Evet arkadaslar merhaba.... ben 49 lwl sıfacıyım mıgrat bana sıvrı ada da oldugu ıcın uzak gelıodu o yuzden sıgınak atmayı tercıh edıodum sıgnag attım ıtem de dusurdum sımde mıgrat atmak ıstıyorum ama mıgratta neler yapıcam bısey bılmıom mıgratta hıc gırmedım ıcındekı hayvanlarıda bilmiom jonon kesımı felan bunu bastan sonra anlatacak bırı warmı bana ama gırsıten cıkısıa kadar ITEMLERIMİM : fundi tores şifası kolye
ıbnı cevo yuzuk
ıbnı cevo mor el
ıbnı cevo ayak *l ı
ıbnı latex pant *lı ı
ıbnı ceket * lı
ıbn ıaramıt akrep asa
m2 şifa
YEDEK ıtemler
fundı tores şifa kolye
paracules cevo mor akrep asa
YETENEKLER 5+ YOK
ıylestırme bilgisi 15
kaldırma 15
dırencler 15
büyü bozma 1 ama yetısmekte zorluk cekıom bazen ( grubun gücüne baglı )
ck 15
medıtasyon 5 olunca cok faydası dokunuo 1 ken hıc faydası yok oan gore bıde fundı kolye olunca
hayvan 1 olunca faydası oluo mesela motor keserken grub hepsı oldu hayvanı cıkarıom bende kacıom motor yawaslatıo
Migratta şifalr ne yapması lazım yardım
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Migratta şifalr ne yapması lazım yardım
Başlangıçta tek şifacı gitme 2 şifacı olarak gidin. Sürekli sadece büyücülere can kurtaran at. Canı 60 ın altına inenlere can bas. Ölenleri kaldır.Centrion kesilirken zehirlenenlere büyü boz. Yılan çukurunda büyücülere iş düşcek bekle sen.
Junona direk girişmiceksiniz. İlk önce junonun ilerisindeki merdivenlere varcaksınız. Merdivenlerde asla yukarı çıkma girişiminde bulunma. Diğer şifacının yanında bekle. Can kurtaranı ilk kendine at sonra büyücülere at. Çünkü bir cehennem tazısı gruptaki bir bireye vurduğu zaman gruptaki herkezin canı iner. Onları bitirdikten sonra junona ineceksiniz. Junonda sen veya diğer şifacı Dirençleri açsın. Diğer şifacının yanında bekle. Bir büyücü kendini tank yapacaktır. O kişinin yanına yaklaşma junon hep o kişiye vuracaktır. Tank olan kişiye sürekli can kurtaran at. Diğer şifacıyla anlaşın. Senin kudretin bitene kadar tanka sen can bas. Kudretin bitince diğer şifacı tanka can basmaya başlasın. Bunu yapmazsanız iş cacık olur ikinizinde kudreti biter ve iksir içmek zorunda kalırsınız. Junon ölünce torbanı al.
Junona direk girişmiceksiniz. İlk önce junonun ilerisindeki merdivenlere varcaksınız. Merdivenlerde asla yukarı çıkma girişiminde bulunma. Diğer şifacının yanında bekle. Can kurtaranı ilk kendine at sonra büyücülere at. Çünkü bir cehennem tazısı gruptaki bir bireye vurduğu zaman gruptaki herkezin canı iner. Onları bitirdikten sonra junona ineceksiniz. Junonda sen veya diğer şifacı Dirençleri açsın. Diğer şifacının yanında bekle. Bir büyücü kendini tank yapacaktır. O kişinin yanına yaklaşma junon hep o kişiye vuracaktır. Tank olan kişiye sürekli can kurtaran at. Diğer şifacıyla anlaşın. Senin kudretin bitene kadar tanka sen can bas. Kudretin bitince diğer şifacı tanka can basmaya başlasın. Bunu yapmazsanız iş cacık olur ikinizinde kudreti biter ve iksir içmek zorunda kalırsınız. Junon ölünce torbanı al.
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Yetenekler
15 İyileştirme Bilgisi
15 İyileştirme
15 Can Verme
15 Element Direnç Alanı
15 Fiziksel Direnç Alanı
5 Metidasyon
1 Büyü Bozma
Bunlar sana yeter.
15 İyileştirme Bilgisi
15 İyileştirme
15 Can Verme
15 Element Direnç Alanı
15 Fiziksel Direnç Alanı
5 Metidasyon
1 Büyü Bozma
Bunlar sana yeter.
Eğer itemlerini doğru ve tam yazdıysan ibni akrep asa dahil senin 1204 büyü şifan var. Migrattayken parcelasus asayı giyme ibni sina akrep asayı tak. Büyü şifan yeter. Ayrıca birazdaha kenan veya motora git motordan sana İbni asa düşçek mor onu tak.
- Pandotexsifa
- İri Fare Avcısı
arkadasin cok hatasi var .
ne diye sorma seninle tartismicam
sancaktaydin sanirim / yanlis hatirlamiyorsam
Oyunda
imzadaki kisilerde bana ulas // hafta ici 3-4 arasi giriyorum
sana ne yapicagini anlatiyim
he bu arada
asla 2 sifa girme
esya dusme olasiligi 2 sifanin arasinda paylastirilir buda senin item dusurme olasiligini azaltir
Oyunda
he bu arada
asla 2 sifa girme
esya dusme olasiligi 2 sifanin arasinda paylastirilir buda senin item dusurme olasiligini azaltir
Sancak
Pandotexşifa[Mevlana Asa(^)]
IIxPANDOTExII[Farabi Shen(^) Satır]
IIIxPANDOTExIII[(^)Ejder Asa]
Akıllı Ya Cankurtaransız Junonu Kesebileceğini Sanıyor.Bırak Junon Kesmeyi Junonun Yanına Bile Gidemezsin Oyunu Bırak Kardeşibrahim99 yazdı:Yetenekler
15 İyileştirme Bilgisi
15 İyileştirme
15 Can Verme
15 Element Direnç Alanı
15 Fiziksel Direnç Alanı
5 Metidasyon
1 Büyü Bozma
Bunlar sana yeter.
Katılıyorum ustte cok hata var sığınak gibi anlatmş.Pandotexsifa yazdı:arkadasin cok hatasi var .
Oyunda
he bu arada
asla 2 sifa girme
Simdi 2 sifa girdin diyelım
ilk önce kim 1. ck kim 2.ck kararlastırın
Tank cekcek falan sonra hs atnca dikkat et junon deyince (immu can 50de atar, kimin ustundeyse 12bin hasar cakar tank olmez ama zorlanır büyüler ölür) ck atacan tanka canı azalınca can bas. Büyüleride unutma tabi
cknı immulara sakla
Junona yakın can basma
centte paso büyülere ck (motor gibi)
Cehennem tazıları ilk kendine sonra baskalarına ck
Junonda,
Kendin dahil tank hariç herkeste ck olucak
böylelikle tıslamada kimse ölmez. Tank can 70 falan can bas (diger sifa ile anlasmalı yap)
böyle kesersin ancak denemeden sözle olacak is degil.
Kolay gelsin..

- Pandotexsifa
- İri Fare Avcısı
Ne olrsa olsun saglam 1 tank ile 1 sifa gir zaten
oyundan anliyosan tek seferde kaparsin isi
2 sifa sakin girme
oyundan anliyosan tek seferde kaparsin isi
2 sifa sakin girme
Sancak
Pandotexşifa[Mevlana Asa(^)]
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ibrahim99 kardeşim, öncelikle 2 şifacı girenlere acırım. Şifacı her Boss'a tek gidebilir. Sen Junon'da can bastın, ck attın. Yanındaki sadece CK attı, kudretini korudu. Tam senin kudret dibi bulmuşken o adam zindana giderse? Biraz sallamışsın, lütfen kusura bakma.
Ayrıca Tazılar'da işini bilen adam çember açar, ki kritik gelirse muazzam olur, grubunu rahatlatır. Ve birçok kişinin yaptığı büyük bir yanlış var. Tazılar'da CK önce büyücüye. Çünkü onların enerjisi sizden az
Ayrıca Tazılar'da işini bilen adam çember açar, ki kritik gelirse muazzam olur, grubunu rahatlatır. Ve birçok kişinin yaptığı büyük bir yanlış var. Tazılar'da CK önce büyücüye. Çünkü onların enerjisi sizden az
PIRASASAPI
İlk 3 kesimini 2 şifacı yaparak alışabilirsin , Daha sonradan kendine güvenirsen , Birazda iksirin varsa Tek şifacı olarak girmeye başlarsın.
Yeteneklerini şöyle yapmanı öneririm.
15 şifa
15 şifa bilgisi
15 element direnç
15 fiziksel direnç
15 can kurtaran
15 kaldırma
Kalan 8 puanı aşağıdaki gibi verebilirsin.Hem bu skillerle kenan kesmeyede devam etmiş olursun.
5 büyü bozma
2 meditasyon(veya 1 puan hayvana verebilirsin)
1 çember
İtemlerin şuan için iyi Fakat ceket olarak Görevden Verilen Mağara Ruh ceketi kullanmanı öneririm.
Yeteneklerini şöyle yapmanı öneririm.
15 şifa
15 şifa bilgisi
15 element direnç
15 fiziksel direnç
15 can kurtaran
15 kaldırma
Kalan 8 puanı aşağıdaki gibi verebilirsin.Hem bu skillerle kenan kesmeyede devam etmiş olursun.
5 büyü bozma
2 meditasyon(veya 1 puan hayvana verebilirsin)
1 çember
İtemlerin şuan için iyi Fakat ceket olarak Görevden Verilen Mağara Ruh ceketi kullanmanı öneririm.