aha çok bilmişde konuşdu evet devamını bekliyoruz yav biz senle ne gzl geyik yapıoduk xDfuni yazdı:geyik anlayışınıza hayranım geyik sohbetle olur espirileri bıaıkın insnkarı knoudan soğutuosunuz
Geyiğe Gel Geyiğe =)
Re: Geyiğe Gel Geyiğe =)

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Funi ya lütfen konumuzu bozma ne güzel geyik yapıoz işte :lol:MORDuMan yazdı:aha çok bilmişde konuşdu evet devamını bekliyoruz yav biz senle ne gzl geyik yapıoduk xDfuni yazdı:geyik anlayışınıza hayranım geyik sohbetle olur espirileri bıaıkın insnkarı knoudan soğutuosunuz
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
eed ya bunlar geyik konusunda toy eğit bunları zevki çıksın geyiğin:DMORDuMan yazdı:aha çok bilmişde konuşdu evet devamını bekliyoruz yav biz senle ne gzl geyik yapıoduk xDfuni yazdı:geyik anlayışınıza hayranım geyik sohbetle olur espirileri bıaıkın insnkarı knoudan soğutuosunuz
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
haklı kız böle geyikmi olurmuş cnım de gidin gözüm görmesin xDPerfectmagician yazdı:Funi ya lütfen konumuzu bozma ne güzel geyik yapıoz işte :lol:MORDuMan yazdı:aha çok bilmişde konuşdu evet devamını bekliyoruz yav biz senle ne gzl geyik yapıoduk xDfuni yazdı:geyik anlayışınıza hayranım geyik sohbetle olur espirileri bıaıkın insnkarı knoudan soğutuosunuz

ben mi bozuorum?? siz sıkıcı muhabbetle bozuyo olmayasınız:DPerfectmagician yazdı:Funi ya lütfen konumuzu bozma ne güzel geyik yapıoz işte :lol:MORDuMan yazdı:aha çok bilmişde konuşdu evet devamını bekliyoruz yav biz senle ne gzl geyik yapıoduk xDfuni yazdı:geyik anlayışınıza hayranım geyik sohbetle olur espirileri bıaıkın insnkarı knoudan soğutuosunuz
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
:mrgreen:
:lol: Morduman de get bi sus ya bi sus allahım bak gelecek oraya ağzına biber sürecem :lol:MORDuMan yazdı:haklı kız böle geyikmi olurmuş cnım de gidin gözüm görmesin xDPerfectmagician yazdı:Funi ya lütfen konumuzu bozma ne güzel geyik yapıoz işte :lol:MORDuMan yazdı:aha çok bilmişde konuşdu evet devamını bekliyoruz yav biz senle ne gzl geyik yapıoduk xDfuni yazdı:geyik anlayışınıza hayranım geyik sohbetle olur espirileri bıaıkın insnkarı knoudan soğutuosunuz
aç güzel bi konu konuşak bea xDfuni yazdı:ben mi bozuorum?? siz sıkıcı muhabbetle bozuyo olmayasınız:DPerfectmagician yazdı:Funi ya lütfen konumuzu bozma ne güzel geyik yapıoz işte :lol:MORDuMan yazdı:aha çok bilmişde konuşdu evet devamını bekliyoruz yav biz senle ne gzl geyik yapıoduk xDfuni yazdı:geyik anlayışınıza hayranım geyik sohbetle olur espirileri bıaıkın insnkarı knoudan soğutuosunuz

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Funi sinirimi bozma konuşma layn :lol:
snn sinirlerin bozuluyosa bn napabilriim sn konuşma asıl işi tecrübe shaiplerine bırak:DPerfectmagician yazdı:Funi sinirimi bozma konuşma layn :lol:
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
Sen tecrübeliysen o zaman ben hayli hayli tücrübeliyimdir sana tecrübeli diyene gülerim muahahaha :lol:funi yazdı:snn sinirlerin bozuluyosa bn napabilriim sn konuşma asıl işi tecrübe shaiplerine bırak:DPerfectmagician yazdı:Funi sinirimi bozma konuşma layn :lol: