Merhabalar
Forumda yeterince sıkıcı konular artmaya başlamadımı sizce..Artık foruma girince yeni ve keyif verici konular vb. etkinlik amaçlı başlıklar görmekmi istiyorsunuz? Bende bunu düşünerek böyle bir konu açmaya karar verdim..
Böyle bir konu eski forumumuzda olmuştu herkes fotoğraflarını göndermiş ve forumda yayınlamışlardı.Bende bundan çok keyif aldım. Oyunda birbirimize daha çok saygı göstericeğimize inanıyorum.Bu oyunda birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı doğmuş olacak.
İlk olarak buradaki amaç sizlerden gelen kişisel fotoğraflarınızı toplayarak köşkümüzün fotoğraf albümünü oluşturmaktır.
Fotoğraflar en fazla bir ay süresince toplanacak yeterli sayıda fotoğraf olunca "Beyazköşk foto albüm" adında konumuzu açıcaz.
Fotoğraflarınızı Upload edip fotoğraf linkini ve oyundaki karakter adlarınızıda yazarak bana özel mesaj olarak gönderebilirsiniz...
Not:Oyundaki büyük kişilerin bu etkinliğe özellikle katılmasını istiyoruz.
Bu etkinliğe tüm köşkümüz davetlidir.
Beyazköşk Foto albüm hazırlıyoruz.
- ethicalmaster
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- ethicalmaster
- Salgın Koruyucusu
Re: Beyazköşk Foto albüm hazırlıyoruz.
Kendi aramızda bir etkinlik yapmak istetim fakat anlaşılan bu etkinliğe katılmak isteyen kişiler yok, hatta tenezül edip cevap yazan bile yok bunun yerine gereksiz konulara yorumlar yapmayı tercih ediyorsunuz. Bu saatten sonra bu fikri yönetmek isteyen varsa bu görevi üstüne devralabilir.
- Kralbeqo
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Bnce guel bir sey isn ustunde dur.
Göktürkxkral
Göktürkxkral
etkınlık yapıcanda kımse foto koymamıskı barı acılısı yapsaydın devamnıda getırılerdı
Godfatherr Ergenekonx
Godfatherr Ergenekonx
MiLLet KüLhan ßeyi Olmu$ , Etrafı ßo$ ßıraktık ÇakaLLar Dolmu$, ßizim Yürüdüqümüz Gayri Meçhul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$. Harbiden HaLimiz DumAn OLmuş.
Baba Yorgun...
Baba Yorgun...
- ethicalmaster
- Salgın Koruyucusu
Üst taraftada yazdığım gibi resimleri bi el altında toplayıp topluca koyacağım.