PEKİ YA DİĞERİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Gokhan25
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

PEKİ YA DİĞERİ

Mesaj gönderen Gokhan25 »

KONULARI KİTLEMEK , KALDIRMAK, SİLMEK, KULANICILARA YASAK KOYMAK ÇÖZÜM OLSAYDI SAHİPLENMEYE ÇALIŞTIKLARINIZI BÖYLE ZATEN BATIRMAZDINIZ. OLDUĞUNUZ YERDE PATİNAJ YAPIYORSUNUZ, HİÇ DÖNÜP ÖZ ELEŞTİRİ YAPIYORMUSUNUZ ? HERGÜN TEPKİLİ OYUNCU SAYINIZI ARTIRIYORSUNUZ BUNUN NEDENİNİ DÜŞÜNEN VAR MI ?

İNSANLARIN DİNİNE , İNANCINA, MİLİ DEĞERLERİNE KÜFÜR EDENLERE CEZA VERMEMEYİ SEÇENEK OLARAK GÖRÜYOR, DİĞER TARAFTAN BİR OYUNCUNUN BAŞKA BİR OYUNCU İLE KONUŞMASINA 16 GÜN CEZA VERİYORSUNUZ. NEYE GÖRE ? KALDI Kİ AÇIKÇA ORDA GM LERE BUNU İLETİP CEZA VERDİRECEĞİNİDE ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE İFADE EDİYOR MADAM. ŞİKAYET EDİLENİ DEĞİL ŞİKAYET EDENİ CEZALANDIRMAKTAN HALA VAZGEÇEMEDİNİZ.

EĞER BU CEZA SİSTEMİNİZDE BÖYLE BİR UYGULAMA VAR İSE, BU CEZAYI VEREN KİŞİYE BENDE ULAŞARAK AYNI AYNI ŞEKİLDE BİR KONUŞMADAN HABERDAR EDİP CEZA VERMESİNİ İSTEYECEĞİM. BU İSTEĞİM DOĞRULTUSUNDA CEZA VERİLECEK Mİ ? YOKSA İKV DESTEK YOK ŞİKAYET ET BUTONUNAMI YÖNLENDİRİCEKSİNİZ. BEN BURDA YAYINLANAN RESİMLE AYNI OLAN BİR MEVZUYU 1 HAFTA ÜST ÜSTE ŞİKAYET ETTİM HİÇ BİR CEZA VERİLMEDİ ? BİZİMDE İLLEDE OTURUP SİZLE İÇKİMİ İÇMEMİZ GEREKİYOR İSTEKLERİMİ YAPMANIZ İÇİN. YOKSA ALAADDİNİN LAMBASINDA OLDUĞU GİBİ BİZİMDE OKŞAMAMIZ MI LAZIM LAMBADAN ÇIKAN CİNE DİLEKLERİMİZİ YAPTIRMAK İÇİN.

YAZIKLAR OLSUN, LANET OLSUN SİZE DİYECEĞİM ZATEN OLMUŞ.
XpxSxPxSxDxD
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: xDxDxD

Re: PEKİ YA DİĞERİ

Mesaj gönderen XpxSxPxSxDxD »

Gokhan25 yazdı:KONULARI KİTLEMEK , KALDIRMAK, SİLMEK, KULANICILARA YASAK KOYMAK ÇÖZÜM OLSAYDI SAHİPLENMEYE ÇALIŞTIKLARINIZI BÖYLE ZATEN BATIRMAZDINIZ. OLDUĞUNUZ YERDE PATİNAJ YAPIYORSUNUZ, HİÇ DÖNÜP ÖZ ELEŞTİRİ YAPIYORMUSUNUZ ? HERGÜN TEPKİLİ OYUNCU SAYINIZI ARTIRIYORSUNUZ BUNUN NEDENİNİ DÜŞÜNEN VAR MI ?

İNSANLARIN DİNİNE , İNANCINA, MİLİ DEĞERLERİNE KÜFÜR EDENLERE CEZA VERMEMEYİ SEÇENEK OLARAK GÖRÜYOR, DİĞER TARAFTAN BİR OYUNCUNUN BAŞKA BİR OYUNCU İLE KONUŞMASINA 16 GÜN CEZA VERİYORSUNUZ. NEYE GÖRE ? KALDI Kİ AÇIKÇA ORDA GM LERE BUNU İLETİP CEZA VERDİRECEĞİNİDE ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE İFADE EDİYOR MADAM. ŞİKAYET EDİLENİ DEĞİL ŞİKAYET EDENİ CEZALANDIRMAKTAN HALA VAZGEÇEMEDİNİZ.

EĞER BU CEZA SİSTEMİNİZDE BÖYLE BİR UYGULAMA VAR İSE, BU CEZAYI VEREN KİŞİYE BENDE ULAŞARAK AYNI AYNI ŞEKİLDE BİR KONUŞMADAN HABERDAR EDİP CEZA VERMESİNİ İSTEYECEĞİM. BU İSTEĞİM DOĞRULTUSUNDA CEZA VERİLECEK Mİ ? YOKSA İKV DESTEK YOK ŞİKAYET ET BUTONUNAMI YÖNLENDİRİCEKSİNİZ. BEN BURDA YAYINLANAN RESİMLE AYNI OLAN BİR MEVZUYU 1 HAFTA ÜST ÜSTE ŞİKAYET ETTİM HİÇ BİR CEZA VERİLMEDİ ? BİZİMDE İLLEDE OTURUP SİZLE İÇKİMİ İÇMEMİZ GEREKİYOR İSTEKLERİMİ YAPMANIZ İÇİN. YOKSA ALAADDİNİN LAMBASINDA OLDUĞU GİBİ BİZİMDE OKŞAMAMIZ MI LAZIM LAMBADAN ÇIKAN CİNE DİLEKLERİMİZİ YAPTIRMAK İÇİN.

YAZIKLAR OLSUN, LANET OLSUN SİZE DİYECEĞİM ZATEN OLMUŞ.
KARDESIM BİZLER SUSARAK KAYBEDİCEZ PARALARIMIZIN HAKKINI ISTIYORUZZZZ

SIMDI ACIKLICAMDA BAN YERMIYIM ACABA XD

AHMET AVCI SANCAKTA ANADOLU NEFESI LONCASINDAN Cazqır ıLE evlı benım eskı loncamdan hulya abla :D allah mesut etsın
ANADOLU NEFESİ FUL FORUM YONETICI GM FELAN DOLU BU BIR HAKSIZLIK
BİR GÜN GELİCEKKKKKKKKKK O GÜNE AZ KALDIIIIIIIIIIII

O BİR EFSANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

SANCAK SUNUCUSUNDAN

nAME xDxDxD
Necromancy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Necromancy »

GERİZEKALI, MALIN ÖNDE GİDENİ ONA BUNA #@!? ATACAĞINIZA KENDİNİZE BAKIN BEYAZKÖŞK'ÜN REZİLLERİSİNİZ, YEMEDİİNİZ #@!? KALMAMIŞ GELİP BİRDE BURDA ONA BUNA #@!? ATIYORSUNUZ.

ADAM OLSAYDINIZ SİZE KİMSE NE YAZAR NEDE MUHATTAP OLURDU. AMA ÇİRKEFİN ÖNDE GİDENİZSİNİZ.

YAZIKLAR OLSUN Kİ SENİN SÜRESİZ BANINI AÇAN YÖNETİME

ŞİMDİ SİİİİİİİEEEEEE
XpxSxPxSxDxD
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: xDxDxD

Mesaj gönderen XpxSxPxSxDxD »

Necromancy yazdı:GERİZEKALI, MALIN ÖNDE GİDENİ ONA BUNA #@!? ATACAĞINIZA KENDİNİZE BAKIN BEYAZKÖŞK'ÜN REZİLLERİSİNİZ, YEMEDİİNİZ #@!? KALMAMIŞ GELİP BİRDE BURDA ONA BUNA #@!? ATIYORSUNUZ.

