Nadide ve Şaheserler Aktarılsın Diyenlere...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Nadide ve Şaheserler Aktarılsın Diyenlere...

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Suikast yazdı:
ARZLODOS yazdı:Çemberli Var Diye Oyuna Yeni Başlayan Adam Çemberliden Üstünü Dizmek Zorundamı ? veya Herkes Grup Bölgelerinde 3-5 Hasar Kazanmak İçin Deli Gibi Zaman Harcarken Yerinde Oturup Çabalamadan Kazanan Adam oLur mu ?

Nese eninde sonunda bu nadide eşyalar aktarılacak oyun içinden ticareti olacak sekilde aktarılması oyuna birqz canlılık verecektin Olmadı dükkana akçe sistemi ile değişik bir yömtemdede aktarılacak benim için farketmez.

Oyunda para kazanmak hiçte zor bişi değil diyorsan önce kazan sonra konuş.

10 çar kesecekmişsinde 10 carında alıcısı vardın sanki durmadan yazmışlar foruma 10 carın olsa günde 50 m kazanırsın ayda 1,5 milyar felen filan önce yapın sonra havanızı basın.
Kusura Bakmada Tek Başıma Maden Çekerek Ayda 900 m Kasıyorum. Zor Bişi Değil İstedin mi oLur Ama Herşeyi yönetimden Bekleyip İşin Kolayına Kaçarsanız daha o tür İtemler Çoook hayaliniz oLur.
Asıl sen kusura bakma 30-40 kişi maden cekerse sen o 900 m yide göremezsin anladın.

Ben kendim için konuşmadım hem genelleme yaprak konuştum benim bir ayda kazandığımı sen 1 yılda göremezsin onuda bir kere geç herkes aynı işi yaparsa ortada para olmaz manasında konuştum.

Ben item felan derdinde değilim ben genelleme olarak konusuyorum hep sizler tekil olarak konuşuyorsuuz benim oyunda oynayacak carım bile yok itemi ne yapacam.

İsteğin itemi recetesi olan bir seyi ben sana bir günde üretem konu fazla eşyaları ne yacağız konusudun oda açıklığa kavuşuyor gibi hiç beklmediğin bir yönde olacak o zaman ben burda olacam beklerim yazını.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Suikast
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Suikast »

Ben GeneL olarak Konuşuyorum Zaten, Hani Oyunda Fakirlik Diye Bi Kavram oLmaz ve oLamaz Sonuçta Bu Bi Oyundan İbaret ve İmkansız Değil hiç Birşey.Çoğu Kişi Oyunu Reel Hayatla Karıştırdığı İçin ortaya Acımasyon oLayı Çıkıyo.Aslında Ufakta oLsa İtem para vb. Kazanamayanlar elini Atarsa Birşeylere 1 aya kadar her türlü itemi dizer diye düşünüyorum.Hiç yoktan Ot falan çeker tanesi 30-40 binden Satar, günde 200 tane bile çekse yeterlidir.Anlatmak istediğimi Anlamışsındır umarım.
Kısaca şahsi görüşüm şaheser niteliğindeki itemlerin aktarılması oyunculara tembellikten başka bişi kazandırmayacak.

Kod: Tümünü seç

Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir.
                          Unutma,
   Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.
ZHOOM
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mesaj gönderen ZHOOM »

BAKII yazdı:bak işte kendi ağzınla söylüyorsun madem ki emek verenlerin yanındasın o zman emeğin ve adaletin olması için bu aktarımn gelmesi gerektiğini düşünüyorum ve açtıgım konuda 50 ye yakın destekçi mevcut bi bakmanı öneririm aynı itemlerden 4, 5 tane düşüren oyuncuların emeğinin karşılığını alması gerekmez mi en basitinden bunu cevaplarsan sevinirim ;)
Tabii ki cevaplarım arkadaşım, grup bölgeleri tamamiyle şans işidir girersin aynı efsunlu item düşer veya düşmez, Benim büyücüm de 2000 adet madalya var Çemberli taş eklentisini saymıyorum bile.. Ama hala nucleus zırhım bulunmuyor, ben şimdi zırhım yok diye onu satın alıp oyunun zevkinden neden mahrum kalayım ki? Grup bölgesine giren adam emeğinin karşılığını alır ve o emek senindir satamazsın bak anlamıyorsun beni. Yukarıdaki adam güç eşitliğinden bahsetmiş sen fazla itemini satarsan herkes aynı olur anlıyor musun? herkes aynı zaten yönetimde bu yüzden şaheser ve nadideleri aktarılmasına izin vermedi herkes girsin ve bir çaba göstersin diye.Bana diyeceksin silah şaheseri olmayan adamı Grup bölgelerine almıyorlar, Biz alıyoruz almayanlar utansın çünkü onlar geçtikleri yolları unutan insanlar.Konuştukça dışına çıkacağım konunun konuşmamı son bir iki cümleyle toplamak istiyorum Grup bölgesinde düşen item = Benim emek ve zamanım, ve ben emeğimi de zamanımı da satmak istemiyorum..
Size avans vermek için biraz vuruluyorum.

Bin Yetmiş Bir ~~ 1071
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

ZHOOM yazdı:
BAKII yazdı:bak işte kendi ağzınla söylüyorsun madem ki emek verenlerin yanındasın o zman emeğin ve adaletin olması için bu aktarımn gelmesi gerektiğini düşünüyorum ve açtıgım konuda 50 ye yakın destekçi mevcut bi bakmanı öneririm aynı itemlerden 4, 5 tane düşüren oyuncuların emeğinin karşılığını alması gerekmez mi en basitinden bunu cevaplarsan sevinirim ;)
Tabii ki cevaplarım arkadaşım, grup bölgeleri tamamiyle şans işidir girersin aynı efsunlu item düşer veya düşmez, Benim büyücüm de 2000 adet madalya var Çemberli taş eklentisini saymıyorum bile.. Ama hala nucleus zırhım bulunmuyor, ben şimdi zırhım yok diye onu satın alıp oyunun zevkinden neden mahrum kalayım ki? Grup bölgesine giren adam emeğinin karşılığını alır ve o emek senindir satamazsın bak anlamıyorsun beni. Yukarıdaki adam güç eşitliğinden bahsetmiş sen fazla itemini satarsan herkes aynı olur anlıyor musun? herkes aynı zaten yönetimde bu yüzden şaheser ve nadideleri aktarılmasına izin vermedi herkes girsin ve bir çaba göstersin diye.Bana diyeceksin silah şaheseri olmayan adamı Grup bölgelerine almıyorlar, Biz alıyoruz almayanlar utansın çünkü onlar geçtikleri yolları unutan insanlar.Konuştukça dışına çıkacağım konunun konuşmamı son bir iki cümleyle toplamak istiyorum Grup bölgesinde düşen item = Benim emek ve zamanım, ve ben emeğimi de zamanımı da satmak istemiyorum..

evet işte bizde bu adaletsiz durumun değişmesinden yanayız ve emeğimin karşılığını şaheser aktarım ile almak istiyorum ve istiyoruz bu kişileri buradan takip edebilirsin viewtopic.php?f=46&t=75059 ;)
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
Gangster
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Gangster »

ARZLODOS yazdı:Migrat ve sıgınak eskide kaldı cemberli yeni bölüm geldi Bankası saheserle dolan bir adamın halini nasıl anlıacan.

Onu silecegğine yeni başlıyan oyunculara yada grup bulup migrat ve sıgınaklara giremeyenere ne demeli onlar insan değilmi onlar camberlide yeni itemler düşürmek hakları değilmi.

Güç unsuru bir yerden sonra tarf değiştiryor hem eşte dosta dye düşünmende biraz abes ticarati olmuyormu bunun zati sende birtsne varsa satmıyacan 3-5 tane olunca silecenmi silecegine örs parasını çıkar bee.

Nese Aktarılsada olur aktarılmasa olur. Sistem çok adil miş gibi herkese bir item veredin aktarma sorunu olmazdın kimsenin ama bir ayakkabıdan 10 tane olunca işler değişiyor biraqzcık.

Silmeye devam ozaman yakında çemberlideki esyaları silmeye sıra gelince üstünlük bir üst grup bölgesinde olur.
Doğru söze ne denirki :) +
Remember The Name
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

Çemberli taş itemler vs üst seviye şaheser oldugu için aktarılmamalı bencede fakat kenan ve junondan düşenler aktarılsa bencede hoş olur işportaya gitmesi yerine :)
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
Viceroy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Devgenç

Mesaj gönderen Viceroy »

Lighthouse yazdı:Çemberli taş itemler vs üst seviye şaheser oldugu için aktarılmamalı bencede fakat kenan ve junondan düşenler aktarılsa bencede hoş olur işportaya gitmesi yerine :)

niye 2.defa düşen kıyamet ceketi çeyizimize mi saklıyoruz ?
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.

RELAXEFENDY
Kullanıcı avatarı
AtesGaLeNoS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AtesGaLeNoS »

Arkadaşlar birde şu yönden düşünün üstünü dizmek için emek harcayıp düşürdüğün itemleri kasada saklayacak yer kalmadı eee ne yapcaz sil okadar emek vermişim düşürmek için neden sileyim boşuna çöpe atayım bu haksızlık değilmi ???
_________________GaLeNoS________________GaLeNoSMeD________________
Kullanıcı avatarı
xPxPxP
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Lonca: Çakallarla Dans

Mesaj gönderen xPxPxP »

YHA NHOLUR TARSISMAYIN YHAAA

AKTARIHILSIN ITHEMLERRRRRRRRRRRRRRRRRR

LHUTFNNN :?: :oops: :oops:
BOYNUMA SURTEREK GOGUSLERININ ARASINDAN ASAGIYA KALCAMIN YANINA KADAR GETIRIP YUVASINA OTURTTUM CIKAN SLAK SESI BANA GUVEN VERIYORDU EMNIYET KEMERI SEN DE TAK...
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

ben şaheserlerin para ile satılmasına karşıyım fakat aktarılmasına karşı değilim.ikv de bildiğimiz üzere para olayı tamamen dengesiz.akçe satanlar kutu satanlar alın teriyle maden çekenler vs vs vs.
Bence şöyle birşey olmalı.
örneğin;
kıyamet zırh: bunu oyuncular lonca kasasında satışa koyabilmeli.misal olarak bende fazla olan kıyamet zırhı lonca kasasına koyuyorum ve fiyatını 400bin lp olarak belirliyom.karşıdaki oyuncunun bunu alması tamamen emek sarf etmiş olmasına ve alınterine bağlı.
-adam sığınakta lp kasar çember itemi satın alır; kısmına gelince sistem sadece lonca içerisinde geçerli olacağı için bir adaletsizlik gene olmayacağını düşünüyorum.
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön