The Lodos of ottoman

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: The Lodos of ottoman

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Hayirli olsun.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
memphis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen memphis »

ziyaovic yazdı:lan olm bak oraya buraya sataşma kmle dans ettiginin farkında değilsin kırarım bi yanlarını senin saçmalıklarını görmeye mejbur değiliz cocuk gibi ordan oraya catıyorsun anlıyoruz seni km saçmalıyor km konusuyor ...

sen daha emzik emerken biz ikv sokaklarında savaşıyorduk gelip burda sow yapamazsın yatırtmam saçmaymıs kendi saçmalıklarını oku ondan sonra adam gibi temiz yorumlar yap buraya ...son kez ikaz ediyorum !!!
Ha ha ha ha olum bi taraf kırmak ikv oynamaya benzemez ha dikkat et büyük konuşma. Bu arada tloo da ben oyundayken olan hiçbir oyuncu hatıtlamıyorum emzik olayı sanırım ters döndü ;).
Kullanıcı avatarı
ziyaovic
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ziyaovic »

kocum ikv kuklacı sunucusu açıldıgında 2 hafta sonra kuklacıdaydım ilk e.ö de oynuyordum sen daha ikv neymis derken biz burda 29 lwl e.ö de ws kapısıyoduk simdi gelip de burda Show yapma :) görüyoz km eski km yeni snnle muhattab olmak istemiyom böle soytarı soytarı kapısmayalım gel oyunda özel sorurunnun neyse çozim ele karsı kendini fazla soytarı haline getirme..
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS

Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Kullanıcı avatarı
batuhangsxtwo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen batuhangsxtwo »

konuyu saptırmayın iyi bir loncaya sataşmayın
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Kullanıcı avatarı
Jokerxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Jokerxx »

ulen hala teklif bekliyorum :D
Tugçe Lodos

Resim
Kullanıcı avatarı
memphis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen memphis »

ziyaovic yazdı:kocum ikv kuklacı sunucusu açıldıgında 2 hafta sonra kuklacıdaydım ilk e.ö de oynuyordum sen daha ikv neymis derken biz burda 29 lwl e.ö de ws kapısıyoduk simdi gelip de burda Show yapma :) görüyoz km eski km yeni snnle muhattab olmak istemiyom böle soytarı soytarı kapısmayalım gel oyunda özel sorurunnun neyse çozim ele karsı kendini fazla soytarı haline getirme..
Yav zaten kimle konuşsam ben betadan veri varım diyor yok ben 2. hafta geldim diyor :), ağzı olan konuşuyor kısacası.
Kullanıcı avatarı
Egelim
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Egelim »

memphis yazdı:
ziyaovic yazdı:kocum ikv kuklacı sunucusu açıldıgında 2 hafta sonra kuklacıdaydım ilk e.ö de oynuyordum sen daha ikv neymis derken biz burda 29 lwl e.ö de ws kapısıyoduk simdi gelip de burda Show yapma :) görüyoz km eski km yeni snnle muhattab olmak istemiyom böle soytarı soytarı kapısmayalım gel oyunda özel sorurunnun neyse çozim ele karsı kendini fazla soytarı haline getirme..
Yav zaten kimle konuşsam ben betadan veri varım diyor yok ben 2. hafta geldim diyor :), ağzı olan konuşuyor kısacası.
Forum içerisinde sizi ilgilendirmeyen konulara olmadık yorumlarak üste çıkma çabanızı anlamıs değilim . Şunuda unutmayınız ki herşeyin yenisi makbuldur. Yok ben eskiyim siz yenisiniz gibisinden gereksiz tartısmalara girmenize bir anlam veremiyorum şunu unutmayınız ki kıdem den bahsediyorsanız burası asker ocağı değil ...İKV de babanızın çiftli hiç değil ki istediğiniz gibi at kosturabilesiniz...
Kullanıcı avatarı
memphis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen memphis »

sahcihan yazdı:
memphis yazdı:
Forum içerisinde sizi ilgilendirmeyen konulara olmadık yorumlarak üste çıkma çabanızı anlamıs değilim . Şunuda unutmayınız ki herşeyin yenisi makbuldur. Yok ben eskiyim siz yenisiniz gibisinden gereksiz tartısmalara girmenize bir anlam veremiyorum şunu unutmayınız ki kıdem den bahsediyorsanız burası asker ocağı değil ...İKV de babanızın çiftli hiç değil ki istediğiniz gibi at kosturabilesiniz...
Aynen çok haklı bir yorum yapmışsın ama yorumunla beni iğnelediğini düşünüyorsan yanılıyorsun :).
Kullanıcı avatarı
memphis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen memphis »

Tahmin etmiştim zaten mesajımın silineceğini GM arkadaş konuya bakıyor umarım hak etmediğim halde banlanmam ayrıca mesajımda forum kurallarına aykırı bir davranış yoktu neden silindi acaba ;)
Kullanıcı avatarı
Orti
Developer
Developer
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sobee

Mesaj gönderen Orti »

Merhaba,

Mesajların silinmesi bir anlamda uyarıdır. Uyarıyı gözardı etmemenizi ve benzer davranışlarda bulunmamanızı rica ediyorum.

“Genel Sohbet” sayfasına dön