Çemberlitaş Kutu Bulamıyorum!!
- DarthVaderR
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Çemberlitaş Kutu Bulamıyorum!!
Arkadaşlar G.antepde oturuyorum gezmediğim avea ve türktelekom bayisi kalmadı bulamadım şu mereti İkv çemberli taş kutuyu nerden ala bilirm??G.antepde oturanlar yardım edebilirmi??
Downonme[Ejder Asa^]
Re: Çemberlitaş Kutu Bulamıyorum!!
Eskı Ykm Göbegınde Davutoglu büfe var onun yanındakı avea bayısınde bulabilirsin . Nişantaşı sokagı.. Özsütün karşında ..
lGANGSTAl.
lGANGSTAl.
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
İmzanda zaten gangsta yazıyoGangbangg yazdı:Eskı Ykm Göbegınde Davutoglu büfe var onun yanındakı avea bayısınde bulabilirsin . Nişantaşı sokagı.. Özsütün karşında ..
lGANGSTAl.
Ray malifalitiko
ok bay .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Yanlış yazdınGangbangg yazdı:ok bay .
ok bay
lGaNGsTal.
yazacaktın
Ray malifalitiko
eeee insan zamanında ezilince rekam yapmakda bazen saçmalaya bilir normal karşılamak lazım 
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: xDxDxD
MESELE CAKAL OLMAK DEGİL YİĞEN ASIL MESELE ÇAKALLARLA DANS EDEBILMEKTEGangbangg yazdı:Eskı Ykm Göbegınde Davutoglu büfe var onun yanındakı avea bayısınde bulabilirsin . Nişantaşı sokagı.. Özsütün karşında ..
lGANGSTAl.
xDxDxD
BaNaTmaOc
ALKOLIZM Tertemizim
BaNaTmaOc
ALKOLIZM Tertemizim
kenan76 yazdı:eeee insan zamanında ezilince rekam yapmakda bazen saçmalaya bilir normal karşılamak lazım
Ray malifalitiko
kenan76 yazdı:eeee insan zamanında ezilince rekam yapmakda bazen saçmalaya bilir normal karşılamak lazım
ay kıyamam kenan
maRbLey yazdı:Yanlış yazdınGangbangg yazdı:ok bay .
ok bay
lGaNGsTal.
yazacaktın
SAna gelınce kımsın bilemiyorum ama sendede var birşeyler .. Cok fazla takılma herşeye senınde ifadenı alırız ayık ol
- DarthVaderR
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos