başka bir konu içinde yazmıştım ama anlaşılan cevap gelmeyecek oraya.bu konuda bilgi verebilecek arkadaşlara teşekkürler.
oyun tarihçesinden ve oyun içindeki hikayeden anladığım kadarıyla.lodos klanı bütün insan dışı varlıklara savaş açmış arz klanı ise iletişim kurulabilecek yaratıkların olabileceği düşüncesinde hareket ederek lodoslara engel olmak için kurulmuş.sonra meteor bölgesindeki kazı sonrası savaş olayı falan gerisini biliyorsunuz.
kafama takılan ise oyun içinde arz lodos demeden herkes yaratık kesip level atlıyor.gerek sığınak migrat çemberlitaşa giriyor.ben hiç ''Ben arzım cinleri kesmem'' diyen arz görmedim.işte bu durumda ya benim atladığım bir nokta var yada oyunun klan hikayelerinde mantık hatası var.Ben bu kısmın atlanmış olduğunu düşünüyorum.
oyunun bir kısmında arz klanına geçmeyi düşündüm ama hikayesine, kuruluş amacına ve yaptıklarına baktım.ama bir ideal falan göremedim.(arz klanında olan arkadaşlar yanlış anlamasın aşağılama yada kötüleme amacım yok.) Lodosların bir amacı var. insanlık için mücadele etmek. bizde oyunda hep bunu yapıyoruz bir bakıma. bir oyuncu bir klanda bulunuyorsa bunun oyun içinde, hikayede bir amacı olması gerektiğini düşünüyorum.(kp kasmak, arkadaş ortamı değiştirmek, yada bunun gibi herhangi birşey için olandan bahsetmiyorum.)
cevaplayabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
arz klanının amacı nedir?
arz klanının amacı nedir?
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Re: arz klanının amacı nedir?
Selamlar,
Tarihçe'de Okuyup Hatırladığıma Göre , Arz Klanı Lodos Klanına Yardım İçin Kuruluyordu. Fakat İsmet Bey ve Handan Hanım Arasındaki Kişisel Düşmanlık Bu İki Klanı Düşman Kılıyordu.
[Not: Kesin Değil Hatırladığım Kadarıyla ]
Tarihçe'de Okuyup Hatırladığıma Göre , Arz Klanı Lodos Klanına Yardım İçin Kuruluyordu. Fakat İsmet Bey ve Handan Hanım Arasındaki Kişisel Düşmanlık Bu İki Klanı Düşman Kılıyordu.
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- Comader
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Arz klanı her türlü canlının hiç düşünülmeden katledilmesine karşı.Politikası bu.Ve Lodos Klanı ile bir olay yüzünden savaş halindeler.Olay Şah Kobranın orada madencilik çalışması yapan Arzlara Lodosların saldırması ve sonrasında bazı bilinmeyen şeylerin olması.Arzlar, canlıları sadece hayatta kalmak ve kendini savunmak için öldürürken Lodosların amacı önüne çıkan her yaratığı öldürmek.
Yani bir Arz bir yere ulaşmak için evinden çıkar,yolda mecbur kaldığı için öldürür.Bir Lodos evden öldürmek için çıkar,mecbur kaldığı için değil amacı bu olduğu için öldürür.
Yani bir Arz bir yere ulaşmak için evinden çıkar,yolda mecbur kaldığı için öldürür.Bir Lodos evden öldürmek için çıkar,mecbur kaldığı için değil amacı bu olduğu için öldürür.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- Viceroy
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
1984 yılında Handan Hanım öncülüğünde bir araya gelen eski Arzın Çocukları gazetesi ekibi, var olan yaratık karşıtı sert politikalara karşı durmak amacıyla Arzın Çocukları birliğini kurdular ve eski gazete yandaşlarını da yanlarında topladılar. Birlik, dünya üzerinde var olması muhtemel uzlaşılabilir yaratıkları saptamak amacıyla bir keşif komitesi kurdu. Bu komite, silahlı savaşçı, büyücü ve şifacılardan oluşuyor ve meteor bölgesinin bütün tehlikelerine karşın, iletişim kurulabilecek mahlukları arıyorlardı.
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
Masterlid yazdı:Selamlar,
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•