Benim bu güne dek iftira attığımı, ve söylediğim sözün ardında durmadığımı, ispatlayamadığımı söyleyen varsa buyursun aksini iddia etsin.
Lazoğlu Tudadidi ( Emrah = Class' ın eski kankası ) nin hırsızlığı ile ilgili eski ikv forum dan bir örnek.
http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... 605.0.html
http://img104.imageshack.us/i/adsznc0.png/
Ataxzeki... Ataxdr... Cazgır... Benden kanıt istiyordunuz birazdan devamı gelcek...
Lazoğlu = Tudadidi = ESKİ İKV FORUM...
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Lazoğlu = Tudadidi = ESKİ İKV FORUM...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !

-
- İri Fare Avcısı
Re: Lazoğlu = Tudadidi = ESKİ İKV FORUM...
Yaptıgım yorumlara benı tanıyanlar harıcınde herkez sacma sapan cevaplar vermekte olayda ısmı gecen lazoglu Cazgır ın yakın arkadası olması sebebıyle konusmaların sadece makaradan ıbaret oldugunu soylemek ıstıyorum ve tabıkıde konuyu acan kısının kım olduguda onemlı ısmı bu kadar cok hırsızlıga karısmıs olan bır kısının konuyu acması sasırtıcı tabıkı konusmadan ote carın ıcınde onun oldugunu ıspat edıcı resımlerı koysaydın bır sewıye derdım fakat bu hıcbırseyı acıklamıor
HeRŞeY! uNuTTuMdA B!R BAnA Ett!ğ!N İhAnEt!n! uNuTmAdıım
Ulen delifino takma kafana sen laz'ında çakma çarını yapar bi y4r4k bulurusn g*tüne göre sorun olmaz.olm artık sen sancakta bittin anladınmı bittin yaşına bakmadan sataşırsan ona buna seni böyle nacolt eder.sen si3 go to pls yada adam gibi oyna bu serverde ama adam ol ilk baş adam ol..
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR. . .
TEK BİR KİŞİ O İSE MAZİDENBİRİ; İMPARATORZİLELİ
İmparatorZileli-Cerrahpaşa-ByZileli-Xxximparatorxx

TEK BİR KİŞİ O İSE MAZİDENBİRİ; İMPARATORZİLELİ
İmparatorZileli-Cerrahpaşa-ByZileli-Xxximparatorxx

- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
KSKİZMİR ( BENDEN BU KDR okuyun )sancakiçeri
� : 05-01-2009, 02:15:46 �
--------------------------------------------------------------------------------
BENDEN BU KDR DİNLEYİN
OYUNU ÖĞRETEN BENİ 39 YAPAN karagümrüğe KARDEŞİME SAYGIM SONSUZ teşekkür ederim.BİR ÇOK KİŞİ BİLİR RYunq zamanına kadar ben saf bi item ne bilmeyen biriydim. RYUNq şöle böle dedi adımı hırsıza çıkarıdı Millet dedi hırsız bu ksk dedim baan bunu diyenlere yanına bırakmam o kİşilerin canlarını yaaktım ÇARLARINI ÇALDIN DİCENİZ çalmadım veya çaldım boşkoyun çalmadım diyelim. GENÇLER BENDEN BU KDR KSKİZMİRİ SİLİCEM yeni bi çarla gelcem kimseyle işim olmucak oyunda 3 kişi hariç gerisi zaten umrumda değil kimse umrumda değil oyun bu kaparım oyunu sosyal faliyetime devam ederim BEN HEP EĞLENDİM YANİ hiç bişi umrumda değil. BEN ÇEVREME KENDİME GÜVENEN Bİ ADAMIM öle olmasam ezik olsam bunları yapamam bnm izmir karşıyakada bi adım soy ismim var beni bilen bilir neyse. KİMSE BENLE UĞRAŞMASIN BUNDAN SONRA ÇARINIZ ÇALINIR KÜFÜR YERSİNİZ YEMİN EDERİMKİ BEN DEĞİLİM başkasından bilin
BU ARADA LAZOĞLU ABİMDİR eğer yalan sölüyorsam allah belamı versin KARADUL ÇARINI SOKUP MADENLERİ BENLE AKTARDI karadulu soydu LAZOĞLU çarınıdnda şifresini eraber değiştik oyuna getirmeye çalıştı benden bu kdr
tek bişi bu konu altına kimse kötü yorum yazmasın uğraşmak istemiyorum eülencesi kaçtı
Yazan En azılı Hırsız KSKİZMİR:::
Link....
http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... #msg309303
Kanıtlar gelmeye devam edecek....
--------------------------------------------------------------------------------
BENDEN BU KDR DİNLEYİN
OYUNU ÖĞRETEN BENİ 39 YAPAN karagümrüğe KARDEŞİME SAYGIM SONSUZ teşekkür ederim.BİR ÇOK KİŞİ BİLİR RYunq zamanına kadar ben saf bi item ne bilmeyen biriydim. RYUNq şöle böle dedi adımı hırsıza çıkarıdı Millet dedi hırsız bu ksk dedim baan bunu diyenlere yanına bırakmam o kİşilerin canlarını yaaktım ÇARLARINI ÇALDIN DİCENİZ çalmadım veya çaldım boşkoyun çalmadım diyelim. GENÇLER BENDEN BU KDR KSKİZMİRİ SİLİCEM yeni bi çarla gelcem kimseyle işim olmucak oyunda 3 kişi hariç gerisi zaten umrumda değil kimse umrumda değil oyun bu kaparım oyunu sosyal faliyetime devam ederim BEN HEP EĞLENDİM YANİ hiç bişi umrumda değil. BEN ÇEVREME KENDİME GÜVENEN Bİ ADAMIM öle olmasam ezik olsam bunları yapamam bnm izmir karşıyakada bi adım soy ismim var beni bilen bilir neyse. KİMSE BENLE UĞRAŞMASIN BUNDAN SONRA ÇARINIZ ÇALINIR KÜFÜR YERSİNİZ YEMİN EDERİMKİ BEN DEĞİLİM başkasından bilin
BU ARADA LAZOĞLU ABİMDİR eğer yalan sölüyorsam allah belamı versin KARADUL ÇARINI SOKUP MADENLERİ BENLE AKTARDI karadulu soydu LAZOĞLU çarınıdnda şifresini eraber değiştik oyuna getirmeye çalıştı benden bu kdr
tek bişi bu konu altına kimse kötü yorum yazmasın uğraşmak istemiyorum eülencesi kaçtı
Link....

- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
timxfaster yazdı:Yaptıgım yorumlara benı tanıyanlar harıcınde herkez sacma sapan cevaplar vermekte olayda ısmı gecen lazoglu Cazgır ın yakın arkadası olması sebebıyle konusmaların sadece makaradan ıbaret oldugunu soylemek ıstıyorum ve tabıkıde konuyu acan kısının kım olduguda onemlı ısmı bu kadar cok hırsızlıga karısmıs olan bır kısının konuyu acması sasırtıcı tabıkı konusmadan ote carın ıcınde onun oldugunu ıspat edıcı resımlerı koysaydın bır sewıye derdım fakat bu hıcbırseyı acıklamıor
Koçum link leri kopyala yeni bir sayfada aç ve gör.

Ksk dediginiz adama hırsız yalancı diyorsunuz. Peki onun söledigi sözlerin dogru olduguna nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Ki ben göhkanı 4 5 aydır tanıyorum ne yalanını ne hırsızlıgını görmüş degilim böle bi insanla ben muhattab olmam zaten beni tanıyanlar çok iyi bilir!!!Var sayalım böle bişey olmuş olsun her insanın hayatta yanlışları vardır böle insanları dışlamak degil dogru yolu göstermek lazımdır. Haydi şimdi biri çıkıp lazoglu benim bişeyimi çaldı desin? Ben arkadaşımı tanıdıgım süre boyunca güvendim ve böle bişey yapmadıgınıda adım kadar eminim........
polısmısın sen nerden buluıyon bu kanıtları xD hllTitxdelikurt yazdı: KSKİZMİR ( BENDEN BU KDR okuyun )sancakiçeri
BENDEN BU KDR DİNLEYİN
Link....
haYaT bosH eĞLeN Çoşs

-
- İri Fare Avcısı
Bır sen bana kocum dıyecek kadar adam degılsın ıkı Lazoglu ve cazgır carım soyulduktan sonra bana yeterınce yardımcı olmuslardır ondan oncesındede ıkısınıde tanıdıgım ıcın onlar hakkında konusmana musade etmem üç eger olay s...dik yarıstırmaksa Kımıne gore kralım kımıne gore yalanım kımse kafasına takmasın adamına gore falanım fılanım edepsızlıgın basladıgı yerde edbıyat bıter!!!dört senın capın kadar benım yarı capım war beş benı gorup sınama gorebıldıgın kadarım ıkv kumarsa zarları ben atarım!!altı oncelıkle ısmındekı lekelerı temızle ondan sora gelıp burada delıkanlılık yapTitxdelikurt yazdı:timxfaster yazdı:Yaptıgım yorumlara benı tanıyanlar harıcınde herkez sacma sapan cevaplar vermekte olayda ısmı gecen lazoglu Cazgır ın yakın arkadası olması sebebıyle konusmaların sadece makaradan ıbaret oldugunu soylemek ıstıyorum ve tabıkıde konuyu acan kısının kım olduguda onemlı ısmı bu kadar cok hırsızlıga karısmıs olan bır kısının konuyu acması sasırtıcı tabıkı konusmadan ote carın ıcınde onun oldugunu ıspat edıcı resımlerı koysaydın bır sewıye derdım fakat bu hıcbırseyı acıklamıor
HeRŞeY! uNuTTuMdA B!R BAnA Ett!ğ!N İhAnEt!n! uNuTmAdıım
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Hülya... senin çarını çalının kim olduğunu sanıyorsun ? Ayrıca beni tanıdıysan tanımışsındır, tanımadıysan gerek yok, KSK hırsızın önde gideniydi, ama hırsızla kanka olan diğer hırsızlardan biri de senin koruyup kollamaya çalıştığın Lazoğlu idi, gelelim yanlış yapan insanlara, ben insanları 3 kez ikaz ederim, yaptıkları ahlaksızlıklara devam ederlerse analarından emdiklerini burnundan getiririm.Cazgir yazdı:Ksk dediginiz adama hırsız yalancı diyorsunuz. Peki onun söledigi sözlerin dogru olduguna nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Ki ben göhkanı 4 5 aydır tanıyorum ne yalanını ne hırsızlıgını görmüş degilim böle bi insanla ben muhattab olmam zaten beni tanıyanlar çok iyi bilir!!!Var sayalım böle bişey olmuş olsun her insanın hayatta yanlışları vardır böle insanları dışlamak degil dogru yolu göstermek lazımdır. Haydi şimdi biri çıkıp lazoglu benim bişeyimi çaldı desin? Ben arkadaşımı tanıdıgım süre boyunca güvendim ve böle bişey yapmadıgınıda adım kadar eminim........
Msn foto sunu incele, ondan sonra iddia edenin ben olduğumu bil, tekrar ona göre yorum yap.

- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Yukarıda gerekli açıklamayı yaptım koçum, adım la ilgili lekeleri say sayamazsan ve ispatlayamazsan özür dile.timxfaster yazdı:Bır sen bana kocum dıyecek kadar adam degılsın ıkı Lazoglu ve cazgır carım soyulduktan sonra bana yeterınce yardımcı olmuslardır ondan oncesındede ıkısınıde tanıdıgım ıcın onlar hakkında konusmana musade etmem üç eger olay s...dik yarıstırmaksa Kımıne gore kralım kımıne gore yalanım kımse kafasına takmasın adamına gore falanım fılanım edepsızlıgın basladıgı yerde edbıyat bıter!!!dört senın capın kadar benım yarı capım war beş benı gorup sınama gorebıldıgın kadarım ıkv kumarsa zarları ben atarım!!altı oncelıkle ısmındekı lekelerı temızle ondan sora gelıp burada delıkanlılık yapTitxdelikurt yazdı:timxfaster yazdı:Yaptıgım yorumlara benı tanıyanlar harıcınde herkez sacma sapan cevaplar vermekte olayda ısmı gecen lazoglu Cazgır ın yakın arkadası olması sebebıyle konusmaların sadece makaradan ıbaret oldugunu soylemek ıstıyorum ve tabıkıde konuyu acan kısının kım olduguda onemlı ısmı bu kadar cok hırsızlıga karısmıs olan bır kısının konuyu acması sasırtıcı tabıkı konusmadan ote carın ıcınde onun oldugunu ıspat edıcı resımlerı koysaydın bır sewıye derdım fakat bu hıcbırseyı acıklamıor