Ashab-ı Keyf ? :S

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
yusuferbay
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: emperorx

Ashab-ı Keyf ? :S

Mesaj gönderen yusuferbay »

arkadaslar ben şifacı karakter açtım ashabın magzemeleri bile tamam 1 kadim 1 meran hariç (görevden alınacak ) ama bazı konular gördüm forumda ashab çöp , ashab gereksiz , onun yerine ibni cevo asanın cevo sunu yükseltmek daha karlı gibi fln kafam karıstı sizce ne yapmalıyım ?
XxxTehLiqeLixxX [Mevlana Asa]
XxxKINGxxX [(^)EceL Getiren]
Betaxkhatliam [(^)Ejder Asa]
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Re: Ashab-ı Keyf ? :S

Mesaj gönderen XCEZAX »

Ashab-ı Keyf yerine Mevlana Asa üretirsen çok daha yararını görürsün.Malzemelerde sıkıntı çekersen sabret ki zaten hemen hemen aynı fiyata geliyor ikiside ama sunucunda fiyatları nedir daha iyi bilirsin.
Hem şu anlık yükseltme ihtiyacında olmaz Mevlana Asa üretirsen.Sana tavsiyem Mevlana Asa.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

XCEZAX yazdı:Ashab-ı Keyf yerine Mevlana Asa üretirsen çok daha yararını görürsün.Malzemelerde sıkıntı çekersen sabret ki zaten hemen hemen aynı fiyata geliyor ikiside ama sunucunda fiyatları nedir daha iyi bilirsin.
Hem şu anlık yükseltme ihtiyacında olmaz Mevlana Asa üretirsen.Sana tavsiyem Mevlana Asa.

+10000 Sonuna kadar doğru söylemiş kardeşim.
Resim
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

ashab ta kırtık olmadıgı ıcın çöp olarak görülüyor kı sonuna kadarda haklılar
arkadaşların dedıgı gıbı mevlana asa uretmen cok daha faydalı
ahsab gerekmıyormu sadece vs sırasında kullanıyorum baskada kasada curuyup gıdıyor :)
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Merhabalar ;
  • Arkadaşların yorumlarına katılıyorum eğer maden çekebiliyorsan çek ve Mevlana asa üretmeni tavsiye ederim. Çevren geniş ise hiç üreticem diye uğraşma iksirlerini ayarla gir Çemberlitaş'a Gaffar Beyden düşürmeye çalış , üretip düşürdünmü üzülürsün

yinede kararı sana bırakır ; iyi forumlar dilerim.
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Ashab üretirsin, Mevlana Asa düşer, o Ashab boşa gider. Zaten şu vakitten sonra Ashab üretmek hata. Sen Mevlana üretirsen rahatlarsın ama bence Sığınak ve Migrat eşyalarını tamamla, İbn-i Cevriye Asa'nın Cevriye'sini yükselt. Hatta yeteneğin varsa Büyü Şifa, Büyü Kritik falan da farketmez senin için. Gir çemberliye item düşür. Mevlana üretmek için onlarca maden, para harcayacaksın ama o paraya iksir alırsan çeşit çeşit eşya düşürebilirsin. ;)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
HayLaZz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen HayLaZz »

XCEZAX yazdı:Ashab-ı Keyf yerine Mevlana Asa üretirsen çok daha yararını görürsün.Malzemelerde sıkıntı çekersen sabret ki zaten hemen hemen aynı fiyata geliyor ikiside ama sunucunda fiyatları nedir daha iyi bilirsin.
xIxHoSTxIx HOSTx

Resim
Kullanıcı avatarı
yusuferbay
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Lonca: emperorx

Mesaj gönderen yusuferbay »

ozaerdenn yazdı:Ashab üretirsin, Mevlana Asa düşer, o Ashab boşa gider. Zaten şu vakitten sonra Ashab üretmek hata. Sen Mevlana üretirsen rahatlarsın ama bence Sığınak ve Migrat eşyalarını tamamla, İbn-i Cevriye Asa'nın Cevriye'sini yükselt. Hatta yeteneğin varsa Büyü Şifa, Büyü Kritik falan da farketmez senin için. Gir çemberliye item düşür. Mevlana üretmek için onlarca maden, para harcayacaksın ama o paraya iksir alırsan çeşit çeşit eşya düşürebilirsin. ;)

arkadasın dedigini yaptım ibni cevriyesini yükseltim üstüm full ibni cevo ceket fln bi fundi zırh kaldı ondan sonra cembere girerim heralde ztn simdiden 125o nin üstü büyü şifa var 33 binde kritik zırhla bu 145o fln olacakki forumda okudugum yazılara göre gayet güzel bi rakam
XxxTehLiqeLixxX [Mevlana Asa]
XxxKINGxxX [(^)EceL Getiren]
Betaxkhatliam [(^)Ejder Asa]

“Genel Sohbet” sayfasına dön