Ejder Mlz.
- faruk001644
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Ejder Mlz.
Ejder Asa Malzemelri Hepsi Reç. Dahil Ne Kadar Yapıyor EÖde Ve Yükseltmelimiyim ????? :!:
IKV's number one game
Re: Ejder Mlz.
yaklasık 150 m yı bulucak smdı mavı topaz ve alex sıkıntısıda cıktı emınonunde yanı 150-200m gidicek sana tavsiyem ılk kadımlerden basla cunkı kadım fıyatları cok yukselecek fiyatlar smdı 20-25m ken almalısın ve yukseltmek şart
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
- EmirSarp
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Arzın Direnişi
Oyunu 29'Larda Beri Oynuyorum Ve Sana Katılmıyorum. Kadim'in Fiyaı Düşecekertan111 yazdı:yaklasık 150 m yı bulucak smdı mavı topaz ve alex sıkıntısıda cıktı emınonunde yanı 150-200m gidicek sana tavsiyem ılk kadımlerden basla cunkı kadım fıyatları cok yukselecek fiyatlar smdı 20-25m ken almalısın ve yukseltmek şart
İyi Forumlar.
BEYAZKOŞK'TE
İsim Vermiyroum Bir Akdadaş Kadım'I 3M'e Yapıyor Yeşili 2M e İstediğin Kadar Char Getir Diyor.25 Haziran Lonca Güncellemesinde Kadim Hidranın Oraya Işınlanma Olacak Zaten Gitmesı Zor Kadım Yakında 9-10 m demedı deme●●●● Since 2006 ●●●●
●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
EmirSarp yazdı:Oyunu 29'Larda Beri Oynuyorum Ve Sana Katılmıyorum. Kadim'in Fiyaı Düşecekertan111 yazdı:yaklasık 150 m yı bulucak smdı mavı topaz ve alex sıkıntısıda cıktı emınonunde yanı 150-200m gidicek sana tavsiyem ılk kadımlerden basla cunkı kadım fıyatları cok yukselecek fiyatlar smdı 20-25m ken almalısın ve yukseltmek şart
İyi Forumlar.BEYAZKOŞK'TEİsim Vermiyroum Bir Akdadaş Kadım'I 3M'e Yapıyor Yeşili 2M e İstediğin Kadar Char Getir Diyor.25 Haziran Lonca Güncellemesinde Kadim Hidranın Oraya Işınlanma Olacak Zaten Gitmesı Zor Kadım Yakında 9-10 m demedı deme
Senin dedigin gibi olmasıno bnde isterim fakat topkapı ile birlikte gelicek olan çemberli silahlarının yükseltilmesi herkezi çemberli silahları üretmeye itecek ve bunu fırsat bilen bazk uzanık kişiler olacak ki fiyatları tavan yaptıracak büyük ihtimalle.
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Fiyatlar tavan yapsın farketmez bildiğim kadarıyla 47 levelde kadim görevi alınabiliyodu 47 e tek başına ciddi kasarsan maksimum 3 günde yaparsın plusın varsa.
ReaLMADRID yazdı:Fiyatlar tavan yapsın farketmez bildiğim kadarıyla 47 levelde kadim görevi alınabiliyodu 47 e tek başına ciddi kasarsan maksimum 3 günde yaparsın plusın varsa.
Önemli olan kadim görevine kasmak diil görevi yapıcak adam toplanmıyo ayda 1-2 onada biz yerişemiyoruz.
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
o konuda haklısın o biraz da senin şansına bağlı sen toplamaya çalış mesela belki yaparsınız.ertan111 yazdı:ReaLMADRID yazdı:Fiyatlar tavan yapsın farketmez bildiğim kadarıyla 47 levelde kadim görevi alınabiliyodu 47 e tek başına ciddi kasarsan maksimum 3 günde yaparsın plusın varsa.
Önemli olan kadim görevine kasmak diil görevi yapıcak adam toplanmıyo ayda 1-2 onada biz yerişemiyoruz.
ReaLMADRID yazdı:o konuda haklısın o biraz da senin şansına bağlı sen toplamaya çalış mesela belki yaparsınız.ertan111 yazdı:ReaLMADRID yazdı:Fiyatlar tavan yapsın farketmez bildiğim kadarıyla 47 levelde kadim görevi alınabiliyodu 47 e tek başına ciddi kasarsan maksimum 3 günde yaparsın plusın varsa.
Benimde görevim var 2 çarımda artık yaşıcaz bi şekilde
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Tanıdığın yokmu kardeşim ? bul 1 tanıdık tank 1 grup kesin
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...