ADAM OLSAYDINIZ SİZE KİMSE NE YAZAR NEDE MUHATTAP OLURDU. AMA ÇİRKEFİN ÖNDE GİDENİZSİNİZ.

YAZIKLAR OLSUN Kİ SENİN SÜRESİZ BANINI AÇAN YÖNETİME

ŞİMDİ SİİİİİİİEEEEEE
ANANI #@!?

SANCAKTAN xDxDxD
BİR GÜN GELİCEKKKKKKKKKK O GÜNE AZ KALDIIIIIIIIIIII

O BİR EFSANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

SANCAK SUNUCUSUNDAN

nAME xDxDxD
ComeToTheBrain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: FreeBrain

Mesaj gönderen ComeToTheBrain »

Sana oyunda biri dese ben Michael Jackson ölmedim dese inanacakmısın? Ne malum yöneticinin arkadaşı? Kanun var Kural var gitsin atsın Desteğe cevabını alır nedir bu birşeyleri kanıtlama çabası ?
BirvuruştaCut >< Bıçak Sırtı Kılıç(^)
OnKatEtki >< Transförmatör Asa(^)
HeLLerim >< Mevlana Asa(^)

ɹɐʌ ʞıןşı ɹıq ǝʇsɹǝʇ nq
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Hadi onun kanıtlama nedenini anladık da senin savunma çaban niye ?
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Comader »

ComeToTheBrain yazdı:Sana oyunda biri dese ben Michael Jackson ölmedim dese inanacakmısın? Ne malum yöneticinin arkadaşı? Kanun var Kural var gitsin atsın Desteğe cevabını alır nedir bu birşeyleri kanıtlama çabası ?
Kanıtlama çabası yok,fotoğraflar vardı biri tarafından yüklenmiş.Her şeyi apaçık gösteriyordu ama fotoğrafları kaldırıp koyan kişiye ceza verdiler.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Gokhan25
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Gokhan25 »

ComeToTheBrain yazdı:Sana oyunda biri dese ben Michael Jackson ölmedim dese inanacakmısın? Ne malum yöneticinin arkadaşı? Kanun var Kural var gitsin atsın Desteğe cevabını alır nedir bu birşeyleri kanıtlama çabası ?
BİZDE TAM OLARAK BUNDAN BAHSEDİYORUZ ZATEN.
Kullanıcı avatarı
OutOfTime
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen OutOfTime »

Doğru diyorsun arkadaşım, bu tip kişilikler "çamur at izi kalsın" aklı ile kareket ettiği için bu durumlardayız.
Out Of Time
ComeToTheBrain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: FreeBrain

Mesaj gönderen ComeToTheBrain »

WHiTexDeWiL yazdı:Hadi onun kanıtlama nedenini anladık da senin savunma çaban niye ?
şu önyargıyı atalım kafamızdan ve birazda konulara öyle bakalım bu adam ne demiş diye biraz düşünelim.. ayrıca oyunda size her söylenilene inanıyormusunuz? mesela ben gm xxx 2500 akçe istermisin? :S bu da biraz ona benziyor.. mesela ben ahmet avcının arkadaşıyım seni 30 gün banlatacağm gibi gibi .. ceza yiyen kişi gidip bildirimini atsın ak koyun kara koyun ortaya çıksın.
BirvuruştaCut >< Bıçak Sırtı Kılıç(^)
OnKatEtki >< Transförmatör Asa(^)
HeLLerim >< Mevlana Asa(^)

ɹɐʌ ʞıןşı ɹıq ǝʇsɹǝʇ nq

“Genel Etkileşim” sayfasına dön