2. sayfa katılımcı yok
Bizim mahalleli cocuklarla gelip ;
yakarız burayıı!
dicez sonra eve falan gideriz.
Yarına lag kalmaz Q.
Sobee Studios'a Ziyaret ( BÜYÜK ÇAĞRI! )
Re: Sobee Studios'a Ziyaret ( BÜYÜK ÇAĞRI! )
Ray malifalitiko
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Katılım Olmasa dahi Ben dahil 5 Arkadaş toplanıp Gitmeyi planlıyoruz...
Önemli olan Çoğunlukla beraber katılmak.Ayrıca Amacımız cazgınlık değildir..
İyi oyunlar.
Önemli olan Çoğunlukla beraber katılmak.Ayrıca Amacımız cazgınlık değildir..
İyi oyunlar.
Eğer böyle bir eylem gerçekleştirirseniz sonuçları neler olur merak ediyorum, mesela sobee studios binasına gidip yetkili bir kaç şahısla görüşürseniz foruma bu konuşmaya dair ayrıntıları yazarsanız sevinirim.
Lagsız bir oyun hepimizin hakkı
İyi Forumlar dilerim
İyi Forumlar dilerim
- Splash
- Zincir Bozan
- Lonca: <Game Master>
Amacımız bu zaten.Taşkınlık çıkarıp,forumda konu açmak yerine yada oyunda sürekli laggggggggggggKedy yazdı:Eğer böyle bir eylem gerçekleştirirseniz sonuçları neler olur merak ediyorum, mesela sobee studios binasına gidip yetkili bir kaç şahısla görüşürseniz foruma bu konuşmaya dair ayrıntıları yazarsanız sevinirim.
İyi Forumlar dilerim
yazmak yerine olayları gidip yerişnde görmek istiyoruz.Umarım ki ikv ekibi bizi karşılayacaktır...
umarım öyle olur, iyi forumlar dilerim.Splash yazdı:Amacımız bu zaten.Taşkınlık çıkarıp,forumda konu açmak yerine yada oyunda sürekli laggggggggggggKedy yazdı:Eğer böyle bir eylem gerçekleştirirseniz sonuçları neler olur merak ediyorum, mesela sobee studios binasına gidip yetkili bir kaç şahısla görüşürseniz foruma bu konuşmaya dair ayrıntıları yazarsanız sevinirim.
İyi Forumlar dilerim
yazmak yerine olayları gidip yerişnde görmek istiyoruz.Umarım ki ikv ekibi bizi karşılayacaktır...
Butür tepki gösterme biçimi samimi insanlardan ve düzgün insanlardan oluşursa etkili olması mümkün.Lakin şöylede bir handikap var.Sobee binasının içine sakın olaki girilmesin,girilirse güvenlikle muhatap olacağınızı ve böyle bir durumda kimsenin gelipte sizle istediğiniz uslupta muhatap olmaycağınızı bilmenizi isterim.Tavsiyem binanın dışından slogan atılması ki mutlaka gelip sizle konuşacaklardır.Bina dışındaki bu tepkiye güvenliğin karışma selayeti yok.Daha evvelden Sobee ye gittim biliyorum.Kolaylıklar dilerim.Splash yazdı:
Öncelikle Herkese Merhaba Arkadaşlar.
Oyunu Bir süre önce belirli nedenlerden dolayı bıraktım(1 Sene kadar) ve 2 ay önce tekrardan geri dönüş yaptım.
Oyuna geri geldiğimde Lag Sorununun olduğunu gördüm.Bu sorun gerçekten büyümüş ve dev Halini almış...
Karakterimle Stuart kesmeye gittiğimde slotlarda kutupların kaçtığı ve emeklerin boşa gittiğini gördüm.
Foruma baktığımızda birçok arkadaş Oyundaki Lag'lardan vs sıkılmış oyunu bırakmakta.Bu arkadaşları
Davet ediyorum.Bildiğiniz Üzere Sobee Studios Maslak'ta bulunmakta.Eğer ki Toplanacak olursak
İstanbul-Maslak Sobee studios ofisine Bir gezi düzenlemeyi planlıyorum.Bu yüzden İstanbul içinde
oturan arkadaşların İsim Soyisim vs bilgilerini verip Oyundakikarakter ismini,sunucusunu yazmasını
önemle rica ediyorum.Emin olunuz ki;Lag sorunu vb Sorunlar Forumda konu açarak düzelmeyecektir.
GELİN HEP BERABER Bir gezi düzenleyelim.
Bu gezi Sobee çalışanlarından izin alınarak yapılacaktır ve Sobee studios'ta kullanıcılar
Soru-cevap şeklinde ilerleyecektir.
Umarız ki Sobee Studios Bu gezimize izin verir,katılımlarımız artar....ÖRNEK Bir form;Herkese iyi oyunlar dilerim...Kod: Tümünü seç
İsim: Soyisim: Karakter Adı: Sunucu:
esekherif
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Oyunda oyuncuyu çekecek bir şeyler kalmadı artık.Eğer kalsaydı lag mag demeden girer oynardık.Zamanında öyle yapmadık mı? Lag için değil güzelim oyunumuzun sürüklendiği uçuruma bir çare bulmak için gidilmeli oraya.
2006-2013
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: xDxDxD
LAG VAR dediler geldik :roll: :lol:
aLkoLzm Tertemizim 
xDxDxD
xDxDxD
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Slytherin
QQHevaLQQ yazdı:İYİ FİKİR DOSTUMARZLODOS yazdı:Söyle bir 100 kişi topların istanbul valliliğinden izin alın bir basın açıklması yapın sirketin önündede reklam olmuş olsun bari elinizdeki pankartlarada istediklerinizi yazın Haberlerde seyredek da sonra Birazda cazgınlık yapında biber gazı yiyin zevkli bir hafta sonu siizleri bekliyor andralin son nokta olur.
Gösteriş yasasına uygun davranın sonra cangınlık yapın haberlerde boy boy mevlut abinizin savunmaısnı dinleriz))
PESTOLARLA GELECEM![]()
10 20 kısı :mrgreen:
keleş varsa rahat biber gazı atanları deşersiniz stüdyoyu basıp herkesi öldürmeyin ama
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: xDxDxD
aLkoLzm Tertemizim 
xDxDxD
xDxDxD