990 akçeye klan aktarımı aldım... Klan aktarımını başarı ile yaptım.. 1.500.000 şanlı li karakter ARZ klanından LODOS klanına Sorunsuz olarak Geçti.. 2 ay Lodos klanında oynadım ve 1 gün klandan çıktım 1.5 gün boyunca klansız gezdim ve ardından çıktıgım Lodos klanına tekrar girince... 1.500.000 şanım ve yaklaşık 1m kadar kpmin 0 landıgını gördüğüm .. Aynı HATA 3 5 kişide daha oldugunu gözlemledik fakat YETKİLİLER HALA BUNA ÇÖZÜM BULAMADI... Sebebini bimlioruz ama Hata yoktur diyorlar Yani İKV OYUNCULARI HER ZAMANKİ GİBİ YİNE MAADUR. sadece susuyoruz Klan aktarımı yapanlara tavsiyem bu sakın ha sakın KLANDAN ÇIKMAYIN ÇIKARSANIZ tüm kp + şan 0 lanabilir..
Prinleri Koydum viewtopic.php?f=46&t=89334 link te printler..
KLAN AKTARIMI ALMAYI DÜŞÜNENLERE TAVSİYE...
- Adanaufuk898
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: İstanbul
KLAN AKTARIMI ALMAYI DÜŞÜNENLERE TAVSİYE...
Konuşmasını Biliyorsan,Konuşta İBRET Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan,Susta ADAM Sansınlar
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: za xd
Re: KLAN AKTARIMI ALMAYI DÜŞÜNENLERE TAVSİYE...
Klan değiştirme hakkı 1 kez olur.Yani eğer lodos klanından arz klanına geçerseniz 0 lanmaz.Ama tekrar lodos klanına geçerseniz tekrar klan değiştirme hakkı almanız gerekirAdanaufuk898 yazdı: 990 akçeye klan aktarımı aldım... Klan aktarımını başarı ile yaptım.. 1.500.000 şanlı li karakter ARZ klanından LODOS klanına Sorunsuz olarak Geçti.. 2 ay Lodos klanında oynadım ve 1 gün klandan çıktım 1.5 gün boyunca klansız gezdim ve ardından çıktıgım Lodos klanına tekrar girince... 1.500.000 şanım ve yaklaşık 1m kadar kpmin 0 landıgını gördüğüm .. Aynı HATA 3 5 kişide daha oldugunu gözlemledik fakat YETKİLİLER HALA BUNA ÇÖZÜM BULAMADI... Sebebini bimlioruz ama Hata yoktur diyorlar Yani İKV OYUNCULARI HER ZAMANKİ GİBİ YİNE MAADUR. sadece susuyoruz Klan aktarımı yapanlara tavsiyem bu sakın ha sakın KLANDAN ÇIKMAYIN ÇIKARSANIZ tüm kp + şan 0 lanabilir..
Ben tek siz hepiniz
COMMANDER yazdı:Klan değiştirme hakkı 1 kez olur.Yani eğer lodos klanından arz klanına geçerseniz 0 lanmaz.Ama tekrar lodos klanına geçerseniz tekrar klan değiştirme hakkı almanız gerekirAdanaufuk898 yazdı: 990 akçeye klan aktarımı aldım... Klan aktarımını başarı ile yaptım.. 1.500.000 şanlı li karakter ARZ klanından LODOS klanına Sorunsuz olarak Geçti.. 2 ay Lodos klanında oynadım ve 1 gün klandan çıktım 1.5 gün boyunca klansız gezdim ve ardından çıktıgım Lodos klanına tekrar girince... 1.500.000 şanım ve yaklaşık 1m kadar kpmin 0 landıgını gördüğüm .. Aynı HATA 3 5 kişide daha oldugunu gözlemledik fakat YETKİLİLER HALA BUNA ÇÖZÜM BULAMADI... Sebebini bimlioruz ama Hata yoktur diyorlar Yani İKV OYUNCULARI HER ZAMANKİ GİBİ YİNE MAADUR. sadece susuyoruz Klan aktarımı yapanlara tavsiyem bu sakın ha sakın KLANDAN ÇIKMAYIN ÇIKARSANIZ tüm kp + şan 0 lanabilir..
