SampLeSs yazdı:megalar sizin için güzel bir site hazırlıyorum az kaldı
Mega team resmi fan clup sitesi açtim
İçerik silindi forum hesabınız 7 gün kapatıldı . Forumda yayaınlamayın bize şikayet edin küfürleri .
[GM]Nocomment
SampLeSs yazdı:megalar sizin için güzel bir site hazırlıyorum az kaldı
SampLeSs yazdı:SampLeSs yazdı:megalar sizin için güzel bir site hazırlıyorum az kaldı
xIxFeNoMeNxIx yazdı:Hayirli olsun loncaniz.
H.OMeGaStaR yazdı: Değişen Meranın Büyüyen Gücü ......:::::: MeGaXTeaM ::::::......
~~ Lonca Kadrosu ~~
Lonca Kurucu ve Başkanları/b] Megaşifa // MeGaX Yalnız ( Yalnızsavaşçıı)
Lonca Başkan Yardımcısı/b] MeGaX Second
Megaşifa >>>>>>> Megasavaşçı >>>>> MegaX Büyücü >>>> MegaX Lord
MegaX Yalnız >>>> Yalnızsavaşçıı >>>> MegaX Serkopaşa
MegaX Lost
MegaX Second
MegaX Ejderr
MegaX Owl >>>>>> MegaX Inscrib
MegaX Crazy >>>>> MegaX Regal
MegaX Espransa >>> MegaX Brutalx
MegaX Samedi
MegaX Çlqn >>>>>> MegaX Onlydie
MegaX Toxin
MegaX Parker
MegaX Real
MegaX Kiss >>>>>> MegaXKıss
MegaX Mc >>>>>>> MegaX Drifter
MegaX Silent
MegaX Mustafa
MegaX qkhn
MegaX Senturk
MegaX Hadise >>>>> MegaX Newyork
MegaX Conda
MegaX Realist
MegaX Pessimist
MegaX StarLife
MegaX Reelinfinty
MegaX Rock
Vizyonumuz
- * Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü oLmak TemeL Vizyonumuz ve VazgeçiLmeyecek DeğerLerimizdir. . .
Misyonumuz
- * BirLik ve BeraberLiği Korumak,Her Konuda ÜyeLerimizLe Birlikte Hareket Etmek , GücümüzLe ve VarLığımızLa MERAN'a Damgamızı En İyi ŞekiLde Vurmak.Geçici DeğiL KaLıcı oLmak . . !
M e G a X T e a M >>>>>>> Değişen Meranın Büyüyen Gücü
- Biz Bu iLkeLeri EdinmiŞ , TecrübeLi , SağLam ve Her Daim AzimLi MeGaXTeaM ÜyeLeriyLe BirLikte Değişen Meran'ın Büyüyen ve En İyi Loncası oLmak İçin Varız . .
WwW.MeGaXTeaM.TR.GG > Develope the PoweR Of Changing Meran'S Web Site
MeGaXTeaM Tanıtım Albümü :
http://www.slide.com/r/KDD88GU92j9cLAPu ... bedded_url
Sevgili meran halkı ;
Bu kanal Lonca duyurularımız , değerli üyelerimizin ve sizlerin bizler adına gönderecekleri yorumlar için açılmıştır.Lütfen forum amacını aşıp iftira amacı taşıyan kelimeler kullanmayınız !
İyi forumlar . . .
En doğru secımı Yapmıssın.MeGaxLoST yazdı:Megaxloncasından Kendı Rızam İle Ayrılmış Bulunmaktayım.Geride Kalan Arkadaşlarıma Başarılar Loncada Olmasamda Oyunda Her Zaman Sizinleyim...(MegaxLost Adlı Charımı Silmiş Bulunmaktayım . . .
MegaxLost//XxKuMaNDaNxX
lütfen lonca konusunu böle boş şeylerle kirletmeyin biz sizinkini kirletmioruz ya :mrgreen: :arrow:kiyametxbaskan yazdı:En doğru secımı Yapmıssın.MeGaxLoST yazdı:Megaxloncasından Kendı Rızam İle Ayrılmış Bulunmaktayım.Geride Kalan Arkadaşlarıma Başarılar Loncada Olmasamda Oyunda Her Zaman Sizinleyim...(MegaxLost Adlı Charımı Silmiş Bulunmaktayım . . .
MegaxLost//XxKuMaNDaNxX
Alayı Küfürbaz Olan Bu Yapılanma Su Son gunlerde dahada AGRESIFLEŞTI..
Son Gunlerını Yaşıyorlar .Bana Guvenın Bunların Sonunu Getıreceğim.!!
vur kır gebert yok et senin dünyandamı var morduman seni geçelim dedik yetişemioz yanından bile geçemioz :mrgreen:MORDuMan yazdı:he ya yazarken bi düşnünün ben ne yazıyorum niye yazıyorum aam duygu sana serbest ver odunu xD