harkonen yazdı:turkcell in kalitesizligi büyük ihtimalle

HAYIR biz ona ayak oyunları deyiz kalite degil yüklenip zannedilsin diye içeri girmesi demektir.
Avea 29 tlik ayda 600 dakika ve akıllı telfon hediyeli kamyamyada yapılan yolsuzluk nedir bilen varmı yok.
Verilen telefondaki internet ayarlaınızı iptal etmediğinizde werless dan bağlan dedğinizde kendi kotasından yemedir ve kardeşim simdiye kadae ödemdiği bir fatura ile karşı karşıya kaldı 250 tl.
Ve dedikleri internet kullanmıınız yaapcak bişi yok ben kablosuz internetten bağlantım internet kotamdan gitmesi diye bişi olmaz dedisede catır çatır ödedi yani.
Verdikleri telfonlarda tuzak dolu.
Samsunlarda tam ordada bir tuş vardır bir rakam yazarken yanlışlıkla o tuşa bastığınızda wap bağlanır profil ayrlarıda otomatik oalrak türksel size üçretsiz gönderiyoruz şifrenizde 1234 derler sizde nede olsa bu ücretsiz yüklyem bari dedinmi türkselin internetini aktif hale getiryorsunuz kullananların yüzde 80 ni bu tuşa çogu kez mesajlara bakmak için basarlar ama basar bassam o wap bağlanır ve gene dersiniz hey allahım gene wap bağlandı iiptal edem dediğinizde sizden kesilşen ücret 0,30 kr dir. bir anlık dikkatlizlik budur.
Yani 3 tehlikede.
24 ay vadeli internet sözü verenelre internet modemi bizden size hediye ayda 29 tl oo deriz 29 tele hemde 150 tllij moderm bedava ya sen öyle zannet.
Sözleşmede belirtilen bankada hesap açılır ve o banka üstünden ödeme yapmanız istenir bankda bu drumda olayı bildiğinden yıllık işlem ücreti diye belirli bir para koyar sonra sen otomatik ödeme diye banka hesabına 30 tl yatırsın 6 ay boyunca 30 tl yatar ve bir sorun olmaz 6 aydan sonra gene para yatırdıgında senin faturan ödenecegi yerde banka işlem vergisi keser tabi sana ödendi demez aradan 3 ay sonra derlerki 2 aylık ödenmemiş faturanız vardır.
Nasıl olur ben her ay düzenli ödedim bankada derki yıllık işletim ücretine kesilmiş der ya demek beni kandırdınız. iptal edecegim dersin ve başvursun san deerlerki kullandığınız modem 150 tl birde 6 ay boyunca internet kullanmısnız geri kalan 18 ayın internet fatursını ödemniz halinde aboliğinizi iptal ederiz.
O anda dersinki ya yaapcak bişi yok ödeyelim bari dersin ve 24 ay sonunda ödediğin fatura 29 tl haricinde 220 tl modeme ödeiğini fark edersin kolay gelsin.