Ejder Mlz.

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
faruk001644
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Ejder Mlz.

Mesaj gönderen faruk001644 »

Ejder Asa Malzemelri Hepsi Reç. Dahil Ne Kadar Yapıyor EÖde Ve Yükseltmelimiyim ????? :!:
IKV's number one game
Kullanıcı avatarı
ertan111
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: Ejder Mlz.

Mesaj gönderen ertan111 »

yaklasık 150 m yı bulucak smdı mavı topaz ve alex sıkıntısıda cıktı emınonunde yanı 150-200m gidicek sana tavsiyem ılk kadımlerden basla cunkı kadım fıyatları cok yukselecek fiyatlar smdı 20-25m ken almalısın ve yukseltmek şart

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
EmirSarp
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Arzın Direnişi

Mesaj gönderen EmirSarp »

ertan111 yazdı:yaklasık 150 m yı bulucak smdı mavı topaz ve alex sıkıntısıda cıktı emınonunde yanı 150-200m gidicek sana tavsiyem ılk kadımlerden basla cunkı kadım fıyatları cok yukselecek fiyatlar smdı 20-25m ken almalısın ve yukseltmek şart

İyi Forumlar.
Oyunu 29'Larda Beri Oynuyorum Ve Sana Katılmıyorum. Kadim'in Fiyaı Düşecek
BEYAZKOŞK'TE
İsim Vermiyroum Bir Akdadaş Kadım'I 3M'e Yapıyor Yeşili 2M e İstediğin Kadar Char Getir Diyor.25 Haziran Lonca Güncellemesinde Kadim Hidranın Oraya Işınlanma Olacak Zaten Gitmesı Zor Kadım Yakında 9-10 m demedı deme
●●●● Since 2006 ●●●●

●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
Kullanıcı avatarı
ertan111
İskele Babası
İskele Babası

EmirSarp yazdı:
ertan111 yazdı:yaklasık 150 m yı bulucak smdı mavı topaz ve alex sıkıntısıda cıktı emınonunde yanı 150-200m gidicek sana tavsiyem ılk kadımlerden basla cunkı kadım fıyatları cok yukselecek fiyatlar smdı 20-25m ken almalısın ve yukseltmek şart

İyi Forumlar.
Oyunu 29'Larda Beri Oynuyorum Ve Sana Katılmıyorum. Kadim'in Fiyaı Düşecek
BEYAZKOŞK'TE
İsim Vermiyroum Bir Akdadaş Kadım'I 3M'e Yapıyor Yeşili 2M e İstediğin Kadar Char Getir Diyor.25 Haziran Lonca Güncellemesinde Kadim Hidranın Oraya Işınlanma Olacak Zaten Gitmesı Zor Kadım Yakında 9-10 m demedı deme

Senin dedigin gibi olmasıno bnde isterim fakat topkapı ile birlikte gelicek olan çemberli silahlarının yükseltilmesi herkezi çemberli silahları üretmeye itecek ve bunu fırsat bilen bazk uzanık kişiler olacak ki fiyatları tavan yaptıracak büyük ihtimalle.
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Fiyatlar tavan yapsın farketmez bildiğim kadarıyla 47 levelde kadim görevi alınabiliyodu 47 e tek başına ciddi kasarsan maksimum 3 günde yaparsın plusın varsa.
Kullanıcı avatarı
ertan111
İskele Babası
İskele Babası

ReaLMADRID yazdı:Fiyatlar tavan yapsın farketmez bildiğim kadarıyla 47 levelde kadim görevi alınabiliyodu 47 e tek başına ciddi kasarsan maksimum 3 günde yaparsın plusın varsa.

Önemli olan kadim görevine kasmak diil görevi yapıcak adam toplanmıyo ayda 1-2 onada biz yerişemiyoruz. :D
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

ertan111 yazdı:
ReaLMADRID yazdı:Fiyatlar tavan yapsın farketmez bildiğim kadarıyla 47 levelde kadim görevi alınabiliyodu 47 e tek başına ciddi kasarsan maksimum 3 günde yaparsın plusın varsa.

Önemli olan kadim görevine kasmak diil görevi yapıcak adam toplanmıyo ayda 1-2 onada biz yerişemiyoruz. :D
o konuda haklısın o biraz da senin şansına bağlı sen toplamaya çalış mesela belki yaparsınız.
Kullanıcı avatarı
ertan111
İskele Babası
İskele Babası

ReaLMADRID yazdı:
ertan111 yazdı:

o konuda haklısın o biraz da senin şansına bağlı sen toplamaya çalış mesela belki yaparsınız.

Benimde görevim var 2 çarımda artık yaşıcaz bi şekilde
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Tanıdığın yokmu kardeşim ? bul 1 tanıdık tank 1 grup kesin :)
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Tanıdığın yokmu kardeşim ? bul 1 tanıdık tank 1 grup kesin :)

“Büyücü” sayfasına dön