Sayın ProtectorDragon

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Gokhan25
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Sayın ProtectorDragon

Mesaj gönderen Gokhan25 »

FORUM KURALLARINDA BÖYLE BİR ŞEY VARMI DİYE BAKMAYA GİTMİŞTİR. BULAMAZ SA;

ProtectorDragon yazdı:
Merhabalar,

Forum kuralları açık ve net. Bir ceza söz konusu nedeni ise oyunda herhangi birinin tabiri caizse olta atması diyelim. Cezanın asıl sebebi ilgili mail adreslerinize zaten gönderilmiş olmalı. Gönderilmemiş olsa bile İKV Destek/iletişim Formu ile irtibata geçin bilgilendirme talebi yollayın.. itiraz edin.. ben burada sadece forum kuralını uyguluyorum .

Devamı niteliğinde konu açmamanızı rica edeceğim.
İyi forumlar.

BUNU KOPYALA YAPIŞTIR YAPAR.
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Comader »

Gokhan25 yazdı:FORUM KURALLARINDA BÖYLE BİR ŞEY VARMI DİYE BAKMAYA GİTMİŞTİR. BULAMAZ SA;

ProtectorDragon yazdı:
Merhabalar,

Forum kuralları açık ve net. Bir ceza söz konusu nedeni ise oyunda herhangi birinin tabiri caizse olta atması diyelim. Cezanın asıl sebebi ilgili mail adreslerinize zaten gönderilmiş olmalı. Gönderilmemiş olsa bile İKV Destek/iletişim Formu ile irtibata geçin bilgilendirme talebi yollayın.. itiraz edin.. ben burada sadece forum kuralını uyguluyorum .

Devamı niteliğinde konu açmamanızı rica edeceğim.
İyi forumlar.

BUNU KOPYALA YAPIŞTIR YAPAR.
Anlamıyorum ki,1 saat 50 dakika geçti yapılan tek açıklama da çok yanlış anlaşıldığımızı ortaya çıkardı.Ben uyumaya gidiyorum,burada sabah kadar beklerdim aslında,ama yorucu bir gündü ve yarının ne getireceği belli değil.Umarım en azından yarın gereksiz kapatılan konuyu açık görürüz.Yoksa bu iş seneye anca çözülür.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
LeedsUnited
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen LeedsUnited »

ARKADAŞ benim hesabı banladı ..Karakartalları .. ben anlamadım ne iş bu ya küfür mü ettim de sınırsız banladı .. Allahım ya sabır ya :)
Resim

RELAXXEEFENDYY

RELAXXEEFENDYY

RELAXXEEFENDYY
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

viewtopic.php?f=46&t=92203&start=10#p809075

Konu ile bağlantılı bir diğer konuya yapmış olduğum yanıtı incelemenizi rica ederim. Yapılacak herhangi bir açıklama veya bildirim var ise bu doğru kanallardan yapılmalıdır. Lütfen forum kanallarını daha fazla forumdan neticelendirilemeyecek konular ile meşgul etmeyelim.

Konuyu kilitliyorum, teşekkürler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön