gercekler acıdır baklava tatlıdırsmyra yazdı:Salak acı olan ne ? gerçek olanı saklamam asla üstüne kleye ekleye anlatmayın gerizekalılar sanki insanların benim hakkımda ne düşünücekleri çok önemli ya :lol: iftira atın istediğiniz kadar takan yok m4l.
Sancağın en güvenilir kişisi kim ?
Re: Sancağın en güvenilir kişisi kim ?
haYaT bosH eĞLeN Çoşs

Titxdelikurt yazdı:smyra yazdı:Delikurt hiç bir bayan bir erkeğe gel birlikte yaşayalım demez daha çok erkekler bunu ister Bakalım daha ne yalanlar uydurucaksın cess dediğin kişinin dili yokmu o konuşamıyormuda sen bi takım iftiralar atıyorsun ? bukadar günahla bakalım yerin neresi olucak![]()
Eski ev arkadaşın Senkron... Eski sevgilin... Yalan mı ? Senkron ile aynı evi paylaşırken loncamıza katıldın ve bundan haberimiz yoktu, aynı anda Titxpolis ile birlikteydin... Aynı anda Cess' e ev arkadaşlığı teklif ettin, akabinde Cess in ikazı ile Titxpolis ( oyuna ara vermişti ) i aradım durumu izah ettim ve akabinde, ibn-i sina plevne kolyeyi isteyip seni loncamızdan attım. Yalan atan Allah tan bulsun diyeceğim ama Allah inancı olan namuslu olur o yüzden bu konuya girmiyorum.
sen aklınmadınmı lan hala ben sana dersini vermedimmi sen hangi yüzle geliyosun lan hala bu foruma delikurt bu oyunda yerin yok olooom d3fol giT.adıma çakma çar açtın yalanın ortaya çıktı sn hala neyin peşindesin ulen imansız biraz delikanlı ol erkek ol adam OL ! gördüğün gibi hiçde sevenin yok loncanda 2-3 köpekle otlanıyonuz sancaktaki garip insanlardan bida böyle konular açılmasın olan sana olur serhat
VE DARKLORD DENİLEN İNSAN YADA VARLIKMI DEYİM OLM BİDA BÖYLE KONU AÇMA BAK GÖRÜYOSUN NELER OLUYO SANANE GÜVENİLİR KİŞİDEN AMQ VERCENMİ GÜVENİLİR KİŞİYE YADA BATIYOMU SANA GÜVENİLİR KİŞİ BİRAZ BENCİLLİKTEN ÇIK KONUYU AÇTIĞIN ZMN KİM ZARAR GÖRÜR KİM KARLI ÇIKAR ONUDA DÜŞÜN.
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR. . .
TEK BİR KİŞİ O İSE MAZİDENBİRİ; İMPARATORZİLELİ
İmparatorZileli-Cerrahpaşa-ByZileli-Xxximparatorxx

- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Evet bir delikurt vakası ile daha karşı karşıyayız.
Bakıyorum konuya..
Delikurt: smyra senle onla yattın bunun evine gittin onun evinden çıktın.
Hani lan kanıt ahlak yoksunu !
Bıkmadın mı hala ona buna iftira atmaktan !
Herkesi senin ailendeki dişilerle bir mi tutuyorsun !
Bakıyorum konuya..
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

FERRO yazdı:Evet bir delikurt vakası ile daha karşı karşıyayız.
Bakıyorum konuya..
Ben çok şükür bu güne dek aslını astarını öğrenmeden kimseye iftira atmadım, çünkü güneş balçıkla sıvanmaz, ama araştırın smyra nın eski konuları yada oyunda söyledikleri sözleri, bakın kendisi de itiraf ediyor, hayat şartları beni buna zorladı yaptığımdan utanmıyorum bu benim tercihim evime ekmek getiriyorum karnımı doyuruyorum diyor... Tercih meselesi...
SAHİPSIZ VATANIN BATMASI HAKTIR .
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
SEN SAHİP ÇIKARSAN ,
BU VATAN BATMAYACAKTIR.
Darklord yazdı:uygunsuz içerik silinmiştir.ByZiLeLi yazdı:Titxdelikurt yazdı:smyra yazdı:Delikurt hiç bir bayan bir erkeğe gel birlikte yaşayalım demez daha çok erkekler bunu ister Bakalım daha ne yalanlar uydurucaksın cess dediğin kişinin dili yokmu o konuşamıyormuda sen bi takım iftiralar atıyorsun ? bukadar günahla bakalım yerin neresi olucak![]()
Eski ev arkadaşın Senkron... Eski sevgilin... Yalan mı ? Senkron ile aynı evi paylaşırken loncamıza katıldın ve bundan haberimiz yoktu, aynı anda Titxpolis ile birlikteydin... Aynı anda Cess' e ev arkadaşlığı teklif ettin, akabinde Cess in ikazı ile Titxpolis ( oyuna ara vermişti ) i aradım durumu izah ettim ve akabinde, ibn-i sina plevne kolyeyi isteyip seni loncamızdan attım. Yalan atan Allah tan bulsun diyeceğim ama Allah inancı olan namuslu olur o yüzden bu konuya girmiyorum.
sen aklınmadınmı lan hala ben sana dersini vermedimmi sen hangi yüzle geliyosun lan hala bu foruma delikurt bu oyunda yerin yok olooom d3fol giT.adıma çakma çar açtın yalanın ortaya çıktı sn hala neyin peşindesin ulen imansız biraz delikanlı ol erkek ol adam OL ! gördüğün gibi hiçde sevenin yok loncanda 2-3 köpekle otlanıyonuz sancaktaki garip insanlardan bida böyle konular açılmasın olan sana olur serhat
VE DARKLORD DENİLEN İNSAN YADA VARLIKMI DEYİM OLM BİDA BÖYLE KONU AÇMA BAK GÖRÜYOSUN NELER OLUYO SANANE GÜVENİLİR KİŞİDEN AMQ VERCENMİ GÜVENİLİR KİŞİYE YADA BATIYOMU SANA GÜVENİLİR KİŞİ BİRAZ BENCİLLİKTEN ÇIK KONUYU AÇTIĞIN ZMN KİM ZARAR GÖRÜR KİM KARLI ÇIKAR ONUDA DÜŞÜN.
olm sen bu yaptığın kısaca o... çocukluğu denir.madem bu kadar yüreğin de bakam senkimsin böyle çoluk çocuk işleri aparak eline bişey geçmez koçum demekki sana zamanında iyi koymuşum şimdi onun acısı ilemi konu açıyon.söyle çok soktuysam çekcem.
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR. . .

- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
eyv....atabeyloncasi yazdı:Benim gözümüzdeki güvenilir insanlar.
Atabeyxkomutan
Sanalkorkun
Trxxmanyak
Salh
Yarar
Erçin
Tugraxgaraoğlan
Orhanteber
Yeniçerixwolf
Rowxkomando
Tkxxrenardo
Aklıma gelenler bunlar unuttuklarım varsa affola...
"Gençlik Sahip Olunmaya Değer Tek Şeydir.."
Atabeyxbaşkan & Atabeyxnarqoticq

SİNCE 2007...
eyvallah kardeşOceans yazdı:YA KİMSE BENİ YAZMAMIŞ.AYIP ETTİN ORHANIM BAK BEN OYUNDAKİ BÜTÜN GAYSERİLİLERE GÜVENİRİM.İŞİN ŞAKASI BİR YANA BAZILARINIZI TANIMAMIŞ OLMAMA RAĞMEN GÜVENEBİLİRİM
Tayfunn
Enebenme
Ataxenes
Askona
Kızkalesixansızn
Goldx....
Orhanteber-Safran(Tüm gayserililer.
Ydemirhan
Ultrax....
Asxbuyucu(B)-&-Asxkılıçhan(S)

OCEANS SENI YAZMAYANLAR UTANSIN KARDESIM.HA BU ARADA DIKKATIMI CEKTI ARTIK BENIDE TEK BASIMA BIR LONCA YAPMISIN KOPTUM GOLDX DIYEOceans yazdı:YA KİMSE BENİ YAZMAMIŞ.AYIP ETTİN ORHANIM BAK BEN OYUNDAKİ BÜTÜN GAYSERİLİLERE GÜVENİRİM.İŞİN ŞAKASI BİR YANA BAZILARINIZI TANIMAMIŞ OLMAMA RAĞMEN GÜVENEBİLİRİM
Tayfunn
Enebenme
Ataxenes
Askona
Kızkalesixansızn
Goldx....
Orhanteber-Safran(Tüm gayserililer.
Ydemirhan
Ultrax....
*_*GOLDSİFA**GOLDSAVAS**GOLDDRAGON**GOLDREBEL*_*
sen annene sor bakalım kimlşerle iş pişirmişByZiLeLi yazdı:Darklord yazdı:uygunsuz içerik silinmiştir.ByZiLeLi yazdı:Titxdelikurt yazdı:smyra yazdı:Delikurt hiç bir bayan bir erkeğe gel birlikte yaşayalım demez daha çok erkekler bunu ister Bakalım daha ne yalanlar uydurucaksın cess dediğin kişinin dili yokmu o konuşamıyormuda sen bi takım iftiralar atıyorsun ? bukadar günahla bakalım yerin neresi olucak![]()
olm sen bu yaptığın kısaca o... çocukluğu denir.madem bu kadar yüreğin de bakam senkimsin böyle çoluk çocuk işleri aparak eline bişey geçmez koçum demekki sana zamanında iyi koymuşum şimdi onun acısı ilemi konu açıyon.söyle çok soktuysam çekcem.
bk koçum cocukluguna veriyorm 14 yaşında karizma yapmışsın fena çizerim o karizmadı alırım facandan ayık ol kamil
haYaT bosH eĞLeN Çoşs