hala gülüo lan gülmesene xDPerfectmagician yazdı::mrgreen:MORDuMan yazdı:elimi dicekdin herhalde dille yazmıyorum xDPerfectmagician yazdı:dilini eşşek arısı soksun yeter lan :mrgreen:
MORDuMan'nın Azminin Sonucu:
Re: MORDuMan'nın Azminin Sonucu:

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
:lol:MORDuMan yazdı:hala gülüo lan gülmesene xDPerfectmagician yazdı::mrgreen:MORDuMan yazdı:elimi dicekdin herhalde dille yazmıyorum xDPerfectmagician yazdı:dilini eşşek arısı soksun yeter lan :mrgreen:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
:mrgreen:MORDuMan yazdı:hala gülüo lan gülmesene xDPerfectmagician yazdı::mrgreen:MORDuMan yazdı:elimi dicekdin herhalde dille yazmıyorum xDPerfectmagician yazdı:dilini eşşek arısı soksun yeter lan :mrgreen:
yhav Allahım yarabbim sabır ver xDPerfectmagician yazdı::lol:MORDuMan yazdı:hala gülüo lan gülmesene xDPerfectmagician yazdı::mrgreen:MORDuMan yazdı:elimi dicekdin herhalde dille yazmıyorum xDPerfectmagician yazdı:dilini eşşek arısı soksun yeter lan :mrgreen:

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
[quote
:lol:[/quote]
yhav Allahım yarabbim sabır ver xD[/quote]
:lol:
:lol:[/quote]
yhav Allahım yarabbim sabır ver xD[/quote]
:lol:
oyuna giriom hadi ßß öpdüm gömdüm saygıyla anıyorum hepinizi ii kötü malca salakca aptalca gerzekce yorumlar geyikler sohbetler muhabbetler için çok tşk ederim ii post kasdım
:P

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
giriom giriom hala girmedin gevezelikten hadi gir len :mrgreen:MORDuMan yazdı:oyuna giriom hadi ßß öpdüm gömdüm saygıyla anıyorum hepinizi ii kötü malca salakca aptalca gerzekce yorumlar geyikler sohbetler muhabbetler için çok tşk ederim ii post kasdım:P
ablam oyunda değilmiş geçmiş olsunPerfectmagician yazdı:giriom giriom hala girmedin gevezelikten hadi gir len :mrgreen:MORDuMan yazdı:oyuna giriom hadi ßß öpdüm gömdüm saygıyla anıyorum hepinizi ii kötü malca salakca aptalca gerzekce yorumlar geyikler sohbetler muhabbetler için çok tşk ederim ii post kasdım:P

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
MORDuMan yazdı:ablam oyunda değilmiş geçmiş olsunPerfectmagician yazdı:giriom giriom hala girmedin gevezelikten hadi gir len :mrgreen:MORDuMan yazdı:oyuna giriom hadi ßß öpdüm gömdüm saygıyla anıyorum hepinizi ii kötü malca salakca aptalca gerzekce yorumlar geyikler sohbetler muhabbetler için çok tşk ederim ii post kasdım:P
:):):)
akik çekdimde geldim zaten muhahahahaha xDPerfectmagician yazdı:MORDuMan yazdı:ablam oyunda değilmiş geçmiş olsunPerfectmagician yazdı:giriom giriom hala girmedin gevezelikten hadi gir len :mrgreen:MORDuMan yazdı:oyuna giriom hadi ßß öpdüm gömdüm saygıyla anıyorum hepinizi ii kötü malca salakca aptalca gerzekce yorumlar geyikler sohbetler muhabbetler için çok tşk ederim ii post kasdım:P
:):):)
gir sen gir ablan oyunda deilse bile maden toplarsın