Hesap Güvenliği Güncellemesi

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: Hesap Güvenliği Güncellemesi

Mesaj gönderen adresbu »

Artık hiç bir güvenliğe inanmıyorum . 3 Kere karakterlerimi çaldırdım ve birinde silinmişti , üzeri ful yere atılmıştı . Nasıl ? Neden ? Ne şekilde çalındığını bile anlamamıştım son çalındığında .

Artık Hiç bir güvenliğe inanmıyorum , Bilgisarayıma Virüs proğramı ve Deep Feeze kurdum ve Oyunda kritik hata oluştu , Bağlantınız kesildi Hata kodu :183 aldığımda eğer ki Bağlantım mevcutsa şifremi yeniliyorum hiç bir güvenlik artık güven vermiyor .

İstanbul kıyamet Vakti Oyununa 2 Şifreli giriş şart gibi görünüyor bir başlangıçta ki şifre sorması ve birde karakterlerin geleceği bölümde ki ayrı bir şifre olmalı . Silinirken , üzeri çalınırken bu şifre olmadan gerçekleştirilmemeli .

Bu Öneri Online Oyunlar arasında ilk olur belki de yapımı çok çok zor olur ama benim açımdan gerekli bir öneri.
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: Hesap Güvenliği Güncellemesi

Mesaj gönderen adresbu »

adresbu yazdı:Artık hiç bir güvenliğe inanmıyorum . 3 Kere karakterlerimi çaldırdım ve birinde silinmişti , üzeri ful yere atılmıştı . Nasıl ? Neden ? Ne şekilde çalındığını bile anlamamıştım son çalındığında .

Artık Hiç bir güvenliğe inanmıyorum , Bilgisarayıma Virüs proğramı ve Deep Feeze kurdum ve Oyunda kritik hata oluştu , Bağlantınız kesildi Hata kodu :183 aldığımda eğer ki Bağlantım mevcutsa şifremi yeniliyorum(Ekran Klavyesi İle) hiç bir güvenlik artık güven vermiyor .

İstanbul kıyamet Vakti Oyununa 2 Şifreli giriş şart gibi görünüyor bir başlangıçta ki şifre sorması ve birde karakterlerin geleceği bölümde ki ayrı bir şifre olmalı . Silinirken , üzeri çalınırken bu şifre olmadan gerçekleştirilmemeli .

Bu Öneri Online Oyunlar arasında ilk olur belki de yapımı çok çok zor olur ama benim açımdan gerekli bir öneri.

“Eski Duyurular” sayfasına dön