Lonca Savaşları Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TopalBoncuk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Lonca Savaşları Hk.

Mesaj gönderen TopalBoncuk »

Gelgit yenilgine bahane bulma olan olmuş elenmişsiniz kasma artık kendini tebrik et çekil
Kullanıcı avatarı
Saykosaykan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Saykosaykan »

senin bu bahsettiğin Wan TeD loncası 6 maçının 6 sınıda kaybetmiş. daha ne konuşuyon yav sen ? :)
ResimRELAXXEEFENDYY

‎1- Uyandım
2- Dışarı çıktım
3- Onu gördüm
4- koşarak sarildim
5- Onu öptüm.

Aslında sırası şöyledir: 2, 3, 4, 5, 1. :)
Gelgit24
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Gelgit24 »

Saykosaykan yazdı:senin bu bahsettiğin Wan TeD loncası 6 maçının 6 sınıda kaybetmiş. daha ne konuşuyon yav sen ? :)
haksızlık yapıldığı için kazanamadı işte sen bunu anlamıyorsun kafan basmıyor
Kullanıcı avatarı
Saykosaykan
İskele Babası
İskele Babası

tamam rocky dert etme . Shadow Ofthe Sun ,Best Team , Wan Te D loncalarından galibiyeti olan olmadığı için bu grupdaki bu 3 lonca yarı finale yükselmek için kendi aralarında kapışacak o zamanda hile var de ok by. :)
ResimRELAXXEEFENDYY

‎1- Uyandım
2- Dışarı çıktım
3- Onu gördüm
4- koşarak sarildim
5- Onu öptüm.

Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

Gelgit24 yazdı:
Saykosaykan yazdı:senin bu bahsettiğin Wan TeD loncası 6 maçının 6 sınıda kaybetmiş. daha ne konuşuyon yav sen ? :)
haksızlık yapıldığı için kazanamadı işte sen bunu anlamıyorsun kafan basmıyor

Gerçekten bende senin ne demek istediğini, sorunun nerede olduğunu anlamış değilim. Haksızlık yapıldığını düşünüp yakınıyorsun, ama haksızlığı yapan taraf zaten haksızlığının bedelini Lonca Savaşlarıyla kaybetmiş olarak ödedi.
Ayrıca haksızlık yapan zaten cezasını çekmiş. Bence bu onlara en büyük ceza olmuştur ;)
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Gelgit24
İskele Babası
İskele Babası

Gerçekten bende senin ne demek istediğini, sorunun nerede olduğunu anlamış değilim. Haksızlık yapıldığını düşünüp yakınıyorsun, ama haksızlığı yapan taraf zaten haksızlığının bedelini Lonca Savaşlarıyla kaybetmiş olarak ödedi.
Ayrıca haksızlık yapan zaten cezasını çekmiş. Bence bu onlara en büyük ceza olmuştur ;)
[/quote]

sen herşeyi karıştırmışsın haksızlığı yapan lonca Master Of Darknes burda 2 inci turun savaşında 1inci turda etkinlikçilerin haksızlığı
Kullanıcı avatarı
Saykosaykan
İskele Babası
İskele Babası

Kusura bakma gelgit sende kafa var sanmışım bunca ileti tartışmışım master of darkness elendi güzelim her gruptan 1 arz 1 Lodos lonca çıkıyor B grubunda bir tek 6 da 6 yapan WTF arzlardan çıktı master ve bin yetmiş bir elendi.sen daha bunu bilmiyorsun.. B grubundan WTF ve Efsaneler çıktı..A grubunda ise arz ve Lodoslar arasında beraber lik var yani arzlar 6 6 6 yendi..Lodoslar 0 0 0 yendi..ya kendi aralarında yaptırıp her klandan 1 kişi çıkartacaklar yada baştan A grubunu savaştıracaklar yani hala Wan Te D ın şansı var ama Master of darkness elendi ;) ..Şimdi anladın umarım hadi öptüm ciğerüüüm :)
ResimRELAXXEEFENDYY

‎1- Uyandım
2- Dışarı çıktım
3- Onu gördüm
4- koşarak sarildim
5- Onu öptüm.

Gelgit24
İskele Babası
İskele Babası

Saykosaykan yazdı:Kusura bakma gelgit sende kafa var sanmışım bunca ileti tartışmışım master of darkness elendi güzelim her gruptan 1 arz 1 Lodos lonca çıkıyor B grubunda bir tek 6 da 6 yapan WTF arzlardan çıktı master ve bin yetmiş bir elendi.sen daha bunu bilmiyorsun.. B grubundan WTF ve Efsaneler çıktı..A grubunda ise arz ve Lodoslar arasında beraber lik var yani arzlar 6 6 6 yendi..Lodoslar 0 0 0 yendi..ya kendi aralarında yaptırıp her klandan 1 kişi çıkartacaklar yada baştan A grubunu savaştıracaklar yani hala Wan Te D ın şansı var ama Master of darkness elendi ;) ..Şimdi anladın umarım hadi öptüm ciğerüüüm :)

sen hala birinin elenmiş elenmemiş gözüyle bakıyorsun ben sana diyorum hile var anlamıyorsun isterse elensin isterse finale çıksın derdimi anlamıyorsun adamlar hile kullanıyor diyorum bunu diğer loncadalar yapabilir ya buna bir önlem alınsın neymiş A loncası yaparsa B loncasıda yapabilirmiş böyle bir mantık var mı diyorum ayrıca düşen birisi kesinlikle ve kesinlikle dışarda doğar etkinlik odasına geri gelemez tabi bir gm veya etkinlikçi çekmediği sürece şimdi anlamışsındır umarım
Kullanıcı avatarı
TopalBoncuk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen TopalBoncuk »

Arkadaşım sen hasta mısın ? Düşen adam neden salon dışında başlasın ki kabadayı modunda değil normal moddayken oyundan çıkıyor.Yenilmişiniz paşa paşa tebrik etmesini bilin çamur atmayın ya foruma baktımda Allah'tan bazıları yenilgiyi kabullenip tebrik ediyor yoksa senin gibiler oyundan soğutur insanı :D
Gelgit24
İskele Babası
İskele Babası

TopalBoncuk yazdı:Arkadaşım sen hasta mısın ? Düşen adam neden salon dışında başlasın ki kabadayı modunda değil normal moddayken oyundan çıkıyor.Yenilmişiniz paşa paşa tebrik etmesini bilin çamur atmayın ya foruma baktımda Allah'tan bazıları yenilgiyi kabullenip tebrik ediyor yoksa senin gibiler oyundan soğutur insanı :D

lan kamil insan mesele yenilip yenilmemekte değil hakkıyla yenmiyor hileyle hurdayla yeniyor buna gm ve etkinlikçilerde göz yumuyor 1 inci turdaki savaşta Stopking in elektirği gitmiş ardına biri karaktere girdiğinde dışarda ve savaş devam ediyor adamlar 5 kişi devam etmiş savaşa 2 inci turda niye böyle birşey yok ? adam düşüyor ve tekrar oyuna giriyor biri çekiyor orda başlıyor 100 can 100 kudret zihin ve kutup süresi yok herşey 0 şimdi anladın mı ve pc si sağlam biri ben kendimden örnek verim 10 15 sn içinde oyuna giriyorum şimdi kafan bastı mı topalboncuk hatta şunuda söyliyim o düşme olayı ne hikmetse 3 üncü kez öldükten sonra düşüyor yani şifacıların kaldırma süreleri var ve adam düşüyor
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön