[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfürlü resimler paylaşılması.Forum hesabınız 14Gün kapatılmıştır.
BlackParadise
RELAXX IN YAN ÇARI
- KarizmaSavasci
- Sahaf Yardımcısı

RELAXX IN YAN ÇARI
Ben Hep Gitmişimdir..Kiminin Hoşuna Kiminin Zoruna...
- KarizmaSavasci
- Sahaf Yardımcısı

Re: RELAXX IN YAN ÇARI
İKV forumlarında küfürlü resim paylaşılması yasaktır bu resim küfür argo sözlerden arındırılıp öyle eklenmiştir.
Ben Hep Gitmişimdir..Kiminin Hoşuna Kiminin Zoruna...
- Viceroy
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
yetkililer yalan bu çarın benim olmadığını ispatlayabilirsiniz.. ve şu salağın salak salak yazılarına artık birşey yapın yoksa küfürüm edebimi aşacak bu gece..
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
- Kuzeytekinoglu
- İri Fare Avcısı

[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı.
BlackParadise
BlackParadise
Hadi Allaha Ismarladık.
RELAXXEEFENDYY Gider.
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: Death
Bebeğim, bu kadar basitleşmeye hiç gerek yoktu ama.. Seni ben en son buralarda, boş forumda sadece kendini ve kendi kafandan 2-3 kişiyi eğlendirirken(şaklabanlık yaparken) bırakmıştım ama görüyom ki hala öylesin hiç değişmiyon.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Kuzeytekinoglu
- İri Fare Avcısı

[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı.Forum hesabınız 14Gün kapatılmıştır.DeathxShock yazdı:Bebeğim, bu kadar basitleşmeye hiç gerek yoktu ama.. Seni ben en son buralarda, boş forumda sadece kendini ve kendi kafandan 2-3 kişiyi eğlendirirken(şaklabanlık yaparken) bırakmıştım ama görüyom ki hala öylesin hiç değişmiyon.
BlackParadise
Hadi Allaha Ismarladık.
RELAXXEEFENDYY Gider.
-
Black
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.Konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.Konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar.