SAZOBALİ dan açıklama
-
- Acemi Savaşçı
SAZOBALİ dan açıklama
Pek saygıya değer gm lerimiz yakında forumda açtığım konulardan ötürü oyundaki karakterlerimi tamamen yok etme girişiminde bulunacaklar. SAZOBALİ bunu yazdı bu olacak. Hadi şimdi yüzümü kara çıkartmayın benim.
Re: SAZOBALİ dan açıklama
Koyduğun resimlere göre, beter'in sabrına hayran kaldım valla. Engin o kadar hak yediniz ki bu oyunda 16 gün ban değil, süresizi hak ediyorsunuzda iyi niyetli yaptırım yapan yönetime dua edin.
Ben, bu oyunu sizin çirkef ve bir o kadar iğrençlikleriniz yüzünden bıraktım. Yönetim sizin gibi çapulsuzlara, izin verdikçe kan kaybedecektir.
Allah senin, muhattap olduklarına sabır versin....
Ben, bu oyunu sizin çirkef ve bir o kadar iğrençlikleriniz yüzünden bıraktım. Yönetim sizin gibi çapulsuzlara, izin verdikçe kan kaybedecektir.
Allah senin, muhattap olduklarına sabır versin....
Out Of Time
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kimsesizler
sen nediyon yaprağammmmsazobalixx3 yazdı:Pek saygıya değer gm lerimiz yakında forumda açtığım konulardan ötürü oyundaki karakterlerimi tamamen yok etme girişiminde bulunacaklar. SAZOBALİ bunu yazdı bu olacak. Hadi şimdi yüzümü kara çıkartmayın benim.
-
- Acemi Savaşçı
Yaprağammmm birkaç sorun var dürüstçe yazılmış cevaplar aldığımda çözülebilecek sorunlar.Downfall yazdı:sen nediyon yaprağammmmsazobalixx3 yazdı:Pek saygıya değer gm lerimiz yakında forumda açtığım konulardan ötürü oyundaki karakterlerimi tamamen yok etme girişiminde bulunacaklar. SAZOBALİ bunu yazdı bu olacak. Hadi şimdi yüzümü kara çıkartmayın benim.
-
- İskele Babası
sana konuşma hakkını kim verdi ?sazobalix6 yazdı:Yaprağammmm birkaç sorun var dürüstçe yazılmış cevaplar aldığımda çözülebilecek sorunlar.Downfall yazdı:sen nediyon yaprağammmmsazobalixx3 yazdı:Pek saygıya değer gm lerimiz yakında forumda açtığım konulardan ötürü oyundaki karakterlerimi tamamen yok etme girişiminde bulunacaklar. SAZOBALİ bunu yazdı bu olacak. Hadi şimdi yüzümü kara çıkartmayın benim.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: xDxDxD
[İçerik Silinmiştir]İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanılması.Forum hesabınız 14Gün kapatılmıştır.Downfall yazdı:sana konuşma hakkını kim verdi ?sazobalix6 yazdı:Yaprağammmm birkaç sorun var dürüstçe yazılmış cevaplar aldığımda çözülebilecek sorunlar.Downfall yazdı:sen nediyon yaprağammmmsazobalixx3 yazdı:Pek saygıya değer gm lerimiz yakında forumda açtığım konulardan ötürü oyundaki karakterlerimi tamamen yok etme girişiminde bulunacaklar. SAZOBALİ bunu yazdı bu olacak. Hadi şimdi yüzümü kara çıkartmayın benim.
BlackParadise
aLkoLzm Tertemizim 
xDxDxD
xDxDxD
-
- İskele Babası
[İçerik Silinmiştir]İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanılması.Forum hesabınız 14Gün kapatılmıştır.bANAtMAOc yazdı:Downfall yazdı:sana konuşma hakkını kim verdi ?sazobalix6 yazdı:Yaprağammmm birkaç sorun var dürüstçe yazılmış cevaplar aldığımda çözülebilecek sorunlar.Downfall yazdı:sen nediyon yaprağammmmsazobalixx3 yazdı:Pek saygıya değer gm lerimiz yakında forumda açtığım konulardan ötürü oyundaki karakterlerimi tamamen yok etme girişiminde bulunacaklar. SAZOBALİ bunu yazdı bu olacak. Hadi şimdi yüzümü kara çıkartmayın benim.
BlackParadise
senle muattab olan mı var hırdo sen ne karışıyonnnn ?
-
- Salgın Koruyucusu
oyundakı nıckını versene bana benı tanıosundur heralde jakal 
aLkoLzm Tertemizim 
xDxDxD
xDxDxD
-
- İskele Babası
ben oyunu 1 sene önce bıraktım çar falanda kalmadı elimde.bANAtMAOc yazdı:oyundakı nıckını versene bana benı tanıosundur heralde jakal
-
- Salgın Koruyucusu
benı tanıyosun demı kocum o yuzden yorumlarına dıkkat etDownfall yazdı:ben oyunu 1 sene önce bıraktım çar falanda kalmadı elimde.bANAtMAOc yazdı:oyundakı nıckını versene bana benı tanıosundur heralde jakal
aLkoLzm Tertemizim 
xDxDxD
xDxDxD