Oyunun Eski Tadı Yok
Oyunun Eski Tadı Yok
Arkadaşlar bundan 2yıl öncesinde madenin başında en az 2 kişi oturur maden beklerdi.Kasmak için labirentde meranda birbirine söverdi yaratığımı çalıyorsun diye. Şimdi ise labirent bom boş meranda örsün ilerisinde kimse yok görev yapan karakterler yok eskiden görev yaparken sen kesme ben kesiyim diye birbirimize yalvarırdık meranda karacinlerin gümüş akrep ile karacinlerin oldugu yer dolu olurdu şimdi ise kimse yok oyun tamamen parayla yürür hale gelmiş şans arttırıcılar item katlamalar özel yaratıklar. Derdimi paylaşmak istedim iyi günler
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyunun Eski Tadı Yok
Bu son gelen iki bölüm oyunda ne tat ne tuz koydu. nerde kaldı eski eminönü nerde kaldı eski yer altı meteor solucan kesmek için kadim kesmek için oluşturulan gruplar o eski günlerden şimdi eser yok

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
nerde o eski ikv özlüyoruz vallahi
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bende katiliyorum en iyisi 39 lw kendi bir ws 3-5 dk surerdi şimdi 4-5 vuruş
KaaN xKONFUCYUSx
Sizin eski IKV'den kastınız bu mudur
bizim zamanımızda Kuklacının ordaki krip madeninde 10 kişi beklerdik bütün itemlerimizi yoldan geçen birine verirdin 2 gün sonra eksiksiz geri alırdık güven vardı ... server'da sadece 1-2 hırsız vardı onlarda nick olarak bilinirdi zaten bu oyunu millet ailecek oynardı şimdi ki haline bakın yazık..
liderxBeRoN
- romantiqqserseri
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ne diyebilirim ki .xWAVEx yazdı:Sizin eski IKV'den kastınız bu mudurbizim zamanımızda Kuklacının ordaki krip madeninde 10 kişi beklerdik bütün itemlerimizi yoldan geçen birine verirdin 2 gün sonra eksiksiz geri alırdık güven vardı ... server'da sadece 1-2 hırsız vardı onlarda nick olarak bilinirdi zaten bu oyunu millet ailecek oynardı şimdi ki haline bakın yazık..
1 Krip 1 çarşı ederdi. Az öz map vardı mapler full doluydu.
Ya herşey bir yana, oyuna yeni başladığımda fare keserken aldığım tadı 49 level tank karakterimle alamıyorum şimdi ne yazıkki..
- "Korkarak yaşarsan,
Hayatı sadece seyredersin"
-Romantiqqserseri

-
- İri Fare Avcısı
evet yaa bi şirin vardı alia vardı zehir gibi krip çekerlerdi deli olurdum oyunun en hızlı madencileriydi ben çok şanslıydım ama ben madenin yanına oturduğumda kimse gelmezdi hızlı çektigimden değil kıyamazlardı kimse ellemezdi madenime tek çekerdim onlar sadece benle sohbet ederdi 3 krip lazımsa o üç krip çekenne kadar dokunmazlardı saolsunlar ne güzel günlerdi artı güven vardı labirentw girecegim zaman ful mev meteor kıyafet takı kılıç ne varsa giderdim keserdim geri verirdim hiçte yok demezlerdi yaa ne itemler paralar aktarırlardı benden belli bi zaman sonra oyun oynayamaz hale geldim item aktarmaktan güven duyulmak güven duymak insanlara gerçekten güzeldi gurupça kasmak bi arz olurdum bi lodos arzken lodoslar kesmezdi beni lodosken arzlar yaa o günleri çok özledimm