ÇEMBERLİTAŞ BÜYÜCÜ YETENEKLERİ(anlayan bakabilirmi)

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Azrailllx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

ÇEMBERLİTAŞ BÜYÜCÜ YETENEKLERİ(anlayan bakabilirmi)

Mesaj gönderen Azrailllx »

çemberlitaşda büyücünün hangi yeteneklere vermesi gerektiğini anlayan biri yazabilirmi 103 yetenek puanı
Resim
Ker HeLe HeLE
Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: İnferno Team

Re: ÇEMBERLİTAŞ BÜYÜCÜ YETENEKLERİ(anlayan bakabilirmi)

Mesaj gönderen Silahcix »

Azrailllx yazdı:çemberlitaşda büyücünün hangi yeteneklere vermesi gerektiğini anlayan biri yazabilirmi 103 yetenek puanı
Merhaba,

Standart bir yetenek kombinasyonu söz konusu değil. Direnç kırmacı, hasarcı ya da büyü bozmacı diye tabir edilen görevlerden hangisini üstlenmek istediğinize bağlı olarak yenetek kombinasyonunuz değişir. Ancak kesin olan bir nokta var ki tüm direnç puanlarınızı (büyücü içn söylüyorum) ateş direncine vermenizde yarar var. Zira gaffar kesilirken 2 defa üst üste semiha hanım sizi seçerse şifayı uyarmadığınızda ölmeniz kaçınılmazdır. Ayrıca size semiha fazla hasar vereceğinden işi gücü bırakıp gaffarın canını azaltmanız gerekecek.
İKV'den Haberdar Olun!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
Asinefer32
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Inception

Mesaj gönderen Asinefer32 »

önce ıtem bakımından üzerini ne dizcegını söyliyim sonra kombınasyonları yazayım :D
meteroıt olsun ustun en ıyısı bu :)

dalmacı ıcın yetenekler kons 15 kutup 15 meteroıt ve bılgısı 15 buzoku ve bılgısı 15 buyubozma 10 medı 1 tesla 1 zıhın tutulması 1 puan not taaruz cekerken tesla ve aradada olsa cıraklar 1 puan zıhın tutulmasına maruz kalıyo kesımde kolaylık saglıyo :)

kırmacı ıcın yetenekler meteroıt ve bılgısı buz oku ve bılgısı 15 kırma 15 kons 10 kutup 15 tesla 1 medı 1 bozma 1
bozmacı ya bencee gerek yoq ılk gaffarı kestıgımız zamanlarda mesurdu bozmacı kulanmıyoruz artık 4 buyu 1 sıfa bır savas gırersenız buyulerden 3 tanesı konscu olur ve bblerı 10 puan olmaları yeterlıdır normal kesım yada semıhayı once ındırmenız durumundada bb 15 olmasına ıhtıyac yoktur 10 puan yeterlıdır

normal kesım bozmacı yeteneklerı 60 puan sikillere 15 puan bozma 15 kutup 10 puan kons 1 puan medi 1 tesla 1 zıhın tutulması

not arkadasım bazı yeteneklerı kendıne gore kombıne edebilirsın yukardakı yazdıgım sıstem kendı kullandıgım sıstemdır hee bırde en ıısı konscu :)

SanCak sunucusu kahraman neferi yNçRxEFE / yNçRxAsiNeFeR /gaffarı sancakta ılk kesen)
Resim
Resim
Resim
Resim
EfeMehmet Karademir
Kullanıcı avatarı
Azrailllx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Azrailllx »

Asinefer32 yazdı:önce ıtem bakımından üzerini ne dizcegını söyliyim sonra kombınasyonları yazayım :D
meteroıt olsun ustun en ıyısı bu :)

dalmacı ıcın yetenekler kons 15 kutup 15 meteroıt ve bılgısı 15 buzoku ve bılgısı 15 buyubozma 10 medı 1 tesla 1 zıhın tutulması 1 puan not taaruz cekerken tesla ve aradada olsa cıraklar 1 puan zıhın tutulmasına maruz kalıyo kesımde kolaylık saglıyo :)

kırmacı ıcın yetenekler meteroıt ve bılgısı buz oku ve bılgısı 15 kırma 15 kons 10 kutup 15 tesla 1 medı 1 bozma 1
bozmacı ya bencee gerek yoq ılk gaffarı kestıgımız zamanlarda mesurdu bozmacı kulanmıyoruz artık 4 buyu 1 sıfa bır savas gırersenız buyulerden 3 tanesı konscu olur ve bblerı 10 puan olmaları yeterlıdır normal kesım yada semıhayı once ındırmenız durumundada bb 15 olmasına ıhtıyac yoktur 10 puan yeterlıdır

normal kesım bozmacı yeteneklerı 60 puan sikillere 15 puan bozma 15 kutup 10 puan kons 1 puan medi 1 tesla 1 zıhın tutulması

not arkadasım bazı yeteneklerı kendıne gore kombıne edebilirsın yukardakı yazdıgım sıstem kendı kullandıgım sıstemdır hee bırde en ıısı konscu :)

SanCak sunucusu kahraman neferi yNçRxEFE / yNçRxAsiNeFeR /gaffarı sancakta ılk kesen)
saol tşk ettim
Resim
Ker HeLe HeLE
Kullanıcı avatarı
Saykosaykan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Saykosaykan »

KIRMACI 15 DK 4x15 bilgi ve büyüler 15 KUTUP 1 TESLA 10 KONS 1 MEDİ 1 BÜYÜ BOZMA

BOZMA VE KONS için aynı yeteneği verebilirsin. 15 KONS 10 BOZMA 15 KUTUP 15X4 BÜYÜ VE BİLGİLER 2 MEDİ 1 TESLA

bu arada Elek olmanı tavsiye etmem ELEK GAFFARA hiç almıyolar stu ve x e giderkende 1 tane alıyolar anca adam yoksa 2 alırlar kolay gelsin..
ResimRELAXXEEFENDYY

‎1- Uyandım
2- Dışarı çıktım
3- Onu gördüm
4- koşarak sarildim
5- Onu öptüm.

Aslında sırası şöyledir: 2, 3, 4, 5, 1. :)
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614

“Büyücü” sayfasına dön