Şaheser Turnuvası Final'e Doğru

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
VezirAslannn
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şaheser Turnuvası Final'e Doğru

Mesaj gönderen VezirAslannn »

iLkeriLker25 yazdı:
kabusxpislickjj yazdı:Güzel Bir Turnuvaydı Katılan herkezi Tebrik ediyorum
Turnuvaya Damga Vuran Oyuncu Olmakta Mutluluk Verici :D
Daha Güçlü Rakip Yokmuydu ?
Yokmuş =)))))))))))))))
Resim

-SaRPeR-

Ne Zaman Gelirse Gelsin Kutlu TÜRK'ün Son Günü
KÜRŞAD Gibi Şanlı Olsun Her BOZKURT'un Ölümü..
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen RuTkaYx »

VezirAslannn yazdı:
iLkeriLker25 yazdı:
kabusxpislickjj yazdı:Güzel Bir Turnuvaydı Katılan herkezi Tebrik ediyorum
Turnuvaya Damga Vuran Oyuncu Olmakta Mutluluk Verici :D
Daha Güçlü Rakip Yokmuydu ?
Yokmuş =)))))))))))))))
Yaa bırak yaa. Bu çocuk nasıl kazanır. La zımzı :D Helal olsun kankim.
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
Kullanıcı avatarı
IIxDyNaCxII
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: NEMESİS

Mesaj gönderen IIxDyNaCxII »

Ödül Teslimatı Turnuva kadar uzun sürmez umarım :)
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Kusursuz olmasa da güzel bir etkinlikti.
Bu etkinliği yönetmek isterdim fakat o zamanlar işlerimin yoğunluğu dolayısıyla oyuna girmeye fırsatım olmadı.

Ayrıca Osmanlı loncası olarak almış olduğumuz kararı burada açıklamayı uygun gördüm.
1.
YavuzSltanSelim karakterimle almış olduğum mansiyon ödülünden feragat ediyorum.
Sebebi ; Bu zamana kadar ne oyunda ne gerçek hayatta haksız kazanç elde etmedim, etmemde. Bu turnuvada Şifacı klasmanında katılım sayısı az olduğu için tek maç yaparak yarı finale yükseldim ve yarı finallerde oyunda olmadığım için hükmen yenik sayıldım. Ancak Yarı finalde 3 kişi olduğu için doğrudan 3. oldum. Bana göre bu haksızlık ve ben bu haksız yere kazandığım ödülü organizatörün müsadesiyle reddediyorum.
2.
SultanIISelim karakteri almış olduğu ödülden feragat etmiştir.
Sebebi ; Osmanlı loncası olarak bu oyunda önceliğimiz dostluk ve kardeşliktir. İsimlerimizin vermiş olduğu ağırlığa göre hareket etmek zorundayız. Emre kardeşimin büyücü sınıfında 1. olduğu bu turnuvanın finalinde YiğitlerTÜRKEŞ'in yapmış olduğu haksızlığın cezası verilmemiştir. Ortada haksızlık olduktan sonra bizim için kazanan kişi veya kişilerin bir önemi yoktur. Bu haksızlığın bedelini sayın organizatörümüz layıkıyla ödeyecektir. Ancak tatmin olmadığımız bir ceza çıkana dek bu ödülden feragat ettiğimizi tekrar belirtiyoruz.

Bu bir kişisel VS turnuvası olabilir ancak Osmanlı loncası üye ve yetkilileri asla kendi başına karar almaz, alamaz.

Son olarak ; Katılım ücretini benim ödediğim bir kişinin bu derece bir haksızlığı planlamasını kınıyor, gereğinin yapılmasını temenni ediyorum.

Not : Konuya yapmış olduğum bu yorum asla tartışma yaratmak için yazılmamıştır. Bu yorum bir bildiridir. Bunun bilincinde yorumlar yapmanızı tavsiye ederim.

Saygı ve sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
IIxDyNaCxII
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: NEMESİS

Mesaj gönderen IIxDyNaCxII »

PitbuLL yazdı:Merhaba,

Bu etkinliği yönetmek isterdim fakat o zamanlar işlerimin yoğunluğu dolayısıyla oyuna girmeye fırsatım olmadı.

Ayrıca Osmanlı loncası olarak almış olduğumuz kararı burada açıklamayı uygun gördüm.
1.
Sebebi ; Bu zamana kadar ne oyunda ne gerçek hayatta haksız kazanç elde etmedim, etmemde. Bu turnuvada Şifacı klasmanında katılım sayısı az olduğu için tek maç yaparak yarı finale yükseldim ve yarı finallerde oyunda olmadığım için hükmen yenik sayıldım. Ancak Yarı finalde 3 kişi olduğu için doğrudan 3. oldum. Bana göre bu haksızlık ve ben bu haksız yere kazandığım ödülü organizatörün müsadesiyle reddediyorum.
2.
Sebebi ; Osmanlı loncası olarak bu oyunda önceliğimiz dostluk ve kardeşliktir. İsimlerimizin vermiş olduğu ağırlığa göre hareket etmek zorundayız. Emre kardeşimin büyücü sınıfında 1. olduğu bu turnuvanın finalinde YiğitlerTÜRKEŞ'in yapmış olduğu haksızlığın cezası verilmemiştir. Ortada haksızlık olduktan sonra bizim için kazanan kişi veya kişilerin bir önemi yoktur. Bu haksızlığın bedelini sayın organizatörümüz layıkıyla ödeyecektir. Ancak tatmin olmadığımız bir ceza çıkana dek bu ödülden feragat ettiğimizi tekrar belirtiyoruz.

Bu bir kişisel VS turnuvası olabilir ancak Osmanlı loncası üye ve yetkilileri asla kendi başına karar almaz, alamaz.

Son olarak ; Katılım ücretini benim ödediğim bir kişinin bu derece bir haksızlığı planlamasını kınıyor, gereğinin yapılmasını temenni ediyorum.

Not : Konuya yapmış olduğum bu yorum asla tartışma yaratmak için yazılmamıştır. Bu yorum bir bildiridir. Bunun bilincinde yorumlar yapmanızı tavsiye ederim.

Saygı ve sevgilerimle.
:!:
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

IIxDyNaCxII yazdı:
PitbuLL yazdı:Merhaba,

1.
2.

Saygı ve sevgilerimle.
:!:
PitbuLL Tebrik Ediyorum Kardeşim 'İlker & KaRaRGaHxiLkeR & Amorphous & Karahancer..
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

Lonca olarak bu kararın arkasındayız
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
Arenos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen Arenos »

TRrelaxTR yazdı:Lonca olarak bu kararın arkasındayız
oOo Arenos oOo
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo

oOo Relaxxarenos oOo

Osmanlı

Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY!

Resim
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Osmanlı Loncası olarak verilen kararın arkasındayız.
Diğer arkadaşların ödüllerinin hayırlı olmasını, güzel günlerde kullanmalarını diliyorum.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Black
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Black »

Merhaba,

Konu kısa süreliğine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.
Kilitli