Artık hiç bir güvenliğe inanmıyorum . 3 Kere karakterlerimi çaldırdım ve birinde silinmişti , üzeri ful yere atılmıştı . Nasıl ? Neden ? Ne şekilde çalındığını bile anlamamıştım son çalındığında .
Artık Hiç bir güvenliğe inanmıyorum , Bilgisarayıma Virüs proğramı ve Deep Feeze kurdum ve Oyunda kritik hata oluştu , Bağlantınız kesildi Hata kodu :183 aldığımda eğer ki Bağlantım mevcutsa şifremi yeniliyorum hiç bir güvenlik artık güven vermiyor .
İstanbul kıyamet Vakti Oyununa 2 Şifreli giriş şart gibi görünüyor bir başlangıçta ki şifre sorması ve birde karakterlerin geleceği bölümde ki ayrı bir şifre olmalı . Silinirken , üzeri çalınırken bu şifre olmadan gerçekleştirilmemeli .
Bu Öneri Online Oyunlar arasında ilk olur belki de yapımı çok çok zor olur ama benim açımdan gerekli bir öneri.
Hesap Güvenliği Güncellemesi
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Hesap Güvenliği Güncellemesi
adresbu yazdı:Artık hiç bir güvenliğe inanmıyorum . 3 Kere karakterlerimi çaldırdım ve birinde silinmişti , üzeri ful yere atılmıştı . Nasıl ? Neden ? Ne şekilde çalındığını bile anlamamıştım son çalındığında .
Artık Hiç bir güvenliğe inanmıyorum , Bilgisarayıma Virüs proğramı ve Deep Feeze kurdum ve Oyunda kritik hata oluştu , Bağlantınız kesildi Hata kodu :183 aldığımda eğer ki Bağlantım mevcutsa şifremi yeniliyorum(Ekran Klavyesi İle) hiç bir güvenlik artık güven vermiyor .
İstanbul kıyamet Vakti Oyununa 2 Şifreli giriş şart gibi görünüyor bir başlangıçta ki şifre sorması ve birde karakterlerin geleceği bölümde ki ayrı bir şifre olmalı . Silinirken , üzeri çalınırken bu şifre olmadan gerçekleştirilmemeli .
Bu Öneri Online Oyunlar arasında ilk olur belki de yapımı çok çok zor olur ama benim açımdan gerekli bir öneri.