Sancağın en güvenilir kişisi kim ?

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Sancağın en güvenilir kişisi kim ?

Mesaj gönderen ikvm »

ispatla o zaman deli tüm kanıtları ortaya koy koyamıcaksan sn sus koyarsan biz ok ;)
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen smyra »

Way be ben neymişim :D Deli seni dikkatle okuyorum bakalım başka ne gibi yalanlar uydurucaksın gülüyorum sadece inanki hem benim din inancımdan sanane her koyun kendi bacağından asılır dinsizsem kendime dinsizim bu seni niye ilgilendiriyorki :D
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
Orhanteber001
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Orhanteber001 »

Titxdelikurt yazdı:Eski ev arkadaşın Senkron... Eski sevgilin... Yalan mı ? Senkron ile aynı evi paylaşırken loncamıza katıldın ve bundan haberimiz yoktu, aynı anda Titxpolis ile birlikteydin... Aynı anda Cess' e ev arkadaşlığı teklif ettin, akabinde Cess in ikazı ile Titxpolis ( oyuna ara vermişti ) i aradım durumu izah ettim ve akabinde, ibn-i sina plevne kolyeyi isteyip seni loncamızdan attım. Yalan atan Allah tan bulsun diyeceğim ama Allah inancı olan namuslu olur o yüzden bu konuya girmiyorum.
İstihbarat geniş :D Sana katıldığım bir durum daha.. :D Yazında kaç kişi var sayamadım :D üstünede bi kaç kişi daha ben eklemek isterdim ama.. Yeterince kişi var..
"Kimileri nefes alır, yaşarrrr üzerinde sonsuza dek.."
"Ve ona "Türkiye" derler.."

"Ben AŞKIM derimmm.."
Orhanteber001
İskele Babası
İskele Babası

Oceans yazdı:YA KİMSE BENİ YAZMAMIŞ.AYIP ETTİN ORHANIM BAK BEN OYUNDAKİ BÜTÜN GAYSERİLİLERE GÜVENİRİM.İŞİN ŞAKASI BİR YANA BAZILARINIZI TANIMAMIŞ OLMAMA RAĞMEN GÜVENEBİLİRİM

Tayfunn
Enebenme
Ataxenes
Askona
Kızkalesixansızn
Goldx....
Orhanteber-Safran(Tüm gayserililer. :)
Ydemirhan
Ultrax....

Estağfirullah gardaşım ne alaka güvenmeme.. :D Ben kimseyi yazmadım ki espiri olsun diye sadece kendimi yazdım.. :D

"Ben AŞKIM derimmm.."
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen smyra »

He şunuda söylemeden geçemicem sen beni loncadan atmadın hatta loncada bana ödül verildi buna herkes şahit oyuna ara vericektin titx loncası sana emant bitek sen yönetebilirsin demiştin ödülde ozamanlar 1 m bono idi ama ben loncadan çıkmayı düşünüyordum çünkü arkadaşlarım kızıyorlardı öyle bi loncada ne işin var diye artık benide çıkmassan konuşmayız diye dışlamaya başlamışlardı ben senin nasıl biri olduğunu bilmediğim için daha doğrusu iyi bi insan bildiğim için seni savunuyordum ama artık yavaş yavaş gerçek yüzünü gördüm ve bana verdiğin kolyeye karşılık benden aldığın madenlerimi istedim inkar ettin vermedin ben genede kolyeni verdim ve çıktım loncadan.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen smyra »

Orhanteper misin nesin atlama herşeye sanane onunla çıkarım bununla çıkarım sanane kimene yani başka derdinizmi yok fino ve köpeği.
Orhanteber001
İskele Babası
İskele Babası

smyra yazdı:Orhanteper misin nesin atlama herşeye sanane onunla çıkarım bununla çıkarım sanane kimene yani başka derdinizmi yok fino ve köpeği.
Hoşt Hoşt.. :lol: :lol: Ne demişler gerçekler acıdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

"Ben AŞKIM derimmm.."
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ikvm »

yamur uraşma yaa kanıtlayabiliorsa kanıtlasın bunlarla uraştıkca hoşlarına gidior daha çok uraşmanı istiyor kendi haline bırak vicdanı zaten rahat etmeyecekdir her insanda vicdan var ne olursa olsun
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen smyra »

Salak acı olan ne ? gerçek olanı saklamam asla üstüne kleye ekleye anlatmayın gerizekalılar sanki insanların benim hakkımda ne düşünücekleri çok önemli ya :lol: iftira atın istediğiniz kadar takan yok m4l.
Orhanteber001
İskele Babası
İskele Babası

Geh kuçu kuçu.. :D

"Ben AŞKIM derimmm.."
Kilitli