olduLEPRECHAUN yazdı:25 kez yuh artıkharkonen yazdı:ben 25 kez sus yedim küfür ağırlıgına göre değişiyo mal-salak gibi hakaretse 3 gün aile değerlerineyse 7 gün 2 sininde arasındaysa 5 gün sanırım
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN