akıllı zeki ne ayak?bi yanalrın afzla kalkmış oturtmak görev olmuşPerfectmagician yazdı:Bazı saftirikler bazı akıllıları zekileri kıskanarak onlara laf atarmış sende bundan nasibini alıyorsun :mrgreen:funi yazdı:ondna kurtulmak kolayda snn gibi bi forum sülğünden nasıl kurtulucaz sorun oPerfectmagician yazdı:Açılsın açılsında senden kurtulimde seni geçim bi :mrgreen:MORDuMan yazdı:aman ya girmeyin ölceksiniz sanki sevgiler sahte insanlar kahbe hayatınz sanal alayınız yalan xD
MORDuMan'nın Azminin Sonucu:
Re: MORDuMan'nın Azminin Sonucu:
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Sen kendine aynada baksan iyi olur son günlerde :mrgreen:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Kirletin kirletin :mrgreen:çamurlu ayaklarla basınMORDuMan yazdı:laaan konumu kirletmen alırım aşşa yürüyün gidin
ahaha eşşeklerle bi odaya kaparım seni görürsün çamuru xDPerfectmagician yazdı:Kirletin kirletin :mrgreen:çamurlu ayaklarla basınMORDuMan yazdı:laaan konumu kirletmen alırım aşşa yürüyün gidin

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
kirletin samanlar koyun atlar gelsinb pislesinMORDuMan yazdı:ahaha eşşeklerle bi odaya kaparım seni görürsün çamuru xDPerfectmagician yazdı:Kirletin kirletin :mrgreen:çamurlu ayaklarla basınMORDuMan yazdı:laaan konumu kirletmen alırım aşşa yürüyün gidin
hay kafana köpekler ...... fundaya sor bunun devamını o biliyo xDPerfectmagician yazdı:kirletin samanlar koyun atlar gelsinb pislesinMORDuMan yazdı:ahaha eşşeklerle bi odaya kaparım seni görürsün çamuru xDPerfectmagician yazdı:Kirletin kirletin :mrgreen:çamurlu ayaklarla basınMORDuMan yazdı:laaan konumu kirletmen alırım aşşa yürüyün gidin

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
dilini eşşek arısı soksun yeter lan :mrgreen:
elimi dicekdin herhalde dille yazmıyorum xDPerfectmagician yazdı:dilini eşşek arısı soksun yeter lan :mrgreen:

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
:mrgreen:MORDuMan yazdı:elimi dicekdin herhalde dille yazmıyorum xDPerfectmagician yazdı:dilini eşşek arısı soksun yeter lan :mrgreen: