he ya bunlar yüzündne canla kötü olcaz xSStriker yazdı:Aman vandervaart var görmesin
MORDuMan'nın Azminin Sonucu:
Re: MORDuMan'nın Azminin Sonucu:

aaaaaaaaa yokmu daha başarımdan dolayı tbrk etcek kırılıyorum ama xD

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Ya beklesen tebrik edecez azcık farkı kapatlımMORDuMan yazdı:aaaaaaaaa yokmu daha başarımdan dolayı tbrk etcek kırılıyorum ama xD
dioz :mrgreen:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
umutlarını kırmak istemiyom ama yetişemezsn xDPerfectmagician yazdı:Ya beklesen tebrik edecez azcık farkı kapatlımMORDuMan yazdı:aaaaaaaaa yokmu daha başarımdan dolayı tbrk etcek kırılıyorum ama xD

ben kaç haftadır deniorum yapamıorum siz mi yapıcaksınız bn vagzçetim sizde vazgeçin bnce:DMORDuMan yazdı:Perfectmagician yazdı:Ya beklesen tebrik edecez azcık farkı kapatlımMORDuMan yazdı:aaaaaaaaa yokmu daha başarımdan dolayı tbrk etcek kırılıyorum ama xD
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
şu kızı azcık örnek alın ya bak benle başa çıkılmaz öğrendi o xDxDfuni yazdı:ben kaç haftadır deniorum yapamıorum siz mi yapıcaksınız bn vagzçetim sizde vazgeçin bnce:DMORDuMan yazdı:Perfectmagician yazdı:Ya beklesen tebrik edecez azcık farkı kapatlımMORDuMan yazdı:aaaaaaaaa yokmu daha başarımdan dolayı tbrk etcek kırılıyorum ama xD

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Sen az giriyosunda ondan bak benim bir günde 32 den 100 oldu senin daha 43funi yazdı:ben kaç haftadır deniorum yapamıorum siz mi yapıcaksınız bn vagzçetim sizde vazgeçin bnce:DMORDuMan yazdı:Perfectmagician yazdı:Ya beklesen tebrik edecez azcık farkı kapatlımMORDuMan yazdı:aaaaaaaaa yokmu daha başarımdan dolayı tbrk etcek kırılıyorum ama xD
yanlış sulardasın sen yapamassın bak görürsün:DPerfectmagician yazdı:Sen az giriyosunda ondan bak benim bir günde 32 den 100 oldu senin daha 43funi yazdı:ben kaç haftadır deniorum yapamıorum siz mi yapıcaksınız bn vagzçetim sizde vazgeçin bnce:DMORDuMan yazdı:Perfectmagician yazdı:Ya beklesen tebrik edecez azcık farkı kapatlımMORDuMan yazdı:aaaaaaaaa yokmu daha başarımdan dolayı tbrk etcek kırılıyorum ama xD
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Lan bnei sinirlendirdiniz yapıcam ulan yapıcam isterse oyuna girmicem yapıcam :lol:
bencede bak fundayı dinle az kaldı canıda geçicem kimse tutamaz beni Allah tutar anca xD