Tüm İkv Oyuncularına Selam Olsun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
akrep45
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Tüm İkv Oyuncularına Selam Olsun

Mesaj gönderen akrep45 »

S.aleyküm arkadaşlar dün oyunu download yaptım oyunu kurdum bi bakayım dedim 2 senedir oyuna girmiyordum kim var kim yok eskilerden...Neyse oynadım 1 saat kadar oyuncu baya varmış oyunda sevindim valla..... neyse az işim çıktı 15 saniye msn ye baktım oyuna döndüm oda ne oyundan düşmüş neyse dedim... aradan 2 dakka geçmedi tekrar msnye baktım oyundan tekrar düşmüş valla sinir oldum 2 sene öncede böyleydi olduğu gibi böyle bırakmışlar böyle saçmalık olabilirmi arkadaş oyun dediğin simge durumına getirince düşmeyecek oyun açıkken oyundan başka bişeye bakamıyorsun oyunun sağ üst köşesine bi pencere modu açın millet bi işi olduğunda başka şeylerede baksın.
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Re: Tüm İkv Oyuncularına Selam Olsun

Mesaj gönderen NATHAN »

akrep45 yazdı:böyle saçmalık olabilirmi arkadaş oyun dediğin simge durumına getirince düşmeyecek oyun açıkken oyundan başka bişeye bakamıyorsun oyunun sağ üst köşesine bi pencere modu açın millet bi işi olduğunda başka şeylerede baksın.
Bunu kendin ayarlayabilirsin forumda konusu vardı, oyunun pref launcher dosyasından bişeyleri değiştirip yapıyordun.
Çoğu kişi bunu yapıyordur heralde
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
akrep45
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen akrep45 »

Kolayı Varken neden zorlaştırıyorlar acaba..oyuncular o dosyayı bulup ayarlarını değiştirecekler olacak ama herkes yapabilecekmi o dosyayı bulup değiştirmeyi bence yapsınlar sağ üst köşeye bi pencere modu olsun bitsin.
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Absolute Power

Mesaj gönderen HAMMER62 »

akrep45 yazdı:S.aleyküm arkadaşlar dün oyunu download yaptım oyunu kurdum bi bakayım dedim 2 senedir oyuna girmiyordum kim var kim yok eskilerden...Neyse oynadım 1 saat kadar oyuncu baya varmış oyunda sevindim valla..... neyse az işim çıktı 15 saniye msn ye baktım oyuna döndüm oda ne oyundan düşmüş neyse dedim... aradan 2 dakka geçmedi tekrar msnye baktım oyundan tekrar düşmüş valla sinir oldum 2 sene öncede böyleydi olduğu gibi böyle bırakmışlar böyle saçmalık olabilirmi arkadaş oyun dediğin simge durumına getirince düşmeyecek oyun açıkken oyundan başka bişeye bakamıyorsun oyunun sağ üst köşesine bi pencere modu açın millet bi işi olduğunda başka şeylerede baksın.
Directx ve ekran kartınızı güncel sürümü oldğna bakın bnde düşmyor nadiren arada olyor
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•

“Genel Etkileşim” sayfasına dön