Arkadaşın dediğine göre 1.500.00 şanlı karekteri ARZ klanından LODOS Klanına sorunsuz geçmiş 2 ay ardından klandan çıkmış 1.5 gün klansız dolaşmış ve 1.000 KP 1.500.00 Şan Sıfırlanmış Yani sen konuyu anlamamışsın tam olarak.

Bizki Ustasıyız Vatan Sevmenin...!
- Adanaufuk898
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: İstanbul
Aynen Böyle kardeşim Ama şu konuyu anlayarak cevap verin.. Bunu yapan başkalarının kp si gitmio fakat bnemki ve bi kaç oyuncunun daha gidio ne iş ? HATA değilmi bu..DreJaLi yazdı:COMMANDER yazdı:Klan değiştirme hakkı 1 kez olur.Yani eğer lodos klanından arz klanına geçerseniz 0 lanmaz.Ama tekrar lodos klanına geçerseniz tekrar klan değiştirme hakkı almanız gerekirAdanaufuk898 yazdı: 990 akçeye klan aktarımı aldım... Klan aktarımını başarı ile yaptım.. 1.500.000 şanlı li karakter ARZ klanından LODOS klanına Sorunsuz olarak Geçti.. 2 ay Lodos klanında oynadım ve 1 gün klandan çıktım 1.5 gün boyunca klansız gezdim ve ardından çıktıgım Lodos klanına tekrar girince... 1.500.000 şanım ve yaklaşık 1m kadar kpmin 0 landıgını gördüğüm .. Aynı HATA 3 5 kişide daha oldugunu gözlemledik fakat YETKİLİLER HALA BUNA ÇÖZÜM BULAMADI... Sebebini bimlioruz ama Hata yoktur diyorlar Yani İKV OYUNCULARI HER ZAMANKİ GİBİ YİNE MAADUR. sadece susuyoruz Klan aktarımı yapanlara tavsiyem bu sakın ha sakın KLANDAN ÇIKMAYIN ÇIKARSANIZ tüm kp + şan 0 lanabilir..
Arkadaşın dediğine göre 1.500.00 şanlı karekteri ARZ klanından LODOS Klanına sorunsuz geçmiş 2 ay ardından klandan çıkmış 1.5 gün klansız dolaşmış ve 1.000 KP 1.500.00 Şan Sıfırlanmış Yani sen konuyu anlamamışsın tam olarak.
Konuşmasını Biliyorsan,Konuşta İBRET Alsınlar,
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Absolute Power
Adanaufuk898 yazdı:Aynen Böyle kardeşim Ama şu konuyu anlayarak cevap verin.. Bunu yapan başkalarının kp si gitmio fakat bnemki ve bi kaç oyuncunun daha gidio ne iş ? HATA değilmi bu..DreJaLi yazdı:COMMANDER yazdı:Klan değiştirme hakkı 1 kez olur.Yani eğer lodos klanından arz klanına geçerseniz 0 lanmaz.Ama tekrar lodos klanına geçerseniz tekrar klan değiştirme hakkı almanız gerekirAdanaufuk898 yazdı: 990 akçeye klan aktarımı aldım... Klan aktarımını başarı ile yaptım.. 1.500.000 şanlı li karakter ARZ klanından LODOS klanına Sorunsuz olarak Geçti.. 2 ay Lodos klanında oynadım ve 1 gün klandan çıktım 1.5 gün boyunca klansız gezdim ve ardından çıktıgım Lodos klanına tekrar girince... 1.500.000 şanım ve yaklaşık 1m kadar kpmin 0 landıgını gördüğüm .. Aynı HATA 3 5 kişide daha oldugunu gözlemledik fakat YETKİLİLER HALA BUNA ÇÖZÜM BULAMADI... Sebebini bimlioruz ama Hata yoktur diyorlar Yani İKV OYUNCULARI HER ZAMANKİ GİBİ YİNE MAADUR. sadece susuyoruz Klan aktarımı yapanlara tavsiyem bu sakın ha sakın KLANDAN ÇIKMAYIN ÇIKARSANIZ tüm kp + şan 0 lanabilir..
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•