Ejder Asa Üretmek İçin...
Ejder Asa Üretmek İçin...
Merhaba arkadaşlar ben ejder asa üretmek istiyorum, herhangi bir şans arttırıcı ya da plus paketim yok, almayı da düşünmüyorum. Sizce ejder asa üretmek için en iyi yol item düşürerek para kasmak mı, yoksa maden çekmek mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: Ejder Asa Üretmek İçin...
İlk önce Etkinlikleri takip et Her hafta Bil-kazan ve Bul-Kazan etkinlikleri oluyor
2) Çar kas. Görevleri yapılmış bir çardan 75m Kazanabilirsin
3)Sürekli maden çek ama bir yerde pinekleyerek değil bütün madenleri gez (Gördüğün her madeni çek hiçbirini atlama)
4)Hiç bir şeyi atma, önemsiz gözüken şeyleri kasanın bir kenarına koy mutlaka satabilirsin
5)Akıllı ticaret yap (15m dan aldığın bir madeni 16m a satabilirsin)
6)Arkadaş edin, Dürüst ol, Hiç bir şekilde adını karalayacak bir şey yapma !
7)ASLA PES ETME !!!
Bu konu sana yardımda bulunabilir viewtopic.php?f=46&t=91891
3)Sürekli maden çek ama bir yerde pinekleyerek değil bütün madenleri gez (Gördüğün her madeni çek hiçbirini atlama)
4)Hiç bir şeyi atma, önemsiz gözüken şeyleri kasanın bir kenarına koy mutlaka satabilirsin
7)ASLA PES ETME !!!
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
- BySaygili
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Eyalet Askerleri
Öncelikle kolay gelsin.
Bende ilk başlarda senin gibi çare arardım.Sana önerim;Ilk olarak mavi kayalari tamamla.Ardından (biraz zahmetli ama) ikinci bir car kasıp ondaki bosslardan çıkanları tamamla.Eğer benim aksime şanslı isen menekşe ve akiği çek.(Alexandrite'i atladım çünkü keşif görevlerinden tamamlayabilirsin.)Eğer ki şansın yaver gitmesse arkadaşımın dediği gibi her madeni çekip stoklayarak alanlara satabilirsin.Bunu yapmak için benim önerim sarraf ve lokman olarak eminönüde dolaşmaktır.Eğer azimle devam edersen ejderin elinde oyunun tadını çıkarırsın.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Bende ilk başlarda senin gibi çare arardım.Sana önerim;Ilk olarak mavi kayalari tamamla.Ardından (biraz zahmetli ama) ikinci bir car kasıp ondaki bosslardan çıkanları tamamla.Eğer benim aksime şanslı isen menekşe ve akiği çek.(Alexandrite'i atladım çünkü keşif görevlerinden tamamlayabilirsin.)Eğer ki şansın yaver gitmesse arkadaşımın dediği gibi her madeni çekip stoklayarak alanlara satabilirsin.Bunu yapmak için benim önerim sarraf ve lokman olarak eminönüde dolaşmaktır.Eğer azimle devam edersen ejderin elinde oyunun tadını çıkarırsın.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Arkadaşlar yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Arizonaa yazdı:İlk önce Etkinlikleri takip et Her hafta Bil-kazan ve Bul-Kazan etkinlikleri oluyor
7)ASLA PES ETME !!!
7. ve 6. madde sanırım gerisini de getirir
Ottomanxölümsüz anısına