CIZIK =)))

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ANKALIEFE
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

CIZIK =)))

Mesaj gönderen ANKALIEFE »

Müdür senin konuyu da kilitlemişler =) çoluk çocuğu vermişler iki tuş orada nasil olur burada nasil olur denemesinde onu nasil kilitlerim ona nasil kılıf uydururum derdindeler..!
Forum yetkilisi olarak gözüken pek şahsi muhteremler saçma sapan bahaneler bulup konuları kilitlemekle elinize hiçbirşey geçmez, CIZIK belirttiği konu' da usulsüz olan nedir ? milenyum bahaneniz tartışmaya meyil veren konu burası İKV burada iki farklı grup var, burada ki o kadar değil bile ufaktan laf cımbızlaması yapmak konuyu açan userlere kalsın sizlere değil, sizlere görev veren pek yetkili şahs-i muhteremler ilgilensin sizlerle de yularınızı çeksin biraz..!
Oyundaki aptal aptal düzeltemediğiniz sorunlar yirmi bölgede sınırlı kalan potlar saatlerce bölge girmek için saatlerce bekleyen userler ardından bölgeye adım etmek üzere iken oyun sunucusu ile bağlantısı kopan userler sizleri de bu tarz olaylarla bir nebze saygıyla anıyordur... =) neden biliyormusunuz burada dert yanamıyorlar neden yularını koparan burada konu kilit işte bu yüzdendir ki ben İKV ' yi hep domino taşlarına benzetmişimdir en başından en sonuna kadar kuralları uygulayıpta uygulayamayan hayatları çevresindekileri fışfışlamakla geçen domino taşları...
Söylenecek çok söz varda domino oynamayı pek sevmem :)
Resim
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: CIZIK =)))

Mesaj gönderen sonilahi »

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ANKALIEFE
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ANKALIEFE »

sonilahi yazdı:Resim
Yukaridaki bahsettigim iletiyi sizin gibi okuma yazmayi yeni ogrenmis bu tarz platformlarda bunu ispatlama cabasindaki yeni arkadaslar icin yazmadim zaten genc arkadasim..!
Resim
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonilahi »

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

ANKALIEFE yazdı:
sonilahi yazdı:Resim
Yukaridaki bahsettigim iletiyi sizin gibi okuma yazmayi yeni ogrenmis bu tarz platformlarda bunu ispatlama cabasindaki yeni arkadaslar icin yazmadim zaten genc arkadasim..!
Efe kardeşim dediğin dogru dedikleri gibi o konuyu bosuna kapattılar fakat ayrı bir konu acmana gerek yoktu..

Bu arada sonilahi gibi özentiler kendilerini bu fotoğrafları paylasarak yüksel bir seviyeye ulaştıgını zanneden ahmaklara kafayı takmamak gerek...
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen esekherif »

ANKALIEFE yazdı:Müdür senin konuyu da kilitlemişler =) çoluk çocuğu vermişler iki tuş orada nasil olur burada nasil olur denemesinde onu nasil kilitlerim ona nasil kılıf uydururum derdindeler..!
Forum yetkilisi olarak gözüken pek şahsi muhteremler saçma sapan bahaneler bulup konuları kilitlemekle elinize hiçbirşey geçmez, CIZIK belirttiği konu' da usulsüz olan nedir ? milenyum bahaneniz tartışmaya meyil veren konu burası İKV burada iki farklı grup var, burada ki o kadar değil bile ufaktan laf cımbızlaması yapmak konuyu açan userlere kalsın sizlere değil, sizlere görev veren pek yetkili şahs-i muhteremler ilgilensin sizlerle de yularınızı çeksin biraz..!
Oyundaki aptal aptal düzeltemediğiniz sorunlar yirmi bölgede sınırlı kalan potlar saatlerce bölge girmek için saatlerce bekleyen userler ardından bölgeye adım etmek üzere iken oyun sunucusu ile bağlantısı kopan userler sizleri de bu tarz olaylarla bir nebze saygıyla anıyordur... =) neden biliyormusunuz burada dert yanamıyorlar neden yularını koparan burada konu kilit işte bu yüzdendir ki ben İKV ' yi hep domino taşlarına benzetmişimdir en başından en sonuna kadar kuralları uygulayıpta uygulayamayan hayatları çevresindekileri fışfışlamakla geçen domino taşları...
Söylenecek çok söz varda domino oynamayı pek sevmem :)

Bu forum yazısına konu olan bi evvelki yazıyıda üşenmedim okudum.Bir evvelki konuyu açan arkadaşın altını çizdiği nokta son derece önemli.Zaman aşımı kavramı böyle bir platformda kamuya malolan kitleyi ilgilendiren konular için söz konusdur.Örneğin oyunun genel yapısı üzerine bir tartşma yada bir bilgilendirme yapılmıştır ve şuan o tartışmanın yada bilgilendirmenin tekrar gündeme gelmesinin bize artı hiçbir katkısı olmaycaktır.Ama konu em deki bir durum değerlendirmesi olup o olay hakkında hangi zamanda hangi görüş bildirmemiz üzerine belirleyici ve kısıtlayıcı bir yasaklamanın zaman aşımı yorumuna girmesi hoş değildir.Şunu yapın ozaman atıyorum 6 ay evvel açılmış konular üzerine yorum yapmak yasaktır.Zaman aşımına sokmayın.Bu yazdığım forum yazısını açan arkadaşta arkadaşına destek yazısını kendi açısından kendi görüşüne göre dile getirmiş.Herşeyi sulandırma çabası cahiliye dönemini uzatmaktan başka bir işe yaramaz.Tutup oraya resim koyup dalga geçmek her zaman oyun oynamak isteyen çocuğun etrafı dağıtması manzarasından öteye gitmez.
esekherif

“Genel Sohbet” sayfasına dön