FORUM KURALLARINDA BÖYLE BİR ŞEY VARMI DİYE BAKMAYA GİTMİŞTİR. BULAMAZ SA;
ProtectorDragon yazdı:
Merhabalar,
Forum kuralları açık ve net. Bir ceza söz konusu nedeni ise oyunda herhangi birinin tabiri caizse olta atması diyelim. Cezanın asıl sebebi ilgili mail adreslerinize zaten gönderilmiş olmalı. Gönderilmemiş olsa bile İKV Destek/iletişim Formu ile irtibata geçin bilgilendirme talebi yollayın.. itiraz edin.. ben burada sadece forum kuralını uyguluyorum .
Devamı niteliğinde konu açmamanızı rica edeceğim.
İyi forumlar.
BUNU KOPYALA YAPIŞTIR YAPAR.
Sayın ProtectorDragon
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sayın ProtectorDragon
Anlamıyorum ki,1 saat 50 dakika geçti yapılan tek açıklama da çok yanlış anlaşıldığımızı ortaya çıkardı.Ben uyumaya gidiyorum,burada sabah kadar beklerdim aslında,ama yorucu bir gündü ve yarının ne getireceği belli değil.Umarım en azından yarın gereksiz kapatılan konuyu açık görürüz.Yoksa bu iş seneye anca çözülür.Gokhan25 yazdı:FORUM KURALLARINDA BÖYLE BİR ŞEY VARMI DİYE BAKMAYA GİTMİŞTİR. BULAMAZ SA;
ProtectorDragon yazdı:
Merhabalar,
Forum kuralları açık ve net. Bir ceza söz konusu nedeni ise oyunda herhangi birinin tabiri caizse olta atması diyelim. Cezanın asıl sebebi ilgili mail adreslerinize zaten gönderilmiş olmalı. Gönderilmemiş olsa bile İKV Destek/iletişim Formu ile irtibata geçin bilgilendirme talebi yollayın.. itiraz edin.. ben burada sadece forum kuralını uyguluyorum .
Devamı niteliğinde konu açmamanızı rica edeceğim.
İyi forumlar.
BUNU KOPYALA YAPIŞTIR YAPAR.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- LeedsUnited
- Salgın Koruyucusu
ARKADAŞ benim hesabı banladı ..Karakartalları .. ben anlamadım ne iş bu ya küfür mü ettim de sınırsız banladı .. Allahım ya sabır ya

RELAXXEEFENDYY
RELAXXEEFENDYY
RELAXXEEFENDYY
RELAXXEEFENDYY
RELAXXEEFENDYY
viewtopic.php?f=46&t=92203&start=10#p809075
Konu ile bağlantılı bir diğer konuya yapmış olduğum yanıtı incelemenizi rica ederim. Yapılacak herhangi bir açıklama veya bildirim var ise bu doğru kanallardan yapılmalıdır. Lütfen forum kanallarını daha fazla forumdan neticelendirilemeyecek konular ile meşgul etmeyelim.
Konuyu kilitliyorum, teşekkürler.
Konu ile bağlantılı bir diğer konuya yapmış olduğum yanıtı incelemenizi rica ederim. Yapılacak herhangi bir açıklama veya bildirim var ise bu doğru kanallardan yapılmalıdır. Lütfen forum kanallarını daha fazla forumdan neticelendirilemeyecek konular ile meşgul etmeyelim.
Konuyu kilitliyorum, teşekkürler.