oOllxJeWeLSxllOo yazdı:
Sen SOBEE'NİN TAKDİRİ Epe'den Kanuni Yatağanı'n dan ne anlarsın ki
Bu itemler paha biçilemez Yani Efsunu beni ilgilendirmez :roll:
Anka-Time Of Death Loncası
Polemikçimiz de geldi tamamdır. Sen ne anladığını anlat da herkes senin kadar bilsin ozaman.
Gidin iportacıdan alın 1 lvl efsunsuz efektsiz yatağanı dolaşın onunla bi farkı yok.
Yahu adamlar 1 lvl yatağana Kanuni Yatağanı yazıp sürmüşler önünüze siz de baya havalara girdiniz bakıyorum da.
Sizi kandırmak çoooook kolay. Yarın öbür gün de çıkarırlar yine Efsunsuz efektsiz bi hızarı Fatihin Hızar ı diye 3 ay da onunla oyalanırsınız.
Sobeenin Takdiri Epe ye gelince 40.000 savunma veriyor ama 1 lvl. İşlevsiz 49 lvl kullandığında hiçbir etkisi yok.
Elinize Bayrak alın dolaşın da bi anlamı olsun bari.
oOllxJeWeLSxllOo yazdı:
Polemikçimiz de geldi tamamdır. Sen ne anladığını anlat da herkes senin kadar bilsin ozaman.
Gidin iportacıdan alın 1 lvl efsunsuz efektsiz yatağanı dolaşın onunla bi farkı yok.
Yahu adamlar 1 lvl yatağana Kanuni Yatağanı yazıp sürmüşler önünüze siz de baya havalara girdiniz bakıyorum da.
Sizi kandırmak çoooook kolay. Yarın öbür gün de çıkarırlar yine Efsunsuz efektsiz bi hızarı Fatihin Hızar ı diye 3 ay da onunla oyalanırsınız.
Sobeenin Takdiri Epe ye gelince 40.000 savunma veriyor ama 1 lvl. İşlevsiz 49 lvl kullandığında hiçbir etkisi yok.
[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı. Forum hesabınız uyarı amaçlı 7Gün kapatılmıştır.
BlackParadise
oOllxJeWeLSxllOo yazdı:
Verilen Epelerden Başka Epe Kopyalanması / Üretilmesi (Herhangi Bir İllegal Yol İle) Bence Mümkün Değil , Açıkları Düşünüp Kapatmışlardır Emin Olun
Oyunda hala bazı açıklar var arkadaşım sen merak etme bu işle biraz ilgilenen kişiler bilir ztn
Not:Hiç bir zaman İKV'nin açığını kullanmadım kullanmamda.
knsvsn yazdı:Epe lerde bildiğim kadarıyla 6 kişiye verildi teşkilat loncasında çok önceleri daha sunucular arası aktarım yokken belli bir zaman sonra 6 tane epe sayısı oldu 12 - 15 artık bundan çok eminim çünkü elimde deliller var bundan açıklamak istemedim oyunun açıklarından yararlanıp bu yatağanı daha fazla sayıya çıkarabilirler lütfen engel olun suyu çıkmasın