Stuart-Gaffar
Stuart-Gaffar
Stuart kesmeden gaffar kesmeyi deneyen var mı bilgi sahibi olan?
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: xDxDxD
Re: Stuart-Gaffar
YOLLA PANPAtobias yazdı:Stuart kesmeden gaffar kesmeyi deneyen var mı bilgi sahibi olan?
EDİT : yolladı beyler
xDxDxD
BaNaTmaOc
ALKOLIZM Tertemizim
BaNaTmaOc
ALKOLIZM Tertemizim
tobias yazdı:Stuart kesmeden gaffar kesmeyi deneyen var mı bilgi sahibi olan?
Stuart kesmeden ilk semihayı kesemezsin çünkü erg paylaşıyor.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Erg paylaşma sadece gaffarla olur. Semiha Can basar ve bunu kanatmayla durduramazsın Stuart Kesilmeden Semiha Kesilemez.Katekuli yazdı:tobias yazdı:Stuart kesmeden gaffar kesmeyi deneyen var mı bilgi sahibi olan?
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: Kimsesizler
ben cemberlitaşa girmedim semiha nasıl güzelmi ? yani arzuhalcideki suzandan güzelmi ?
- ByaLoNeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Suskunlar
Stuart kesilmeden Semiha iceri yollanmaz Erg yolluyor 89 canda yanlış hatırlamıyorsam, yani yol savascısı kesilmeden X kesemezsin gibi 
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
Bilgiyi denemeden cevap verenlere sadece gülüyorum kendi kendini rezil ediyorsun.XxxChesTeRxxX yazdı:Erg paylaşma sadece gaffarla olur. Semiha Can basar ve bunu kanatmayla durduramazsın Stuart Kesilmeden Semiha Kesilemez.Katekuli yazdı:tobias yazdı:Stuart kesmeden gaffar kesmeyi deneyen var mı bilgi sahibi olan?
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Chester yorum yapmayacaktım ama görünce gerçekten böyleleride oyunda varmı artık dedim.Bir bilgiyi savunuyorsan ilk baş onu denemiş olman gerekir fakat senden gördüğüm kadarıyla forumda ileti kasan heryere yorum atan gereksiz insanlardan biri olduğunu gördüm gerçekten şu an hala gülüyorumXxxChesTeRxxX yazdı:Erg paylaşma sadece gaffarla olur. Semiha Can basar ve bunu kanatmayla durduramazsın Stuart Kesilmeden Semiha Kesilemez.Katekuli yazdı:tobias yazdı:Stuart kesmeden gaffar kesmeyi deneyen var mı bilgi sahibi olan?
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Gereksiz Post Kasmakmı ? Her İnsan Yanlış bilebilir Ne yani bunda Yanlış Söyledim. Belki Unutmuşumdur Ne Biliyorsun ? Çok Komiğine Gidiyorsa Vay Haline.Bymadxlord yazdı:Chester yorum yapmayacaktım ama görünce gerçekten böyleleride oyunda varmı artık dedim.Bir bilgiyi savunuyorsan ilk baş onu denemiş olman gerekir fakat senden gördüğüm kadarıyla forumda ileti kasan heryere yorum atan gereksiz insanlardan biri olduğunu gördüm gerçekten şu an hala gülüyorumXxxChesTeRxxX yazdı:Erg paylaşma sadece gaffarla olur. Semiha Can basar ve bunu kanatmayla durduramazsın Stuart Kesilmeden Semiha Kesilemez.Katekuli yazdı:tobias yazdı:Stuart kesmeden gaffar kesmeyi deneyen var mı bilgi sahibi olan?
bende post kasayım 
denemedim ama bir rivayete göre kesilmiyormuş
denemedim ama bir rivayete göre kesilmiyormuş
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.